Να' μαι και γω!

Ομολογώ οτι πέρασα πολύ ωραία ,(αν και αναγκάστηκα να φύγω λιγο μετα τις 23.00).Η παρέα ηταν πολυ
ζεστή και μου εκανε εντύπωση αυτο που ειπε και ο fa .Οτι συνευρέθηκαν ατομα διαφορετικής ηλικίας,
νοοτροπιας ,ακουσμάτων κλπ. παρολαυτά όμως, υπήρχε αυτή η μαγεια που εδεσε τα πράγματα.Μου αρεσε πολύ.

Χαρηκα ειλικρινα που γνωρισα καινουργια ατομα(δυο τρεις τους γνωριζα και πριν) και ιδιατερα χάρηκα που
γνωρισα τον Κιθαρωδό απο κοντα, που τα λεγαμε μονο μεσω πμ και φορουμ, οταν εστελνα τραγουδια για τη Συλλογη
ή με τις διορθώσεις τραγουδιών.Στην μεταξυ μας συζήτηση, μεταξυ άλλων,
με ρώτησε(για πλακα) "Τι ειναι αυτες οι απο
ριές?"
-καθε φορα που εστελνα τραγουδι εκανα copy paste την παρακάτω γραμμη:
(Για αποριές,διορθώσεις,προτάσεις κλπ e-mail me: staharris7@yahoo.gr)......και προφανώς, επειδη εκανα copy paste, δεν ειχα δώσει ποτέ σημασία!

Τώρα μου το είπε και
" Κιθ απο δω και περα θα προσέχω! Thanks!" 
ΕΙΔΗΣΗ:
Νομιζω οτι ηταν η πρώτη φορά που τραγουδησα μπροστά σε κόσμο!

(Συνήθως "έχω το νου μου" στην κιθάρα).Many thanks σε parlats και Isnogood που παίξαμε μαζί
τον
"Μπάμπη τον Φλου" και το
"Ό,τι δε σε σκοτώνει", με την κιθάρα του Yngwie who?.Να'στε καλά παιδιά.

-Τα πιτσιρίκια του Σπυρου και της Iroukos ηταν τρομερα!
(Τελικά εμαθα ποιος ειναι ο μπόμπιρας στο avatar του Σπυρου!)

-Βασίλη,μέγα φωτογράφε, έπρεπε να έφερνες και τα μπλουζάκια για όποιον ενδιαφερόταν.
Εγώ πάντως εχω ένα.Χε χε

-FSL, αν η συνδεση σου ειναι ADSL και οχι κανονικη, νομιζω οτι πρεπει να το κανεις
DSL (Divine Sexy Lady) .
Διοτι και περιεχεται το "θε'ικό" μεσα στο nickname, και μας δηλωνεις τι συνδεση εχεις!Ε?

-Σε ολα τα παιδια που ηταν χθες...
Να'μαστε καλά , να εχουμε υγεια και καλη μας αντάμωση!
Υ.Γ.Ψήνεστε ,σε καποια από τις επόμενες συναντήσεις μας, να παμε για ΣΚΙ ?Θα'ναι ωραία, πιστεύω.