Νομίζω ότι η αναγραφή όλων των εκτελέσεων, αν και θα ήταν χρήσιμη, μάλλον θα δημιουργήσει αρκετά προβλήματα.
Π.χ. Το Ερωτικό των Θ.Μικρούτσικου - Α.Αλκαίου έχει ηχογραφηθεί από τους παρακάτω:
1) Μανώλη Μητσια
2) Χάρις Αλεξίου
3) Λιάτσος Δημήτρης
4) Βασίλη Παπακωνσταντίνου
5) Νότη Σφακιανάκη !!!!! (μπλιαχ...)
Αύτες μου έρχονται τώρα στο μυαλό και δεν αποκλείεται να το έχει συμπεριλάβει κάποιος άπο τους Νταλάρα - Μητροπάνο σε κάποια live εκτέλεση.
Επιπλέον, υπάρχουν πάρα πολλές επανεκτελέσεις πάλιων λαϊκών τραγουδιών άπο σύγχρονους καλλιτέχνες π.χ. το τελευταίο live CD του Κότσιρα ή το Εκτός προγράμματος της Αρβανιτάκη. Σε αυτές τις περιπτώσεις ίσως είναι πιο γνωστή η σύγχρονη εκτέλεση από την πιο παλιά π.χ. το Χίλιες Βραδιές -Αρβανιτάκη που είχε πρωτοτραγουδήσει η Τζένη Βάνου
Άλλα ακόμη και σύγχρονα τραγούδια έχουν ξαναηχογραφηθεί (κυρίως σε live) π.χ. το Ζηλεύει η νύχτα άπο τον Αλκίνοο Ιωαννίδη άλλα και την Ευριδίκη (η ουσιαστική <<εκτέλεση>> του τραγουδιού... Ο Περίδης θα τραβάει τα λίγα μάλλια που του έχουν απομείνει...)
Όλα αυτά τα στοιχεία θα ήταν χρήσιμο να υπάρχουν ίσως με πλάγια γράμματα στην αρχή του τραγουδιού. Άλλα αν επιχειρήσουμε να τα έχουμε στον κατάλογο κάθε τραγουδιστή που τα έχει πει μάλλον θα μπλέξουμε τα μπούτια μας...
Νομίζω ότι το καλύτερο θα ήταν να υπάρχει στο κατάλογο ένος η δύο το πολύ τραγουδιστων. Έξαλλου, αν κάποιος ψάχνει ένα τραγούδι μπορεί να χρησημοποιήσει την αναζήτηση ή να ρωτήσει στο forum.