κι εγώ ρε συ Μάνο της ίδιας άποψης είμαι... Για να μην κουραστούμε και "ξεφτίσει" το πράγμα. Γι` αυτό και πρώτος έκανα την πρόταση για συνάντηση σε μηνιαία βάση. Αλλά όσοι συμφώνησαν σ` αυτό τελικά δεν το ακολούθησαν και δεν παραβρέθηκαν.
Σκοπός αυτής της ενότητας είναι φαντάζομαι, να συναντιόνται όσο το δυνατόν περισσότερα μέλη του "κιθάρα", για να υπάρχει και προσωπική γνωριμία πέρα απ` το απρόσωπο Forum, γι αυτό και προσπαθούμε Βασίλη να βολεύει η ώρα, μέρα και το μέρος, το δυνατόν περισσότερους. Από κει και πέρα καθένας έχει την προσωπική του ζωή και μπορεί να διασκεδάζει με φίλους του όποτε και όπου θέλει...
Τώρα για αυτήν την Κυριακή εγώ συμφώνησα, γιατί στην προηγούμενη έδειξε να φταίει ο καιρός που μας τα χάλασε κι επειδή θα το ήθελαν κάποιοι παραπονεμένοι. Άλλωστε απο τους παρόντες -που λογικά θα έπρεπε να νιώθουν "κουρασμένοι", οι περισσότεροι ξαναδήλωσαν συμμετοχή, αλλά άλλες νέες πολλές συμμετοχές δεν είδα, οπότε μάλλον πάει για ναύαγιο κι αυτή... (όταν δηλώνουμε 20, πάμε 5. οπότε αναλογικά τώρα που δήλωσαν 5-6 με βλέπω μόνο μου με τον Περικλή...

)
Αυτά. Τώρα από `κει και πέρα δε χαλιόμαστε... ό,τι είναι να γίνει ας γίνει...
υ.γ. πείτε όμως αν τελικά θα βρεθούμε και ποιοι... κι ας είμαστε λίγο περισσότερο συνεπείς γιατί ο Θανάσης δεν έχει πει τιπτ βέβαια, αλλά άμα τον βάζω να στρώνει και να ξεστρώνει τραπέζια συνέχεια και να διώχνει άλλες παρέες, θα μου ρίξει καμιά μπούφλα στο τέλος και θα μείνετε χωρίς πρόεδρο...