Αποστολέας Θέμα: Ταβερνάκι...  (Αναγνώστηκε 145742 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος llorona

• Θαμώνας
  • Φύλο: Γυναίκα
  • δίχως ιδέες και δίχως σημαίες, δίχως καβάτζα καμιά
    • Προφίλ
Απ: Ταβερνάκι...
« Απάντηση #350 στις: 13/03/06, 13:01 »
Σκάω από ζήλια και ντρέπομαι για την..εξαφάνιση αλλά με πρόδωσε ο Μορφέας!
Το ξενύχτι του Σαββάτου ευθύνεται για το ότι όταν πια άνοιξα τα μάτια , ήταν μεν Κυριακή, ωστόσο η ώρα ήταν ..6 το απόγευμα!Και μην έχοντας προνοήσει με ΠΜ για κάποιο τηλέφωνο, ώστε να βεβαιωθώ ότι δεν θα ρθω άδικα...έμεινα εκτός μάχης...Επιφυλάσσομαι....
Ποιός καίγεται απόψε και μύρισε η πόλη αγάπη...

Αποσυνδεδεμένος vert

• Παλιός
  • Φύλο: Άντρας
  • ...τα ζάρια στον μάστορα.
    • Προφίλ
    • www.activeradio.gr
« Απάντηση #351 στις: 13/03/06, 15:41 »
   χμμμ... καλά, καλά... αλλά για να μην ξεχνιόμαστε έχετε χρεωθεί όλοι οι απόντες από μια κίτρινη κάρτα. Κι όταν λέμε όλοι, εννοούμε όλοι και δεν ανακαλούνται πλέον. ( το κατάλαβες αυτό fugueάκι ?) ( ...και "κογιονάρω"= "κοροιδεύω-πειράζω" ).
Στην κοινωνία αυτή, σαπίσαμε στ` αλήθεια.
Απάνθρωποι θεσμοί,  μας γίνανε συνήθεια...

Αποσυνδεδεμένος fugue

• Θαμώνας
    • Προφίλ
« Απάντηση #352 στις: 13/03/06, 16:29 »
   χμμμ... καλά, καλά... αλλά για να μην ξεχνιόμαστε έχετε χρεωθεί όλοι οι απόντες από μια κίτρινη κάρτα. Κι όταν λέμε όλοι, εννοούμε όλοι και δεν ανακαλούνται πλέον. ( το κατάλαβες αυτό fugueάκι ?) ( ...και "κογιονάρω"= "κοροιδεύω-πειράζω" ).

Πάλι εγώ φταίω  :-\ :'( :'( :'(

Αποσυνδεδεμένος parlats

• Μουσικοπαρμένος
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Δεν Μασάω τίποτα εκτός από φαγητό!!!
    • Προφίλ
    • Myspace
« Απάντηση #353 στις: 13/03/06, 18:57 »
Ανασυγκρότηση παληκάρια και παληκάρισσες  ;D

Για να καταλάβω, την επόμενη Κυριακή μεσημέρι έχει κρασομεζεδοκιθαρομπουζοκοκατάνυξη??  8) ;D ::)

Αποσυνδεδεμένος vert

• Παλιός
    • Προφίλ
    • www.activeradio.gr
« Απάντηση #354 στις: 14/03/06, 07:07 »
Πάλι εγώ φταίω  :-\ :'( :'( :'(
    όχι που δε φταις εσύ...  η φαντασία μας τα φταίει... ;D

...το νου σας, στελέχη της συμφοράς... θα πέσει ανασχηματισμός που θα φάει η μύγα σίδερο... Κρατάτε άμυνα.. γιατί το κίνημα παρουσιάζει διαρροές και οδηγείται σε διάσπαση...

Για να καταλάβω, την επόμενη Κυριακή μεσημέρι έχει κρασομεζεδοκιθαρομπουζοκοκατάνυξη??  8) ;D ::)
    ...δε νομίζω... δεν αναφέρθηκε πουθενά κι από κανέναν... ( λιποτάκτη... ;D )

Αποσυνδεδεμένος ilektrojohn

• Θαμώνας
  • Κ γω...ενας κομπαρσος στη ζωη μου...
    • Προφίλ
« Απάντηση #355 στις: 14/03/06, 20:21 »
Ανασυγκρότηση παληκάρια και παληκάρισσες  ;D

Εμεις παντως ειμαστε μεσα!!
Κορώνα γράμματα η ζωή, κι εγώ έχασα το κέρμα...

Αποσυνδεδεμένος Yngwie who?

• Θαμώνας
  • Born 2 lose, Live 2 win...
    • Προφίλ
« Απάντηση #356 στις: 14/03/06, 21:49 »
Απ'ότι θυμάμαι δεν εφημερεύω,οπότε μέσα κι εγώ για Κυριακή!Ευκαιρία να γνωρίσω τα νέα παλικάρια του κινήματος και να φάμε πάλι το σκασμό με τον Πάρη... ;) ;Dχε,χε :P .Άσε που τώρα είμαι αρκετά καλύτερα...Οπότε,μέσα(εκτός τρελού απροόπτου...)
Time,time,time again ,I'm just looking for a friend
but noone seems to be around just this monkey that I found
Still he is my only friend...and tonight he grins again!

Αποσυνδεδεμένος parlats

• Μουσικοπαρμένος
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
    • Myspace
« Απάντηση #357 στις: 14/03/06, 22:25 »
πρέπει να μιλήσει και ο πρόεδρος για να είναι έγκυρες οι συναντήσεις.

Γιώργαρε χαίρομαι που είσαι καλά, άντε να τα πούμε και από κοντά  :)

Αποσυνδεδεμένος vert

• Παλιός
    • Προφίλ
    • www.activeradio.gr
« Απάντηση #358 στις: 15/03/06, 04:04 »
    το ερώτημα είναι... "δεύτερη ταβερνοσυνάντηση μέσα σε μια εβδομάδα ? ? ? "...

... και η απάντηση... "Γιατί όχι ? "

...αρκεί να το θέλουμε και να μαζευτούμε κάμποσοι για να γνωριζόμαστε, αλλιώς δεν έχει νόημα οι ίδιοι και οι ίδιοι. Έτσι τα κανονίζουμε και τηλεφωνικώς.  Άντε λοιπόν να σας δω... οργανώστε το εσείς κι εγώ μέσα. (ακούς εκεί να μιλήσει ο πρόεδρος για να `ναι έγκυρες... ::) ! Μεγαλώσατε πια... ανοίξτε τα φτερά σας... μη φοβάστε την βροχή κι ατενίστε μ` αισιοδοξία τα κεφτεδάκια... ;D :o ;D )

Αποσυνδεδεμένος basile

• Περαστικός
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #359 στις: 15/03/06, 04:21 »
Κανονίστε να είμαστε 2-3 πάλι. Θέλω να γίνει άρση της εξουσιωδότησης να μιλάει ο hlektrojohn και για εμένα! Θα δούμε για Κυριακή γιατί έχουμε και μια πατρίδα...Γιάννη μάλλον θα είμαι στην Πετριά με τον Γαλιτό! Καλή σας μέρα...
 :o
...που φεύγεις μόνος και βιαστικός, σαν να ήσουν ξένος περαστικός...

Αποσυνδεδεμένος vert

• Παλιός
    • Προφίλ
    • www.activeradio.gr
« Απάντηση #360 στις: 15/03/06, 07:05 »
 αλήθεια στη θεσσαλονίκη τι έγινε? βρεθήκατε τελικά? πήγε ο Parlats?
« Τελευταία τροποποίηση: 15/03/06, 16:00 από vert »

Αποσυνδεδεμένος emay

• Επισκέπτης
  • **
  • Φτιάξε, καρδιά μου, το δικό σου παραμύθι...
    • Προφίλ
« Απάντηση #361 στις: 15/03/06, 11:51 »
Καλή σας μέρα!
Κι εγώ μέσα για Κυριακή...  :)
Ξέρω, χρωστάω ακόμη τις φωτογραφίες της προηγούμενης συνάντησης... Αλλά θέλω βοήθεια: Ξέρω μόνο να τις περάσω από το κινητό στον υπολογιστή. Από κει και ύστερα δεν έχω ιδέα... ???
Όλα είναι δρόμος...

Αποσυνδεδεμένος ilektrojohn

• Θαμώνας
  • Κ γω...ενας κομπαρσος στη ζωη μου...
    • Προφίλ
« Απάντηση #362 στις: 15/03/06, 16:00 »
Κανονίστε να είμαστε 2-3 πάλι. Θέλω να γίνει άρση της εξουσιωδότησης να μιλάει ο hlektrojohn και για εμένα! Θα δούμε για Κυριακή γιατί έχουμε και μια πατρίδα...Γιάννη μάλλον θα είμαι στην Πετριά με τον Γαλιτό! Καλή σας μέρα...
Δεν αρεται που να πεσεις κατω να χτυπιεσαι..Ως παλαιο μελος, σε εχω υπο την προστασια μου και αρα θα αποφασιζω εγω για σενα... :P
Ας επαναδιατυπωσω λοιπον, για να μην παραπονιεται και ο φιλτατος basile, εγω μεσα ειμαι.
Κορώνα γράμματα η ζωή, κι εγώ έχασα το κέρμα...

Αποσυνδεδεμένος Iroukos

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ...όπου γης & πατρής...!!! ΤΑΞΙΔΙΑΡΑ ΨΥΧΗ!!!!!
    • Facebook profile
    • Προφίλ
    • ALOE VERA (FLP)
!!
« Απάντηση #363 στις: 15/03/06, 20:10 »
Καλή σας μέρα!
Ξέρω, χρωστάω ακόμη τις φωτογραφίες της προηγούμενης συνάντησης... Αλλά θέλω βοήθεια: Ξέρω μόνο να τις περάσω από το κινητό στον υπολογιστή. Από κει και ύστερα δεν έχω ιδέα... ???

φτανει να φερεις τον περικλη παρεα........ε! μην είναι μοναχούλη κ ο στελιος μου! ;)

μεσημερακι παλι δεν ειναι η συνάντιση?

Αποσυνδεδεμένος FSL

• Αδιόρθωτη Xιονάτη
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Όλα είναι στο μυαλό,πόνος και γιατρειά...
    • Προφίλ
« Απάντηση #364 στις: 15/03/06, 20:42 »
Καλή σας μέρα!

Πέρασέ τες εσύ στον υπολογιστή και εδώ είμαστε...είναι εύκολα μετά....
www.ektakta.gr
μάθε άμεσα ό,τι επηρεάζει την καθημερινότητά σου...απεργίες, εφημερίες νοσοκομείων, τηλέφωνα δημοσίων υπηρεσιών, έκτακτη επικαιρότητα...

Αποσυνδεδεμένος parlats

• Μουσικοπαρμένος
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
    • Myspace
« Απάντηση #365 στις: 16/03/06, 00:13 »
αλήθεια στη θεσσαλονίκη τι έγινε? βρεθήκατε τελικά? πήγε ο Parlats?

Στην Θεσσαλονίκη έγινε το έλα να δεις. Βρεθήκαμε βεβαίως βεβαίως. Ο parlats πήγε βεβαίως βεβαίως μετά του pa.. και του Symeon.
Βρεθήκαμε ανα διαφορετικές ώρες αλλά και ανά κοινές ώρες με:

Tassara, Caterina, Εύα μετά της φίλης της Χρυσούλλας (Goldy  ;D ), Βρετός, grusticks (Στέργιος), Ικαρος, έρεβος, master, anastasiak, winmisterakia, king_lui, paolo guitar, monaliza, twix (Μαρς  ;D ), Ντέρος, ΚΟΥΡΕΑΣ, karharias, valia (eleos), jagmaster.

Αν ξέχασα κάποιον απολογούμαι  8)

Αποσυνδεδεμένος Μάνος Καμπούρης (m.k.)

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Stranger in us all...
    • Skype - manos.kampouris1
    • Facebook profile
    • Προφίλ
« Απάντηση #366 στις: 16/03/06, 18:50 »
    το ερώτημα είναι... "δεύτερη ταβερνοσυνάντηση μέσα σε μια εβδομάδα ? ? ? "...

... και η απάντηση... "Γιατί όχι ? "

Πρόεδρε και αγαπητοί κραιπαλοσυνάδελφοι,
 όσο κι αν ανυπομονώ να σας ξανασυναντήσω και να ανταλλάξω μαζί σας φιλοσοφικές απόψεις σχετικά με τα κεφτεδάκια και την υπέροχη πατατοσαλάτα του Θανάση, φοβάμαι ότι αν κανονίζονται συναντήσεις στα καπάκια, τα αξιότιμα μέλη της οργάνωσής μας θα κουραστούν και θα έχουμε νέες απώλειες.
 Γι' αυτό προτείνω να τεθεί σε εφαρμογή το νομοσχέδιο της ΤΑΚΤΙΚΗΣ συνάντησης. Μπορούμε να συναντηθούμε την Κυριακή 2/4/06 το μεσημέρι και να συναντιόμαστε κάθε πρώτη Κυριακή του μήνα.
 Με αυτό το τρόπο θα μπορούμε να κανονίζουμε τις δουλειές μας καλύτερα και να δίνουμε όλοι το παρόν (και το μέλλον ;D) στις συναντήσεις μας. Και έτσι, δεν θα έχει κανένας μας ΚΑΜΙΑ δικαιολογία.

Με εκτίμηση,

m.k.

:) :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* ;)

Αποσυνδεδεμένος basile

• Περαστικός
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #367 στις: 16/03/06, 19:43 »
   Λοιπόν, εδώ μάλλον θα παρέμβω. m.k πιστεύω ότι η σκέψη σου είναι αρκετά λανθασμένη. Καταρχήν, πιστεύω ότι την συνάντηση δεν πρέπει να την βάλλεις σε καλούπι. Καλό είναι να ρυθμίζεται αυθόρμητα (όσο βέβαια αυτό είναι εφικτό). Ακόμη, το να μεταφερθεί μόνιμα σε Κυριακάτικο μοτίβο, μετατρέπει το γεγονός αυτό σε τετριμένο. Γιατί να μην μουσικωθείς πχ. και ένα Σάββατο βράδυ ή μια Παρασκευή; Διαφέρει το πρωί από το ξημέρωμα, δεν συμφωνείς; Τέλος, σχετικά με το πόσοι θα έρθουν, εγώ πιστεύω ότι όποιοι πραγματικά γουστάρουν τέτοιες φάσεις, θα φανούν. Το πρόβλημα δεν είναι η μέρα και η ώρα, αν και παίζει σημαντικό ρόλο, αλλά το κέφι και το μεράκι του καθενός. Αυτά τα σχόλια από εμένα, χωρίς να βρίσκω την πρόταση κακή. Καλό απόγευμα. Χαιρετίσματα στον Γιάννη, τον συνάδερφο. Μάλλλον θα κλείστηκε σπίτι να μάθει καμιά συγχορδία και χάθηκε...

Αποσυνδεδεμένος basile

• Περαστικός
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #368 στις: 16/03/06, 19:46 »
Δεν αρεται που να πεσεις κατω να χτυπιεσαι..Ως παλαιο μελος, σε εχω υπο την προστασια μου και αρα θα αποφασιζω εγω για σενα... :P
Ας επαναδιατυπωσω λοιπον, για να μην παραπονιεται και ο φιλτατος basile, εγω μεσα ειμαι.
Λοιπόν παλιέ, ο Βασιλάκης είπε  να φτιάξει λίγο την πενιά και την πένα του και θα αποσυρθεί για λίγο καιρό από την ενεργό δράση... Έχω και έναν Κανελλόπουλο να περάσω...

Αποσυνδεδεμένος ship_me_out!!!

• Παλιός
  • ayeah ;-)
    • Προφίλ
    • www.in.gr
« Απάντηση #369 στις: 16/03/06, 21:06 »
Παιδια, ηχογραφηστε, τραβηξτε βιντεο, και δημοσιευστετα για να τα δουμε, allright???  δεν μπορω να ερθω δυστυχως!!! γμτ!!!!!!!!!!! Παντως θα γινει καλη φαση απο οτι φανταζομαι
Μα εγω με εναν αγριο περηφανο χορό! σαν αετος πανω απ' τις λυπες θα πεταξω!
σιγα μην κλαψω! σιγα μην φοβηθω!
ΜΕΓΑΛΕ ΓΙΑΝΝΗ!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος vert

• Παλιός
    • Προφίλ
    • www.activeradio.gr
« Απάντηση #370 στις: 16/03/06, 21:59 »
   κι εγώ ρε συ Μάνο της ίδιας άποψης είμαι... Για να μην κουραστούμε και "ξεφτίσει" το πράγμα. Γι` αυτό και πρώτος έκανα την πρόταση για συνάντηση σε μηνιαία βάση. Αλλά όσοι συμφώνησαν σ` αυτό τελικά δεν το ακολούθησαν και δεν παραβρέθηκαν.
   Σκοπός αυτής της ενότητας είναι φαντάζομαι, να συναντιόνται όσο το δυνατόν περισσότερα μέλη του "κιθάρα", για να υπάρχει και προσωπική γνωριμία πέρα απ` το απρόσωπο Forum, γι αυτό και προσπαθούμε Βασίλη να βολεύει η ώρα, μέρα και το μέρος, το δυνατόν περισσότερους. Από κει και πέρα καθένας έχει την προσωπική του ζωή και μπορεί να διασκεδάζει με φίλους του όποτε και όπου θέλει...
   Τώρα για αυτήν την Κυριακή εγώ συμφώνησα, γιατί στην προηγούμενη έδειξε να φταίει ο καιρός που μας τα χάλασε κι επειδή θα το ήθελαν κάποιοι παραπονεμένοι. Άλλωστε απο τους παρόντες -που λογικά θα έπρεπε να νιώθουν "κουρασμένοι", οι περισσότεροι ξαναδήλωσαν συμμετοχή, αλλά άλλες νέες πολλές συμμετοχές δεν είδα, οπότε μάλλον πάει για ναύαγιο κι αυτή...  (όταν δηλώνουμε 20, πάμε 5. οπότε αναλογικά τώρα που δήλωσαν 5-6 με βλέπω μόνο μου με τον Περικλή... ;D )

Αυτά. Τώρα από `κει και πέρα δε χαλιόμαστε... ό,τι είναι να γίνει ας γίνει...

υ.γ. πείτε όμως αν τελικά θα βρεθούμε και ποιοι... κι ας είμαστε λίγο περισσότερο συνεπείς γιατί ο Θανάσης δεν έχει πει τιπτ βέβαια, αλλά άμα τον βάζω να στρώνει και να ξεστρώνει τραπέζια συνέχεια και να διώχνει άλλες παρέες, θα μου ρίξει καμιά μπούφλα στο τέλος και θα μείνετε χωρίς πρόεδρο... ::)
« Τελευταία τροποποίηση: 16/03/06, 23:47 από vert »

Αποσυνδεδεμένος Ιανός

• Ο Αιρετικός
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Να τιναχτεί σαν μαύρο πνεύμα,η τρομερή μας η λαλιά
    • Προφίλ
« Απάντηση #371 στις: 17/03/06, 19:20 »
Γεια σας αδέρφια!
Είμαστε εδώ με την Δέσποινα και δηλώνουμε, με γνώση των συνεπειών του Νόμου, ότι την Κυριακή κατά τις 14:00 θα είμαστε στη γιάφκα.
Ο Πρόεδρος είναι "έπιπλο" του μαγαζιού  ;D, οπότε θα είναι εκεί (Ε Θόδωρε, θα'σαι, δεν θα'σαι;), επομένως όσοι πιστοί προσέλθετε!
Δεν φοβάμαι τίποτα, δεν ελπίζω τίποτα. Είμαι ελεύθερος.

Αποσυνδεδεμένος vert

• Παλιός
    • Προφίλ
    • www.activeradio.gr
« Απάντηση #372 στις: 17/03/06, 20:43 »
   άντε καλά... αφού θα είναι και τα βασικά μέλη της συντονιστικής επιτροπής, δε γίνεται να λείψω εγώ. "Λείπει ο Vert απ` την σαρακοστή ?" που λέν και στο χωριό μου? (μόνο που μπορεί ν` αργήσω λίγο). Αλλά να ξέρετε όσοι δεν έρθετε, ότι η επόμενη -μετά απ` αυτήν συνάντηση- θα αργήσει αρκετά και μάλλον θα είναι και η τελευταία για φέτος.   
    Άντε να πάρει και κανάς άλλος πρωτοβουλία, να μην μονοπωλούμε συνέχεια το θέμα και να σκέφτεστε από τώρα καλοκαιρινά πλέον μέρη...

υ.γ. τώρα που το θυμήθηκα... basile ωραίος είσαι ρε φίλε... μας προτρέπεις να μαζευόμαστε συχνά και να μην είμαστε 2-3, και στην αμέσως επόμενη πρόταση εσύ δηλώνεις αποχή... ::)   βρε θα με τρελλάνετε ? ? ?  ;D

Αποσυνδεδεμένος Iroukos

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ...όπου γης & πατρής...!!! ΤΑΞΙΔΙΑΡΑ ΨΥΧΗ!!!!!
    • Facebook profile
    • Προφίλ
    • ALOE VERA (FLP)
« Απάντηση #373 στις: 17/03/06, 22:42 »
Λοιπών απο τη Κυριακη εχουμε επίσημο δελτίο της ΕΜΥ ότι ο καιρος ανοιγει- οποτε οποιος δεν ερθει, δεν υπαρχει δικαιολογια και αυτη τη φορα η κιτρινη καρτα θα δοθει απο μενα!!!!! αμεσως μετα το πεταγμα του χαρταετου- μην υποσχεθητε ποτε σε παιδι κατι και δε το κανετε, την εχετε ασχημα-θα ερθουμε να ντερλικωσουμε εγω μετα του γιου μου και δε ξερω κ οποιος αλλος θελει απο μερια μου!

το μόνο που θελω απαρετητα είναι να μου πει καποιος πως να ερθω γιατι δεν εχω ιδεα απο ζωγραφου-πόσο μαλον να βρω το μαγαζι! ::)

αν καθηστερισω- το δηλωνω- δεν ειναι επιδει απλα αργησα αλλα επιδει πολυ απλα ΧΑΘΗΚΑ!!! ;D ;D ;D

θα τα πουμε!

φιλια σε όλους :-*

ΥΓ: Θοδωρη πολυ πιθανο να τηλεφωνηθουμε για να με πεις πως να ερθω!
« Τελευταία τροποποίηση: 17/03/06, 22:45 από Iroukos »

Αποσυνδεδεμένος Μάνος Καμπούρης (m.k.)

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Stranger in us all...
    • Skype - manos.kampouris1
    • Facebook profile
    • Προφίλ
« Απάντηση #374 στις: 17/03/06, 23:45 »
 Και εγώ θα κάνω ό,τι μπορώ για να έρθω