απο χτες το βραδυ στο δωματιο συζητησης, διαλογος με το amfenster(ακι)
al:καμε το κατα πως το θες κι υστερα μη γυρευεις τα ρεστα απο φιλο που μ αγαπη σ ορμηνευει
amf:ορμηνιες δε χρειαζομαι ξερω και μοναχη μου πως να μοιραζω τη λαλια αλλα και τη σιωπη μου....
al:ηντα καμες ηντα πενες κι ηντα θα ξετελεψεις ειναι γραφτο δεν ημπορεις τση μοιρας να το κλεψεις
amf:τη μοιρα μας τη φτιαχνουμε κατα το πως τη θεμε και τ' αλλα ειναι φιλε μου για να χουμε να λεμε...
al:τα σχεδια τα ονειρα ειναι ανθρωπου νεου τα εργα ομως καμωμα ειναι καιρου αρχαιου
...........
al:ειν η σιωπη λεν θησαυρος μα μοιαζει μαυρη φυλακη μοιαζει με ασπρη περιστερα με λευτερια οριστικη
amf:κι αν η σιωπη ναι θησαυρος ο λογος ειν' χρυσαφι γιατι μιλανε οι ανθρωποι και σιωπουν οι ταφοι
al:ειν η σιωπη σαν τη φωτια ειναι και ψυγμα παγου καιει τη γη και σταματα το κυμα του πελαγου
amf:ασε στην ακρη τη σιωπη κι ελα τωρα να πουμε τη γνωση και τη λογικη αραγε που να βρουμε! (κατεχεις το εσυ???)
al:αν ε το κατεχα ποτες τη λογικη που να βρω θα χα τη γνωση αυτοματα κι οχι το χαλι μου το μαυρο
amf:κριμα που δεν κατεχεις το αυτο που θελω να βρω γιατι κι εγω εχω φιλε μου το χαλι μου το μαυρο
και αφου συμφωνησαμε και ολα τα βρηκαμε... απο καληνυχτησαμε
νασαι καλα παραθυρακι
ΥΣ τις ξεχασαμε τις μαντιναδες

γραφετε πραμα!!