Λοιπόν φίλε εγώ σχολιάκι περί παραγωγής δεν μπορώ να κάνω μιας και είμαι άσχετος από αυτά. Μουσικά και μόνο θα μπορούσα μόνο να πω το κοντό μου που είναι το εξής.
1) Το Twilight Senses έχει εντυπωσιακή εισαγωγή αλλά δεν αναπτύσσεται αρκετά για ορχηστρικό. Δλδ από τα δυο λεπτα παρα κατι που είναι το κομμάτι, το πρώτα τριάντα πεντε δευτερόλεπτα είναι εισαγωγή.. Έχει δύναμη όμως σαν κομμάτι, και μπορώ να το φανταστώ να το παίζει μπάντα live και να γουστάρω. Με μεγαλύτερο σόλο βεβαια. Επίσης, μικρό τεχνικό λαθάκι, στο 1,40 η δευτερη κιθαρα της δισολιας δεν καταλαβαινω τι κανει. Μήπως είναι μικρούλα παραφωνία?
2) Το Aenpa Vortex (που θα θελα να μαθω και τι σημαινει και ο τιτλος...

) μου άρεσε και μένα περισσότερο. Αντικειμενικά φαίνεται περισσότερο δουλεμένο. Είναι σαν ένα γκάζωμα εναμιση λεπτού. Πραγματικά το σολο που παίζεις από το 1,07 μου αρέσει πάρα πολύ. Είναι προσεγμένο.
Γενικότερα δεν είναι μουσική που με τρελλαίνει το συγκεκριμενο είδος - αν μπορεί να τα εντάξει κάποιος επακριβως τα κομματια...τουλαχιστον εγω θα τα λεγα...instrumental metal ή hard rock? άσχετος είμαι, πείτε σεις - αλλά σιγουρα τα άκουσα, τα διασκέδασα και θα τα ξανακούσω.