Αποστολέας Θέμα: ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ? (Βιογραφικά μελών του forum)  (Αναγνώστηκε 94065 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος gini

• Επισκέπτης
  • **
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Ξανά εδώ.....
    • Προφίλ
Re:ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ? (Βιογραφικά μελών του forum)
« Απάντηση #175 στις: 19/12/04, 02:09 »
Με λένε Γεωργία είμαι 23 παρά λίγες μέρες και σπουδάζω Φωτογραφία.Είμαι λάτρης της ροκ και μέταλ μουσικης χωρίς όμως να απορρίπτω τα υπόλοιπα είδη.Αυταααααααααα..................
Love is like a flame....
it burns you when it's hot...

Αποσυνδεδεμένος SRV 13

• Περαστικός
  • *
  • Φύλο: Άντρας
  • Γιατί είμαι αέρας που περνά..
    • Προφίλ
Re:ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ? (Βιογραφικά μελών του forum)
« Απάντηση #176 στις: 21/12/04, 12:11 »
Me lene Niko kai eimai mathitis :-\ Paizo kithara 3 xronia distixos omos mono klassiki... 8)
But I feel I'm growing older
and the songs that I have sung  
echo in the distance....

Αποσυνδεδεμένος aztique

• Περαστικός
  • *
  • Δακρύζω άρα υπάρχω...
    • Προφίλ
Απ: ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ? (Βιογραφικά μελών του forum)
« Απάντηση #177 στις: 05/01/05, 18:43 »
Γεια σας, ειμαι η Κατερινα απο Χανια και εδω και 8 μηνες περιπου βασανιζω μια κλασσικη κιθαρα... Εχω την ατυχια να ειμαι 15, τραγουδαω στο μπανιο και ακουω alternative και metal.

linkin park 4ever!!!
There's a feeling I get when I look to the westand my spirit is crying for living. In my thoughts I have seen rings of smoke through the trees and the voices are of those who stand looking.....

Αποσυνδεδεμένος Johnie Darko

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Up in smoke...
    • Προφίλ
« Απάντηση #178 στις: 05/01/05, 20:08 »
Ειμαι ο Γιαννης και δεν ειμαι καλα... (ασχετο αυτο...)
Ειμαι 27 και παιζω 14 χρονια κιθαρα ηλεκτρικη και ακουστικη... Αυτοδιδακτος , αν και εχω κανει μαθηματα ΜΟΝΟ θεωριας μουσικης... Εχω σπουδασει ηχοληψια και τεχνικος δικτυων Η/Υ.
Μενω Αθηνα (Ανω Γλυφαδα).
Ακουω σχεδον τα παντα (αρκει να μου κανει κλικ) εκτος απο σκυλαδικα και Ελληνο-σκυλαδο-μπιτο-ποπακια και Rave κτλ "μουσικες" ...
Βεβαια αγαπημενα μου ειναι Hard rock, Metal, Rock, Blues, Ελληνικο εντεχνο και ροκ, αλλα και παλια POP (ξενη)...
Αυτα...
People say that tone is in the fingers...
and people also say that Les Pauls have more tone...
Les Pauls must therefore have more fingers...

Αποσυνδεδεμένος kotsos_ee

• Επισκέπτης
  • **
  • Ηρεμία, τίποτα δε μπορεί να με χαλάσει!
    • Προφίλ
« Απάντηση #179 στις: 07/02/05, 00:41 »
Κωστής , σπουδάζω ηλεκτρολόγος μηχανικός στη θεσσαλονίκη και έχω τρέλα με τις κιθάρες.Όνειρό μου να φτιάξω μία μόνος μου!(παρεπιπτόντος μήπως μπορεί κανένας να με βοηθήσει;)
Η ζωή είναι μεγάλη να την κάνεις καρναβάλι!

Αποσυνδεδεμένος pcagn

• Επισκέπτης
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #180 στις: 22/02/05, 15:18 »
ειμαι η Αγνη, 19 και κατι, ειμαι απο Πιερία, σπουδαζω Θεσσαλονίκη , οικονομικων επιστημών ΑΠΘ....και απο μουσικα οργανα δεν ξερω τιποτα.... α! στο ντεφι τα καταφερνω απο οτι λενε!!! χαχα!! αυτα.....

Αποσυνδεδεμένος bill74

• Περαστικός
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #181 στις: 27/02/05, 20:12 »
Γεια σας παιδια

εγω ειμαι ο Βασιλης απο Θεσσαλονικη αλλα περιφερομαι στον πλανητη.
παιζω ακουστικη και ηλεκτρικη διακοπτομενα εδω και 10 χρονια και ειναι απιστευτο οτι ακομα δεν εχω μαθει!
Ωραια φαση το site
Να ειστε ολοι καλα

...I give in to sin because I like to practice what I preach...

Αποσυνδεδεμένος Korgy

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Q the Filters 2 the F##k!!
    • Skype - korgy-
    • Προφίλ
    • το φάρμακο της περιέργειας..
« Απάντηση #182 στις: 20/03/05, 20:37 »
Με λένε Άγγελο και είμαι καλά :P

21 ετών πλέον ,ασχολούμαι με τα πλήκτρα 13 χρόνια και τα τελευταία 4 με την παραγωγή και μείξη.Σπουδάζω οικονομικά αλλά παράλληλα δουλεύω ,γιατί δεν μπορώ να κάθομαι(κακό αυτό ε?? ;D).Από άλλα μουσικά όργανα δεν κατέχω πολλά εκτός των κρουστών που τα εκτιμώ.Μουσικές που απολαμβάνω:όλες(δεν είμαι ρατσιστής ούτε Ετικετοποιημένος).Σεβαστό μέρος του εισοδήματος δαπανάται σε καλά cds (τις ύστατες 200 μέρες σκοτώθηκαν 300 δίσκοι πρπ).Βέβαια η μουσική που θα με κάνει να νιώσω πιό άνθρωπος είναι η γνήσια λαϊκή (που δυστυχώς της ρίχνουν στάχτη στα μάτια τελευταία).
Ο μουσικος-καυστήρας   . Ότι αφορά ήχο ,αγορά,πρόβα και ηχογραφήσεις εδώ είμαστε!
http://www.myspace.com/korgyatopon  -> project recording studio for the open minded ears <-

Αποσυνδεδεμένος alkistoula

• Περαστικός
  • *
  • Με λενε Αλκηστη και συνεχεια τραγουδαωωω
    • Προφίλ
« Απάντηση #183 στις: 26/03/05, 13:50 »
Eμενα με λενε Μητσακλα και ειμαι απο το Μπαλι..Εχω μαυρο σκουρο δερμα, πρασινα ματια αλλα χρησιμοποιω το ονομα αλκηστη στο τσατ και alkistoula στο φορουμ γιατι το εχω σκασει απο εκει που δουλευα και δεν θελω να με βρουν.. :P Φυσικα σε κοροιδευω!Με λενε Αλκηστη, ειμαι απο την Κω, ειμαι καρκινος και μου αρεσουν οι μελαχρινοι..οποιος ενδιαφερεται ας γραψει παρακατω..Ευχαριστω! :)
Τους μπεκρηδες αν δικασουνεεε αδικα θα με κρεμασουνεεε..ασχετο αλλα εμενα αυτο μου ηρθε!

Αποσυνδεδεμένος VampireLestrat

• Παλιός
  • Draco Dormiens Nunquam Titillandus
    • Προφίλ
« Απάντηση #184 στις: 26/03/05, 14:22 »
Ειμαι ο Μιχαλης, 19 χρονων, σπουδαζω στο Ε.Μ.Π. ( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:() και μενω ανω γλυφαδα.Κυριως ακουω classic rock και metal,ρεμπέτικα αλλά και κλασσική μουσικη! :D :D Εδω και 8 μηνες ταλαιπωρω ανελεητα μια squier standard stratocaster, οντας τελειως αυτοδιδακτος!Ειμαι ασχετος αλλά κάνω οτι μπορω ;) ;)
Μεγάλες μου αγάπες τα κομιξ, η μπαλα, το μπιλιάρδο,οι υπολογιστές,οι βρικόλακες, η μουσική και βέβαια οι γυναικες!! ;D ;D ;D :D :D ;) :P :P :P

Οποιος θέλει να επικοινωνήσουμε ,mtsarduckas@gmail.com!

(Y.Γ. Σαν αγγελια για συνοικεσιο μου μοιάζει..............)

Ritchie Blackmore for ever!!

Αποσυνδεδεμένος Γιάννης [nOiz]

• Αναθεματιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • One Sick Bastard
    • Προφίλ
    • SoundCloud
« Απάντηση #185 στις: 26/03/05, 21:48 »
Με λένε Vincent.. :-X εεε... Γιάννη και είμαι 19 παρά κάτι ψιλά ( 7 Απριλίου τα κλείνω, περιμένω δώρο ) ασχολούμαι με Υ/Η και δίκτυα και σπουδάζω τεχνικός δικτύων. Παίζω κιθάρα 8 χρόνια περίπου και τα τελευταία 6 παίζω ηλεκτρική. Kάνω mountain biking (όταν προλαβαίνω) και ακούω πολύ μουσική (anathema rules!). Αυτά. Τα λέμε...

Αποσυνδεδεμένος master of puppets

• Ονειροπαρμένος
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • γνωστός και ως....master of ΜΠΑΜΠΗΣ....
    • Προφίλ
    • Χάρτινα Όνειρα
« Απάντηση #186 στις: 28/03/05, 17:58 »
Λοιπόν..Εμένα με λένε Ηλία... 15 χρονών (μην ακούσω σχόλια ;D ;D ;)), Θεσσαλ(λλ)ονικιός, ακούω κυρίως HEAVY metal, αλλά και ελληνικό ροκ και έντεχνο...Κλασσική κιθάρα παίζω οχτώ χρόνια, ηλεκτρική τρία (για χρόνια μιλάμε πάντα ;D), μπάσσο  δύο χρόνια και για ένα φεγγάρι έκανα και μαθήματα φωνητικής :P :P  Αυτά...

Αποσυνδεδεμένος llorona

• Θαμώνας
  • δίχως ιδέες και δίχως σημαίες, δίχως καβάτζα καμιά
    • Προφίλ
« Απάντηση #187 στις: 28/03/05, 18:09 »
Κατερίνα εδώ! 31 ετών , από Αθήνα, δικηγόρος, σπουδές στη Θεσσαλονίκη όπου εκτός από μαθήματα, φοίτησα σε μπουατ τραγουδώντας έντεχνο ελληνικό. Τώρα, με πρήζουν με τα δικηγορικά και έτσι βγάζω το άχτι μου στο Ωδείο, σπουδάζοντας τραγούδι , πιάνο και θεωρητικά. Καταγωγή από Χανιά , και γράφω συνεντεύξεις για ένα κρητικό περιοδικό πολιτισμού που διανέμεται δωρεάν. 
Όπως καταλάβατε...το παλεύω!
Ποιός καίγεται απόψε και μύρισε η πόλη αγάπη...

Αποσυνδεδεμένος Symphony Of Night

• Επισκέπτης
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #188 στις: 11/04/05, 18:23 »
Me lene Niko,paizo 6 hronia kithara kai ime apo ton Volo.Akouo Metal kai idika Black k Heavy.Paizo kithara kai tragoudao se 2 group.To ena legete Symphony Of Night k ehoume vgali 1 Demo k 1 Promo(sto http://www.soundclick.com/bands/2/symphonyofnightmusic.htm opios goustarei mpori na katevasei tragoudia mas) kai me to alo paizoume souidiko death stil At The Gates.
And I Built My Throne
Deep Into My Kingdom Of Emptyness

Αποσυνδεδεμένος SAMSONIC

• Θαμώνας
  • SavaGods Rule
    • Προφίλ
« Απάντηση #189 στις: 20/04/05, 14:28 »
Με λένε Σωτήρη και είμαι καλά
Got A Complaint In The System

Αποσυνδεδεμένος Nota

• Επισκέπτης
  • **
  • Πέτρα που θέλει να κυλά ποτέ δε χορταριάζει...
    • Προφίλ
« Απάντηση #190 στις: 26/04/05, 12:21 »
Είμαι η Αντωνία και ουδεμία σχέση έχω με κιθάρες πέρα από το ότι παίζουν οι φίλοι μου. Είμαι των πνευστών (φλάουτο-κλαρίνο). Το μόνο τραγούδι που εχω καταφέρει να παίξω σε κιθάρα είναι του Ασιμου "Ο σάλιαγκας και ο Μάλλιαγκας" που έγινε αιτία να αποκτήσω ένα απίστευτο fun club!!! :P
Δε μ' αρέσει να κάθομαι σε ένα μέρος πολύ και άρα δεν έχει νόημα να πω την πόλη μου αφού η επόμενη μέρα μπορεί να με βρεί πάλι στο δρόμο. Μάλλον το μέρος που τείνω να γίνω μόνιμος κάτοικος είναι το kithara...
Της καρδιάς οι πελαγήτες
κάνουνε γιορτές τις ήττες...

...κι εγω λέω πως ο άνεμος αλλάζει!!!

Αποσυνδεδεμένος matina_k

• Περαστικός
  • *
  • Δρομοι παραξενοι με φεραν εδω περα
    • Προφίλ
« Απάντηση #191 στις: 30/04/05, 03:50 »
με λένε ματίνα είμαι 25 κ η μόνη σχέση που έχω με μουσική είναι ότι την ακούω ακόμα κ όταν κοιμάμαι....αν απορείτε τι κάνω εδώ μέσα...απλά σας ζηλέυω που εγώ δεν έχω καμμία μουσική φλέβα!! ::)  ;D

Petrucci

• Επισκέπτης
« Απάντηση #192 στις: 17/05/05, 06:51 »
Για σας παιδια με λενε Σπυρο ειμαι 20 ετων πεζω κιθαρα 7 χρονια,μενω στον Κολωνό στην Αττική και εχω μια μπαντα Power/Prog Metal

Φιλικα

Αποσυνδεδεμένος Zoso

• Heartbreaker
  • Παλιός
  • Our shadows taller than our soul...
    • Προφίλ
    • Zeppelin
« Απάντηση #193 στις: 17/05/05, 08:19 »
Eγώ είμαι ο Λέανδρος, και μόλις έχω διαβάσει 9 σελίδες για να δω αν ξανάγραψα... (δεν τα πάω καλά με την αναζήτηση...  :-\)
17 με 18, τελειώνω το σχολείο, μετά κατασκήνωση 25 μήνες στο στρατό, και μετά σας έρχομαι... Μαθηματικά Θεσσαλονίκης... (ελπίζω δηλαδή...)
Μαθηματικά και εξάχορδη, είναι οι μεγάλες μου αγάπες, αλλά συμπαθώ το ποδόσφαιρο, το διάβασμα και το σκάκι... Τώρα τελευταία, πάει να μ' αρέσει και το μπάσκετ...
Έχω μια Les Paul της Epiphone, και ακούω κυρίως blues, classic και hard rock, το οποίο και προσπαθώ να παίξω... Επίσης, λίγο μακρυά από τα ακούσματα μου, νιώθω ένα δέος όταν ακούω τους πρώτους Metallica δίσκους...
Γουστάρω επίσης κλασσική μουσική, σε μερικές καμπές της ζωής μου όμως... Bach, Paganini, και Schubert ξεχωρίζουν για μένα...
Νομίζω ότι οι Led Zepp έιναι ο Θεός...

Αυτά...
Είμαι από Λεμεσό της Κύπρου, ΑΕΛίστας πολύ, και δε μ' αρέσει να χάνω... (που ως συνήθως γίνεται...  :-\)
''...Πριν αρχίσουν όλα
Είχαν κιόλας αρχίσει
Πριν φτάσω ήμουν ήδη εκεί
Τα ίχνη μου και ο δρόμος προϋπήρχαν
Τ’ ακολούθησα
Βρήκα ένα σπίτι στις φλόγες
Μπήκα μέσα και του 'βαλα φωτιά...''

Αποσυνδεδεμένος ^mAr|guLA^

• Περαστικός
  • *
  • Όπως έστρωσες θα κοιμηθείς !
    • Προφίλ
« Απάντηση #194 στις: 17/05/05, 08:53 »
γεία σας! λέγομαι Μαρία κατάγομαι από την Λεμεσό (Κύπρο) είμαι 16 ετών , ακούω όλων των είδων μουσικής (από΄λαϊκά ως και heavy metal)  :P εκτόσ black k death metal. μου αρέσει πολύ η κιθάρα και είμαι αυτοδίδακτη.. όταν βρω χρόνο κάυθομαι και μαθαίνω κιθάρα.  εμμ.. αυτά..!!  ::)  ;D
Παράδεισο στη γη δεν υπάρχει
Μόνο στα ψεύτικα όνειρα σου.
Το παραμύθι σου θεμελιώνεις
Που ποτέ δεν θα ζήσεις στη ζωη σου.

Αποσυνδεδεμένος ερεβος

• Shadowking
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ars longa vita brevis
    • Προφίλ
    • http://myspace.com/gorthaour
« Απάντηση #195 στις: 18/05/05, 13:02 »
Μαθηματικά Θεσσαλονίκης... (ελπίζω δηλαδή...)

Ωπα!!!!! Αντε να μας ερθεις με το καλο....να τα λεμε κι απο κοντα αδερφε... :D
Twitter @mcrosog

Αποσυνδεδεμένος Cuenca_60R

• Παλιός
  • Gainta lover!!!Ο εραστής του άσκ**λου.
    • Προφίλ
    • Cuenca's web-place!!!
« Απάντηση #196 στις: 18/05/05, 19:53 »
Με λένε Γιώργο...Είμαι 16 χρονών από την Πιερία και δυστυχώς πάω ακόμη σχολείο...Είμαι καλό παιδί...(λέμε τώρα)...αθλητής μέχρι πέρυσι και ένας κλασικός σπαστικός τύπος χαλλλαρού ανθρώπου σταρχ**ιστή.Κιθάρα παίζω απο την πρώτη δημοτικού (κλασική) αλλά υπολογίστε πόσα χρόνια είναι γιατι βαριέμαι...Η φλασιά με την μουσική μου ήρθε πιο μετά όμως, κατά την 3η γυμνασίου...με δάσκαλο σταμάτησα να κανω στην δευτέρα.Από την τρίτη και μετά άρχισα να στρεφομαι εκτός από τα έντεχνα και στην παραδοσιακή μουσική και άρχισα να κουτσομαθαίνω και κλααρίνο και φλογέρα.Στην 1η λυκείου ξέκίνησα και την γκάιντα....και έγινα  gaintalover κοινώς...εραστής του άσκ**λου...στην πρώτη λυκείου επίσης άρχισα να ασχολούμαι και τα ροκ...ξέρετε να παίζω σόλο και τέτοια αλλά όλα στην κλασσική.Τώρα σκέφτομαι όταν με το καλό περάσω στην Θεσσαλονίκη να ξεκινήσω και καβάλα (φλογέρα Θράκιώτικη).Στα άμεσα μου σχέδια είναι να κόψω τις μλκίες και να στρωθώ στο διάβασμα...αυτά.
Για να εξασφαλίσουμε το μέλλον μας πρέπει να διαφυλάξουμε το παρελθόν μας.

Αποσυνδεδεμένος Zoso

• Heartbreaker
  • Παλιός
  • Our shadows taller than our soul...
    • Προφίλ
    • Zeppelin
« Απάντηση #197 στις: 23/05/05, 18:04 »
Μαθηματικά Θεσσαλονίκης... (ελπίζω δηλαδή...)

Ωπα!!!!! Αντε να μας ερθεις με το καλο....να τα λεμε κι απο κοντα αδερφε... :D

Λατρεία με την Σαλόνικα... Και πολύ μεγάλες οι πιθανότητες μου να περάσω εκεί... Αδέρφια από κοντά λοιπόν... Αναμένω...
''...Πριν αρχίσουν όλα
Είχαν κιόλας αρχίσει
Πριν φτάσω ήμουν ήδη εκεί
Τα ίχνη μου και ο δρόμος προϋπήρχαν
Τ’ ακολούθησα
Βρήκα ένα σπίτι στις φλόγες
Μπήκα μέσα και του 'βαλα φωτιά...''

Αποσυνδεδεμένος Υπνοβάτης...

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • I love it when it rains potatoes
    • Προφίλ
    • Ypnovatis
« Απάντηση #198 στις: 27/05/05, 15:44 »
Με λένε Στέλιο κ είμαι ένα απαίσιο πλάσμα που γυροφέρνει στην χαριλάου Θεσ/νίκης...
Λατρεύω την κιθλαρα, κ προσπαθώ να την κάνω να βγάλει αξιοπρεπείς ήχους τα τελευταία 4 χρόνια...!

Αποσυνδεδεμένος Bleak

• Περαστικός
  • *
  • Ααααχμ...
    • Προφίλ
« Απάντηση #199 στις: 27/05/05, 16:24 »
Geia kai xara,

epeidh molis diabasa to "Anhsuxw" tou SKYLLA, tha hthela na rwthsw " re paidia, pioi eiste ??", me pious exa na kanw sto forum afto, se pia polh menete, ti mousikh paizete, ktl..., pisteuw tha htan mia kapws kalh fash....kai arxizwntas :

Me lene Vangeli, zw sthn Frankfourth sthn germania, paizw kithara, trixorda, kai outi, kai paizw entexna (panw katw)...

Vangelis

Παύλος γεννημένος στη Γερμανία στο Aachen. Έχω ζήσει εκεί 4 χρόνια στο λύκειο. Χαιρετίσματα πατρίδα!! Είμαι 20, παίζω κιθάρα και μπάσο και μένω Κολωνό. Liebe Gruesse und alles Gute da oben! (=χαιρετίσματα και ό,τι καλύτερο για να μην παρεξηγηθώ κιόλας)
Τίγκα η φούντα...