...ντάξει. Φτου να μην το ματιάσουμε, καλά πάμε. άιντε παληκάρια μου και με τη Νίκη.
επανάληψη πληροφοριών για τυχόν ενδιαφερόμενα "νέα μέλη" που δεν κοίταξαν την πρώτη σελίδα...
Κατάστημα.... Ταβέρνα "τα 6 αδέλφια", χώρος ζεστός με ύφος από περασμένες δεκαετίες, καθαρό σπιτικό φαγητό σε προσιτές φοιτητικές τιμές, κρασί χύμα, λευκό ή κόκκινο καθαρό. Ιδιοκτήτες ευχάριστοι, εξυπηρετικοί, φιλόμουσοι, θετικοί σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις. Μουσική από τζουκ μποξ με παλιά ρεμπέτικα... καθώς και διατίθενται προς ελεύθερη χρήση, ακουστική κιθάρα, τρίχορδο μπουζούκι, τζουράς, μπαγλαμάς και ντέφι !
Τόπος.... Δήμος Ζωγράφου διεύθυνση. Λεωφ. Παπάγου 126 και Αγ. Γεωργίου γωνία (είσοδος από αγ. γεωργίου κατεβαίνετε τα σκαλιά -υπόγειο)
Μετακίνηση... περνάει ακριβώς μπροστά και στην 7η στάση Ζωγράφου το "608" που ξεκινάει από γαλάτσι διασχιζει όλη την πατησίων-ακαδημίας-βασ.σοφίας-μιχαλακοπούλου-ιλισίων-λεωφ. Παπάγου.
(σημ.
Ιρουκος εσένα σε βολεύει να πάρεις το μετρό και με μετεπιβίβαση στο σύνταγμα να κατέβεις στη στάση "Μέγαρο μουσικής". Κατεβαίνεις την "Αιγινίτου" με τα ποδαράκια... και βλέπεις στη "Μιχαλακοπούλου" το "Holiday inn Hotel". Eκεί έχει στάση και περιμένεις το "608" (ή παίρνεις ένα ταξί - 2.50 ευρώ... κλέφτες να γίνουμε και μείς?) ... σταματάς στην 7η στάση μετά την πλατεία "γαρδένιας"... ανηφορίζεις πάλι με τα ποδαράκια λίίγο... βλέπεις μια καφετέρια-μπαρ στο δεξί σου χέρι... ΑΛΛΑ!!! δεν μπαίνεις στην καφετέρια... (και το τονίζω) αλλά στην ταβέρνα που είναι από κάτω. Αυτά στην περίπτωση που -πιθανόν- δεν θα έχω εγώ αυτοκίνητο ή δε βρεθεί άλλο μέσο. Αλλιώτικα θα τηλεφωνηθούμε. )
Χρόνος... Κυριακή 19 Μαρτίου 2006 ώρα 14.00 + ... μεσημέρι.
Οδηγίες... Φροντίστε απ` την προηγουμένη να έχετε ποτίσει τα λουλούδια- ταίσει σκυλιά γατιά- τα φάρμακα έτοιμα για τον Παππού, να κλείσετε τα παντζούρια στα παράθυρα, να έχετε κάνει service στο αμάξι, να `χετε κλείσει baby sitter για τα παιδιά αν δεν τα φέρετε μαζί, να διαβάσετε για την εξεταστική, να μην φάτε βαρυά το βράδυ και δείτε άσχημα όνειρα, μην ξενυχτήσετε στα σκυλάδικα μέχρι το πρωί και να έχετε εφοδιαστεί με ομπρέλλα μη τυχόν και βρέξει, με χιονοπέδιλα μη και χιονίσει... και με αντηλιακό και καπέλλα μη και κάνει καύσωνα...
...άιντε να δώ τι δικαιολογίες θα μου βρείτε πάλι...