Αποστολέας Θέμα: Σαββόπουλος...  (Αναγνώστηκε 21208 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος pa...

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Άντρας
  • ...παίζει να είμαι εγώ το μαύρο πρόβατο εδω μέσα..
    • Προφίλ
Σαββόπουλος...
« στις: 18/10/05, 16:55 »
Καλησπέρα!Τι γνώμη έχετε για τον Διονύση Σαββόπουλο;Προσωπικά μετά τα λεγόμενα του την βραδιά της λήξης του Φεστιβάλ της Θεσσαλονίκης πολύ δυσαρεστήθηκα.. Δηλάδη τι προσπάθησε να κάνει;Να κουκουλώσει τις ντροπές της Καλομοίρας στο Ηρώδειο;Μάλλον χειρότερα έκανε τα πράγματα!Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τη Θεσσαλονίκη!Έχω φιλούς εκεί,μ' αρέσει σαν πόλη και θεωρώ τελείως επιπόλαιη και χαζή την κόντρα μεταξύ Θεσσαλονίκης και Αθήνας!Παρ' όλα αυτά είμαι Αθηναίος και νομίζω ότι δίκαια θίγομαι όταν ακούω ότι "...η Θεσσαλονίκη είχε πάντα φτερά για να πάει ψηλά αλλά πάντοτε προτιμούσε να τα δίνει στην Αθήνα.." Δε με πείραξε καθόλου το εγκώμιο της συμπρωτεύουσας αλλά όχι εις βάρος της πρωτεύουσας.. Ας βουτάμε και λίγο τη γλώσσα στο μυαλό πριν ανοίξουμε το στόμα μας..
Recordings!! Make your demo..

Αποσυνδεδεμένος Malezyanni

• Θαμώνας
    • Προφίλ
Απ: Σαββόπουλος...
« Απάντηση #1 στις: 18/10/05, 20:14 »
Λιγα λογια για τον Σαββοπουλο,ειναι η μεγαλη μου αγαπη,ειναι απλα τρομερος.Οσο για το Θεσσαλονικη-Αθηνα,συμφωνω σε αυτο που ειπε απο αποψη νοοτροπιας του κοσμου,δηλαδη ο Σαλονικιος ειναι οντως πιο ντροπαλος πιο μαζεμενος,σαν πουλακι που η καρδια του πεταει,αλλα φοβαται,που το φτερο του τρεμει,και ναι αν εχετε δει τον Κουγιουμτζη απο κοντα ηταν ακριβως αυτο,ντρεποτανε για την επιτυχια του,κολλουσανε αυτα που ειπε,αλλα δεν τα ειπε με τακτ ;)

Αποσυνδεδεμένος YmiRLinG

• Μπασίστας
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • A.C.A.B.=Always Carry A Banana
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: 18/10/05, 20:53 »
Να σου πω την αληθεια ποσος με ενδιαφερει τι ειπε στο φεστιβαλ θεσσαλονικης. Ποσος με ενδιαφεριε για την καλομοιρα(και το ειδα και ζωντανα μιας και ημουν στη συναυλια τοτε). Δεν καταλαβαινω τι σχεση μπορει να εχει ο σαββοπουλος με την κοντρα θεσσαλονικης αθηνας.

Και τωρα η γνωμη μου.

Προσωπικα τον θεωρω εναν απο τους μεγαλυτερους καλλιτεχνες ολων των εποχων στην ελλαδα. Ξερει μουσικη ειναι αξιολογος ανθρωπος εχει γραψει κομματια που θα μεινουν η μουσικη που γραφει ειναι εκφραστικοτατη. Εχω τα περισσοτερα σιντι του μιας και ο σαββοπουλος ειναι ο λογος που αρχισα να ακουω πολυ μουσικη. Απο 5η δημοιτκου που τον πρωτοακουσα αρχισα να ασχολουμαι με ειδη μουσικης. Μεχρ ιτοτε ημουν αλλου. Για μενα ειναι πρτυπο ανθρωπου και απο τους καλυτεροους που ειχε ποτε η ελλαδα. Αυτα τα ολιγα για να σας δειξω τον θαυμασμο μου για αυτον τον ανθρωπο
Over large parts of the continent other people prefered to make money without working at all, and since the Disc had yet to develop a music recording industry they were forced to fall back on older, more traditional forms of banditry

Αποσυνδεδεμένος fatses asteies

• μια εξ αυτών κι εγώ ο Αντώνης
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: 19/10/05, 10:03 »
Τον λάτρευα κι εγώ, τα τραγούδια του μέχρι και τα "τραπεζάκια έξω" ήταν κάθε φορά και μια έκπληξη, εμπνευσμένος και πανέξυπνος, πρωτοπόρος, εξαιρετικός τραγουδοποιός με πάντα προσεγμένο στίχο και με λόγο σε κάθε του συνέντευξη που έφτανε βαθιά και έφερνε προβληματισμό. Τι έπαθε τώρα στα γεράματα όμως μόνο όταν γεράσουμε κι εμείς και πάθουμε το ίδιο θα καταλάβουμε (αν το πάθουμε κιόλας). Το έχει παρακάνει, έχει γίνει αυτό που για χρόνια ολόκληρα απέτρεπε τους υπόλοιπους να γίνουν, συμμετέχει εκεί που παλαιότερα δεν πλησίαζε, αγκαλιάζει και φιλάει τον κάθε Τσαλίκη σε εκδηλώσεις τύπου Αρίων, ο Σαββόπουλος που δε θα πάταγε το πόδι του ούτε απ' έξω τη δεκαετία του 70, μιλάει και συμπεριφέρεται σα μεγαλοαστός, ζει σα μεγαλοαστός. Κάνει παρέα με την εξουσία που τόσο κατέκρινε. Δικαίωμά του φυσικά, δικαίωμά μας κι εμάς να νιώθουμε πικραμένοι που από το ίνδαλμά μας έγινε ο γεράκος που δε θα θέλαμε ποτέ να είμαστε. Συνεχίζω να πιστεύω ότι το έργο του είναι τεράστιο αλλά για τον ίδιο τώρα πια δυστυχώς δεν τρέφω κανένα θαυμασμό όπως παλιότερα.
"....Μιλούν με τις ώρες για κρύες ανάγκες και μετά με το φόβο παλεύουν. Κι είναι τόσο καλοί όταν λένε βλακείες που καμιά φορά ...ΞΕΓΕΛΟΥΝ."   -    fatses asteies

Αποσυνδεδεμένος Ιανός

• Ο Αιρετικός
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Να τιναχτεί σαν μαύρο πνεύμα,η τρομερή μας η λαλιά
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: 19/10/05, 10:39 »
Αδέρφια, τό' χω ξαναγράψει. Για μένα ο "Νιόνιος", μαζί με τον Β. Παπακωνσταντίνου, ήταν για πολλά χρόνια πρότυπο. Ήταν κι εξακολουθεί να είναι, για μένα, η γνήσια εικόνα του τραγουδοποιού, του διανοούμενου καλλιτέχνη. Τα λόγια του, άλλωστε, συνοδεύουν την εικόνα μου παραδίπλα...
Γνήσιος, αληθινός, "ψαγμένος", ουσιαστικός, ευαίσθητος αλλά όχι μελοδραματικός, ασυμβίβαστος, αντιεξουσιαστικός, ταπεινός, προσήνης, ποιοτικός και,και,και...Αυτά, κι άλλα πολλά, ο "Νιόνιος". Ο "Νιόνιος" μας!
Τον κύριο Διονύσση Σαββόπουλο, όπως τον είδα στο Φεστιβαλ της Θεσσαλονίκης και ειδικά στη συνέντευξή του στην ΕΤ3, δεν τον γνωρίζω. Και, πολύ φοβάμαι, ότι δεν θέλω και να τον μάθω...Μου φάνηκε ένας "σοφός" κυριούλης, βαθύς γνώστης των μουσικών πραγμάτων, με μια παράξενη έπαρση, που ώρες-ώρες, κατά τη γνώμη μου, έφτανε στην αλλαζονεία. Στην, εν λόγω, συνέντευξη δήλωσε:"δεν γράφω πια τραγούδια...".
Αυτό, νομίζω, τα λέει όλα.
Μακάρι να' μουν εκεί για να του πω: για ψάξτε, καλέ μου κύριε, μήπως βρείτε πουθενά τον "Νιόνιο" και σας ξανάρθει η έμπνευση... 
« Τελευταία τροποποίηση: 19/10/05, 10:42 από Ιανός »
Δεν φοβάμαι τίποτα, δεν ελπίζω τίποτα. Είμαι ελεύθερος.

Αποσυνδεδεμένος Yngwie who?

• Θαμώνας
  • Born 2 lose, Live 2 win...
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: 19/10/05, 15:05 »
 :( Αδέρφια έχετε απόλυτο δίκιο...Δυστυχώς ο Νιόνιος , εκείνος ο πρωτοπόρος συνθέτης και στιχουργός δεν είναι πια μαζί μας.Δυστυχώς τη θέση του την πήρε ένας μπάρμπας που νομίζει ότι τα ξέρει όλα και θέλει να μας τα μάθει σα σοφός γέρος και μάλιστα με το στανιό!Πόσα χρόνια έχει να γράψει ΕΝΑ αξιοπρεπές τραγούδι?Πέρυσι τον είδαμε να καπελώνει αισχρά τον Παπάζογλου,παλιότερα τα είχε κάνει σκ... με το περιβόητο "κούρεμα" και ολοκλήρωσε την ξεφτίλα με την περιοδεία σε στρατόπεδα αγκαζέ με τον υπουργό Εθν.Αμύνης...Ήμαρτον Παναγία μου... >:(Τη μουσική του την ανακάλυψα σε μια μπουάτ στην ηλικία των 18 και μέσα σε λίγα χρόνια είχα μάθει να παίζω όλα τα τραγούδια του(μάλιστα μια κρυφή φιλοδοξία μου ήταν να παίξω κάποτε με συγκρότημα τον Μπάλο και το μακρύ ζειμπέκικο για το Νίκο).Και γοητεύτηκα από τη μουσική του την ίδια ώρα που αυτός ξεφτιλιζόταν.Ύστερα από δεκαπέντε χρόνια,αυτός συνεχίζει την κατρακύλα (ωραιότατο το Ξενοδοχείο...μμμ τι να σου πω ρε φίλε...καλά σου έκανε ο Τζιμάκος...ακούς εκεί:"...τις πάπιες ταίσαμε,σινεμά το βράδυ,σπιτάκι μετά..."). Όσο για τις τοπικιστικές κορώνες τι να πω...Τις έχω φάει από το σόι της πρώην μου στη μάπα.Ποια άλλη χώρα στον κόσμο έχει ρε σεις "Συμπρωτεύουσα"? Μόνο εμέις,για να μην κλαίνε τα καρντάσια...Βαρέθηκα...
Time,time,time again ,I'm just looking for a friend
but noone seems to be around just this monkey that I found
Still he is my only friend...and tonight he grins again!

Αποσυνδεδεμένος manitou

• Επισκέπτης
  • **
  • Ω μεγαλε Μανιτού!!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: 20/10/05, 03:25 »
θα συμφωνησω με του προλαλισαντες. μεγαλος τραγουδοποιος αλλα τα τελευταια 10 χρονια περιπου εχει χασει λιγο τη μπαλα....

Αποσυνδεδεμένος pa...

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ...παίζει να είμαι εγώ το μαύρο πρόβατο εδω μέσα..
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: 22/10/05, 14:59 »
Ποια άλλη χώρα στον κόσμο έχει ρε σεις "Συμπρωτεύουσα"? Μόνο εμέις,για να μην κλαίνε τα καρντάσια...Βαρέθηκα...
Παράθεση

Συμπρωτεύουσα φίλε μου έχει η Ελβετία (Βέρνη-Πρωτεύουσα και Ζυρίχη-Συμπρωτεύουσα)!Ακόμα και στην Αμερική έχουμε το ίδιο φαινόμενο (Ουάσινγκτον-Πρωτεύουσα και Ν.Υόρκη-Συμπρωτεύουσα!)Δεν είμαστε μόνοι μας..
Όσο για τον Σαββόπουλο,εμένα δε μου λέει τίποτα το ότι υπήρξε μεγάλος καλλιτέχνης αφου πλέον καταντάει έτσι..
Σίγουρα το έργο του είναι σεβαστό και κάτι παραπάνω αλλά τώρα πια βλέπουμε την ουσία!Με την Καλομοίρα στο Ηρώδειο.. Ντροπή...
Recordings!! Make your demo..

Αποσυνδεδεμένος YmiRLinG

• Μπασίστας
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: 22/10/05, 15:27 »
Όσο για τον Σαββόπουλο,εμένα δε μου λέει τίποτα το ότι υπήρξε μεγάλος καλλιτέχνης αφου πλέον καταντάει έτσι..
Σίγουρα το έργο του είναι σεβαστό και κάτι παραπάνω αλλά τώρα πια βλέπουμε την ουσία!Με την Καλομοίρα στο Ηρώδειο.. Ντροπή...
Ε οχι δεν γινεται να μη σου λεει τπτ το οτι υπηρξε μεγαλος καλλιτεχνης. Δεν μπορεις να τον απποριπτεις ετσι επειδη εκανε κατι στα γεραματα. Αμα ηταν ετσι τοτε ξερεις ποσους μουσικους εχουμε να γιουχαρουμε? Δεν μπορεις να λες ποια ειναι η ουσια. Διοτι αλλες εποχες τοτε αλλες τωρα. Εγω ας πουμε θυμαμαι τον σαββοπουλο στο ηρωδειο τοτε με την καλομοιρα να επιμενει στην αρχη "μακρια απο τα ευκολα σουξε" και να το πιστευει, δε μου εχει χασει για μενα την ουσια, απλα εχει αλλαξει η εποχη εχει γερασει δεν μπορει να γραφει τη μουσικη που εγραφε καποτε. Αλλα με τπτ δεν μπορεις να τον απποριπτεις τοσο κατηγοριματικα, εχει προσφερει τα παντα στο ελληνικο τραγουδι, δεν μπορεις να τον φτυνεις τωρα
Over large parts of the continent other people prefered to make money without working at all, and since the Disc had yet to develop a music recording industry they were forced to fall back on older, more traditional forms of banditry

Αποσυνδεδεμένος Πέτροc

• Γητευτής Ήχων
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Είναι η Σιωπή που Τώρα ξεκινά ...
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: 22/10/05, 16:22 »
.... για να δούμε λοιπόν ...  ::)

μια ερώτηση έχω να κάνω ... ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ 'ΣΑΣ (που κατηγορείτε το Σαββόπουλο για τα σχετικά με την Καλομοίρα ... )  ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΗΡΩΔΕΙΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ?    >:(
KAI ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ 'ΣΑΣ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕ ΣΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ (την επόμενη μέρα)  >:(
ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ έχει να σχολιάσει κάτι άλλο από εκείνη τη βραδυά, όπου πλην της προαναφερόμενης, υπήρχαν και ο Πορτοκάλογλου, και ο Ιωαννίδης, και η Γαλάνη, και η Αρβανιτάκη, και ...και... και ... 'κοινωνία μου μέσα ... ΕΣΑΣ Η ΚΑΛΟΜΟΙΡΑ ΣΑΣ ΕΜΕΙΝΕ ???   >:( >:( >:()

ΜΗΠΩΣ ΣΑ ΛΑΟΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ/ΑΚΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΑ ΠΑΡΑ ΟΥΣΙΑ ?  >:( ... ΚΑΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΜΠΙΡΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΑΤΙΑΝΑ ???  >:( >:( >:( ... ΜΗΠΩΣ ΣΑ ΛΑΟΣ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΡΟΤΙΜΑΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ???  >:( ... ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ !!! ΑΣ ΞΕΚΟΛΛΗΣΟΥΜΕ ΛΙΓΑΚΙ ...  >:( >:(

Έχει κανεις πει ότι η Συναυλία αυτή είχε να κάνει με τα 40 παρακαλώ χρόνια του Σαββόπουλου στο χώρο ?
Έχει κανεις πει ότι o Σαββόπουλος απλά έχει τα guts και ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ .. και ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ... σε όλες τις ~ελαφρές  :( εκδηλώσεις των καιρών μας (βλ. Α(γ)ρίων) ... να παραθέσει μια πιο "υγιή" άποψη (ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ "ΣΟΒΑΡΟΙ"-ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΜΠΝΕΟΥΝ-  ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΤΕΙ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΦΟΒΑΜΑΙ ΣΤΟ ΚΑΒΟΥΚΙ ΤΟΥΣ...  >:( )  ...

και ... THIS IS THE HARD WAY φοβάμαι ...  >:(  είτε μας αρέσει είτε όχι ...  >:(

... 'κοινωνία μου ... Το μακρύ ζεϊμπέκικο δε θα ξαναγραφτεί ... Ο σημερινός "μουσικός" αγώνας είναι να μην είναι ΜΟΝΟ ξεφτίλα τριγύρω μας ... και ο Σαββόπουλος σ' αυτόν τον αγώνα είναι Μέσα ... ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ?  >:(

(τουλάχιστον έτσι νομίζω ...) /nEwBiE   >:(

"...
τώρα με χειρουργεί
η αλλοίθωρη νεολαία
μια τσογλανοπαρέα
που κάνει κριτική ..."
Αυτό ξέρετε από πότε είναι ? μήπως σας λέει κάτι ?  ::)
« Τελευταία τροποποίηση: 22/10/05, 16:42 από nEwBiE »
Σε έμβρυα στάση να αναθρέφω χαραυγές ...

Αποσυνδεδεμένος Ιανός

• Ο Αιρετικός
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: 24/10/05, 09:15 »
"...
τώρα με χειρουργεί
η αλλοίθωρη νεολαία
μια τσογλανοπαρέα
που κάνει κριτική ..."
Αυτό ξέρετε από πότε είναι ? μήπως σας λέει κάτι ?  ::)

Εμένα πάλι, όταν τον βλέπω τώρα πια, μου' ρχεται στο μυαλό ένα άλλο:

" πάει καιρός που έχω μάθει ξαφνικά
  πως είμαι ασχημοπαπαγάλος"...

Οι τελευταίες αναλαμπές μιας supernova... :-\

Αποσυνδεδεμένος YmiRLinG

• Μπασίστας
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: 24/10/05, 15:11 »
Εμένα πάλι, όταν τον βλέπω τώρα πια, μου' ρχεται στο μυαλό ένα άλλο:

" πάει καιρός που έχω μάθει ξαφνικά
  πως είμαι ασχημοπαπαγάλος"...

Οι τελευταίες αναλαμπές μιας supernova... :-\
Οχι δεν ειναι ετσι. Καθολου ετσι. Ο nEwBiE εχει απολυτο δικιο. Ημουνα και γω στο ηρωδειο εκεινη τη βραδια. Μαλλον ολοι κοιτατε την καλομοιρα (δλδ 5 λεπτα της συναυλιας) και οχι το συνολο. Το σαββλοπουλο ειναι δυνατον να τον αποκαλεις supernova?!?!?!? Ειναι παραλογο. Δεν μπορει να χαρακτηριστει ετσι με τπτ. Ειναι σαν να λες οτι καταστρεφεται και σε 2-3 χρονια θα ξεχαστει μεχρι να ερθει ο επομενος. Δεν ειναι καθολου ετσι και το ξερεις. Το τι κανει  ο Σαββοπουλος ειναι δικο του θεμα αλλα ετσι οπως θετετε ολοι τα πραγματα ειναι σαν να υποτιματε το αναμφισβητητα τεραστιο εργο του.

Αποσυνδεδεμένος Kiratzoharris

• Ο παραγωγός
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Να, ένας τέντυμπόης!
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: 24/10/05, 16:03 »
Απο καλλιτεχνικης αποψεως δεν μπορω να τον κρινω..Αλλλα παντα προσπαθουσε να ειναι επαναστατικος και διαφορετικος(ποιος δν θυμαται τους Κωλελληνες?) αλλα πολλες φορες το εκανε αυτο με λαθος τροπο και μου εσπασε τα νευρα.(Μιλενιουμ,καλομοιρα,το τωρινο συμβαν)Πια δεν τον παιρνω στα σοβαρα για οτι λεει..
I am capitalism and you will tremble and cry when your boss tells you that they are downsizing, you will promise to work twice as hard.
TOMATOSE MOVIE

Αποσυνδεδεμένος Ιανός

• Ο Αιρετικός
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: 27/10/05, 08:41 »
Το σαββλοπουλο ειναι δυνατον να τον αποκαλεις supernova?!?!?!? Ειναι παραλογο. Δεν μπορει να χαρακτηριστει ετσι με τπτ.[...] Το τι κανει  ο Σαββοπουλος ειναι δικο του θεμα αλλα ετσι οπως θετετε ολοι τα πραγματα ειναι σαν να υποτιματε το αναμφισβητητα τεραστιο εργο του.

Αδερφέ μου roufus. Supernova καταλήγουν τα αστέρια όταν πεθαίνουν. Προσωπικά, δεν μπορώ να σκεφτώ καλύτερη παρομοίωση για τον "Νιόνιο" μας.
Κι εμένα με πληγώνει το σημερινό του "χαϊρι", γι αυτό και τον θυμάμαι πάντα, όπως τον γνώρισα στην εφηβεία μου, προ 25ετίας...

VASILISHARA

• Επισκέπτης
« Απάντηση #14 στις: 27/10/05, 08:57 »
Όσο λατρεύω την μουσική και τα τραγούδια του Σαββόπουλου,άλλο τόσο τον σιχαίνομαι.
Είναι από τα άτομα εκείνα που αντιπροσωπεύουν οτιδήποτε μισώ σε αυτό τον κόσμο:την υποκρισία,την ματαιοδοξία και την ημιμάθεια.
Δεν ξεχνώ την περίπτωση Βαρβιτσιώτη αλλά και τις άλλες περιπτώσεις που ο Σαββόπουλος τραγουδούσε (φυσικά με το αζημίωτο) σε παρτάκια της Ν.Δ. ,κατά την περίοδο της διακυβέρνησης της.(Α,ρε επαναστάτη Σαββόπουλε...)
Δεν ξεχνώ τα τραγουδάκια του για "μείζωνα Ελλάδα" και "Κωλοέλληνες".Δεν έχει ταξιδέψει,δεν έχει ζήσει έξω,δεν γνωρίζει,δεν έχει δικαίωμα να μιλάει και να κρίνει έτσι αυθαίρετα.
Δεν ξεχνώ ότι εμφανίζεται κάθε λίγο και λιγάκι στα ΜΜΕ για δηλώσεις περί Star System και άλλα τέτοια "σοβαρά" θέματα (είναι γνωστή η περίπτωση με την Καλομοίρα)
Συμφωνώ απόλυτα με την "μπηχτή" του Παπακωνσταντίνου στην συναυλία του στο Ηρώδειο,λίγο πριν τραγουδήσει τα "Πουλιά της Δυστυχίας":"Ευτυχώς που κάποια τραγούδια δεν ακολουθούν την πορεία του δημιουργού τους".
Τελικά ο καθένας έχει την τιμή του.
Καλά Σαββόπουλε,εσύ ξεπουλήθηκες νωρίς...
« Τελευταία τροποποίηση: 27/10/05, 13:11 από VASILISHARA (Εκδοροσφαγεύς - Πολιτειολόγος) »

Αποσυνδεδεμένος Kiratzoharris

• Ο παραγωγός
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Να, ένας τέντυμπόης!
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: 27/10/05, 15:23 »
Σημερα το πρωι τον ειχε μια συνεντευξη ο Κοιυκ κουικ και τα ειπε καλα αλλα η εικονα του εχει χαλασει ιδη..
I am capitalism and you will tremble and cry when your boss tells you that they are downsizing, you will promise to work twice as hard.
TOMATOSE MOVIE

Αποσυνδεδεμένος YmiRLinG

• Μπασίστας
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: 27/10/05, 16:41 »
Το σαββλοπουλο ειναι δυνατον να τον αποκαλεις supernova?!?!?!? Ειναι παραλογο. Δεν μπορει να χαρακτηριστει ετσι με τπτ.[...] Το τι κανει  ο Σαββοπουλος ειναι δικο του θεμα αλλα ετσι οπως θετετε ολοι τα πραγματα ειναι σαν να υποτιματε το αναμφισβητητα τεραστιο εργο του.

Αδερφέ μου roufus. Supernova καταλήγουν τα αστέρια όταν πεθαίνουν. Προσωπικά, δεν μπορώ να σκεφτώ καλύτερη παρομοίωση για τον "Νιόνιο" μας.
Κι εμένα με πληγώνει το σημερινό του "χαϊρι", γι αυτό και τον θυμάμαι πάντα, όπως τον γνώρισα στην εφηβεία μου, προ 25ετίας...
Εγω προσωπικα δεν θα χαακτηριζα τον Σαββοπουλο., Γενικα οσους εχουν προσφερει τοσ αστη μουσικη δεν μου αρεσει να τους αποκαλω αστερια. Επισης η μουσικη του σαββοπουλου 8α μεινει. Δεν θα σβησει ποτε. Οποτε και αστερι να τον αποκαλεις μιλας για το αστερι της μουσικης του που ειναι αναμφισβηττω. Για αυτο διαφωνησα με τον ορο

Αποσυνδεδεμένος Bάγια

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Γυναίκα
  • www.vagiapapapostolou.gr
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: 27/10/05, 17:42 »
...την υποκρισία,την ματαιοδοξία και την ημιμάθεια.

Μιλάς για ημιμάθεια φίλε μου, έτσι?
Ξέρεις, κι εγώ τη σιχαίνομαι, όπως και τα υπόλοιπα που ανέφερες....

Δεν έχει ταξιδέψει,δεν έχει ζήσει έξω,δεν γνωρίζει,δεν έχει δικαίωμα να μιλάει και να κρίνει έτσι αυθαίρετα.

...αλλά μετά από αυτά, πρόσεξε λίγο μήπως εκφράζεσαι κι εσύ μέσω αυτών που μισείς όπως λες  :( (και μιλάω κυρίως για την ημιμάθεια)
« Τελευταία τροποποίηση: 27/10/05, 18:48 από Bάγια »

Αποσυνδεδεμένος YmiRLinG

• Μπασίστας
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: 27/10/05, 18:19 »
Δεν έχει ταξιδέψει,δεν έχει ζήσει έξω,δεν γνωρίζει,

Δεν εισαι σε θεση να γνωριζεις τι εχει κανεικαι τι δεν εχει κανει ο Σαββοπουλος.

δεν έχει δικαίωμα να μιλάει και να κρίνει έτσι αυθαίρετα.

Εσυ δηλαδη γιατι εχεις δικαιωμα να μιλας και να τον κρινεις τοσο αυθαιρετα? Γιατι απο οσα ειπες μαλλον αυθαιρετα τον κρινεις.
Δεν ξεχνώ ότι εμφανίζεται κάθε λίγο και λιγάκι στα ΜΜΕ για δηλώσεις περί Star System και άλλα τέτοια "σοβαρά" θέματα (είναι γνωστή η περίπτωση με την Καλομοίρα)

Ολοι σε αυτο στεκεσται. Στην καλομοιρα. Και εγω θα πω κατι που ειπε ο ιδιος.
"και ποιον θελατε να βγαλω μεσα απο την τουρτα τον Μικη(σ.σ. Θωδορακη)"

Δωσε μου κι αλλες δηλωσεις του περι σταρ συστεμ ωστε να στηριξεις οσα λες αλλιως μαλλον αδιαφορα θα περασουν. Το οτι εγινε αυτο με την καλομοιρα δεν ειναι κατι που αυτοματα τον κανει γελοιο.

Δλδ αν ειχε ξεπουληθει στα 80 του δεν θα σε χαλαγε? Η μηπως τα 60 ειναι λιγα. Η μηπως δεν εχει ξεπουληθει ακομα?

Αποσυνδεδεμένος Iroukos

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ...όπου γης & πατρής...!!! ΤΑΞΙΔΙΑΡΑ ΨΥΧΗ!!!!!
    • Facebook profile
    • Προφίλ
    • ALOE VERA (FLP)
« Απάντηση #19 στις: 27/10/05, 18:35 »
αχ, ρε παιδια!
το καλομοιρακι κ ο νιονιος καλα κανανε! δωσανε τροφη στα καναλια! ναι οκ το δεχομαι!αλλα και?
ο σαββοπουλος εχει διξει τι εκανε, εχει αφησει ολοκληρη κληρονομια!
μη τον κρινουμε τα τελευταια 10 χρονια μονο!
στη τελικη ξεχναμε ότι είναι ανθρωπος και δικαιουτε να κανει λαθη? ;)
τι να πω? ισως όπως λεει και καποιος προλαλισας-τα γεραματα να τον παρεξενεψαν!
έχει δωσει εργο όμως ο ανθρωπος και μαλιστα τεραστιο και πολυπλοκο!

Αποσυνδεδεμένος Σιδηρόπουλος

• Το ζώον
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Engineers Do It With Models
    • Προφίλ
    • pink floyd
« Απάντηση #20 στις: 27/10/05, 19:30 »
πρωτα απ΄όλα, στ@@ μου (συγνώμη για την έκφραση) αν εμφανίστηκε με την Καλομοίρα (και γω θα το κανα.. ), στ@@ μου τι λέει, στ@@ μου τα μεταλασόμενα πολιτικά του πιστεύω..
τον Σαββόπουλο τον γνώρισα μέσω της μουσικής του, και μονο αυτό ξέρω.. τον Νιονιο τον τραγουδοποιό και τραγουδιστή.. δεν με ενδιαφέρει τι κάνει στη ζωή του ή τι λέει.. σαν τραγουδοποιό του βγάζω το καπέλο, και πάντα θα τον σέβομαι, και η άποψη μου δεν θα αλλάξει βαση του τί έκανε..

2) θα συμφωνήσω με τον Νιουμπι..
Είμαι ο Βασίλης και είμαι καλα...

Αποσυνδεδεμένος YmiRLinG

• Μπασίστας
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: 27/10/05, 20:21 »
πρωτα απ΄όλα, στ@@ μου (συγνώμη για την έκφραση) αν εμφανίστηκε με την Καλομοίρα (και γω θα το κανα.. ), στ@@ μου τι λέει, στ@@ μου τα μεταλασόμενα πολιτικά του πιστεύω..
τον Σαββόπουλο τον γνώρισα μέσω της μουσικής του, και μονο αυτό ξέρω.. τον Νιονιο τον τραγουδοποιό και τραγουδιστή.. δεν με ενδιαφέρει τι κάνει στη ζωή του ή τι λέει.. σαν τραγουδοποιό του βγάζω το καπέλο, και πάντα θα τον σέβομαι, και η άποψη μου δεν θα αλλάξει βαση του τί έκανε..

Ακριβως αυτο συμμεριζομαι και εγω. Απλα δεν ηθελα να το εκφρασω ετσι

VASILISHARA

• Επισκέπτης
« Απάντηση #22 στις: 28/10/05, 21:56 »
Δεν έχει ταξιδέψει,δεν έχει ζήσει έξω,δεν γνωρίζει,

Δεν εισαι σε θεση να γνωριζεις τι εχει κανεικαι τι δεν εχει κανει ο Σαββοπουλος.

δεν έχει δικαίωμα να μιλάει και να κρίνει έτσι αυθαίρετα.

Εσυ δηλαδη γιατι εχεις δικαιωμα να μιλας και να τον κρινεις τοσο αυθαιρετα? Γιατι απο οσα ειπες μαλλον αυθαιρετα τον κρινεις.

Ολοι σε αυτο στεκεσται. Στην καλομοιρα. Και εγω θα πω κατι που ειπε ο ιδιος.
"και ποιον θελατε να βγαλω μεσα απο την τουρτα τον Μικη(σ.σ. Θωδορακη)"

Δωσε μου κι αλλες δηλωσεις του περι σταρ συστεμ ωστε να στηριξεις οσα λες αλλιως μαλλον αδιαφορα θα περασουν. Το οτι εγινε αυτο με την καλομοιρα δεν ειναι κατι που αυτοματα τον κανει γελοιο.

Δλδ αν ειχε ξεπουληθει στα 80 του δεν θα σε χαλαγε? Η μηπως τα 60 ειναι λιγα. Η μηπως δεν εχει ξεπουληθει ακομα?
1.Ο ίδιος έχει δηλώσει με στόμφο στην δεκαετία του 80 (για τις Αμερικάνικες εκλογές,συγκεκριμένα με την περίπτωση εκλογής Δουκάκη) "δεν έχω ταξιδέψει ποτέ,δεν με ενδιαφέρει ούτε η Αμερική και η Ευρώπη,αγαπώ την Ελλάδα και τους Έλληνες (μετά βέβαια έγραψε τους "Κωλοέλληνες")
2.Μιλάω συγκεκριμένα,όχι αυθαίρετα.Please,ξαναδιάβασε ΤΙ έχω γράψει και μην προτρέχεις.
3.Η φράση "καλά εσύ ξεπουλήθηκες νωρίς" είναι παράφραση του τίτλου ενός πολύ γνωστού βιβλίου του Χρόνη Μίσσιου.Αν ΔΕΝ ξέρεις,απλά μην μιλάς.
4.Προς τι το εριστικό ύφος;Εσύ γουστάρεις Σαββόπουλο,δικαίωμά σου.ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ,ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΟΥ.(Φαντάσου και να σου έβριζα και την μάνα ΤΙ θα έλεγες).
5.ΝΑΙ,κολλάω σε περιπτώσεις όπως η Καλομοίρα,γιατί δεν συμβαδίζουν με τις ιδέες που διακύρηττε.Άρα,γίνεται "δήθεν".Άρα,τον αντιπαθώ.
6.Φυσικά και δεν αναφέρθηκες στα περιστατικά με την Ν.Δ. ,
όπου ο "ανατρεπτικός" Σαββόπουλος τραγουδούσε στα κυβερνητικά παρτάκια.
7.Κλείνοντας,επαναλαμβάνω την φράση του Β.Παπακωνσταντίνου στην συναυλία του στο Ηρώδειο,λίγο πριν τραγουδήσει τα "Πουλιά της Δυστυχίας":"Ευτυχώς που κάποια τραγούδια δεν ακολουθούν την πορεία του δημιουργού τους".
Αυτό νομίζω είναι όλη η ουσία.

Και κάτι εντελώς προσωπικό:Με τέτοιο εριστικό υφάκι γίνεσαι ενοχλητικός και προσβλητικός.Δεν με ξέρεις,δεν σε ξέρω,γράψε απλά την αποψή σου και τέρμα.
Εδώ είναι forum κατάθεσης απόψεων και όχι διαπληκτισμών.
(Θα μπορούσα να γίνω κι εγώ προσβλητικός αναφέροντας τα άπειρα ορθογραφικά και συντακτικά σου λάθη που μου έβγαλαν τα μάτια από τις κόγχες,αλλά όπως βλέπεις το θεωρώ ανούσιο)
« Τελευταία τροποποίηση: 28/10/05, 22:00 από VASILISHARA (Εκδοροσφαγεύς - Πολιτειολόγος) »

Αποσυνδεδεμένος Iroukos

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ...όπου γης & πατρής...!!! ΤΑΞΙΔΙΑΡΑ ΨΥΧΗ!!!!!
    • Facebook profile
    • Προφίλ
    • ALOE VERA (FLP)
« Απάντηση #23 στις: 28/10/05, 22:05 »
καλε ηρεμια!
τι ειναι αυτα? ειπαμε να μιλαμε όχι να σκοτωθουμε! :)

Αποσυνδεδεμένος Malezyanni

• Θαμώνας
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: 28/10/05, 22:07 »
(Θα μπορούσα να γίνω κι εγώ προσβλητικός αναφέροντας τα άπειρα ορθογραφικά και συντακτικά σου λάθη που μου έβγαλαν τα μάτια από τις κόγχες,αλλά όπως βλέπεις το θεωρώ ανούσιο)

Κι ομως το κανες ;) ;)Iroukos σωστη :)