ΜΕ συγχωρειτε ολοι που τα μιλατε αρνητικα για τις γιορτες...η υποκρισια ως εδω! δεν σας αρεσει η γιορτη;; μην γιορτασετε ! καθηστε σπιτι και πηξτε, πατε στην δουλεια οπως καθε μερα, μην φατε κουραμπιεδες μην χαλασει η διαιτα και οταν σας λενε καλα χριστουγεννα να λετε , δεν τα πιστευω εγω αυτα! Αντε ρε ! ολοι παραπονιεστε οτι "εχει καταντησει καρναβαλι " οπως λειει και ο αγαπητος Alex..παιδια..τοπ εχετε καταντησει καρναβαλι! συγνωμη κιολας. Εγω οταν ημουν μικροτερος τα χριστουγεννα ηταν μερες γ**ατες! Γαματες! και μακαρι να μπορουσα να φυγω απο την αθηνα 10 μερες νωριτερα να κατεβω σπιτι μου ! να παω για καλαντα και να στολισω δεντρο! Και το πασχα ειναι γιορτη! φυσικα, τι γιορταζουμε; την ανασταση; σιγα το πραγμα! και πως να καταλαβεις χριστουγεννα η πασχα αν δεν πατησεςι το ποδαρακι σου 10΄στην εκκλήσια;;; δλδ....ελεος πια...εχετε κανει, γιατι εσεις το κανετε, γιορτη για τα λαμπακια! ετσι ευχαριστω πολύ..φυσικα και δεν ειναι χριστουγεννα!!! ακουγομαι σαν αμερικανικη ταινια, αλλα καλυτερα να προσπαθω να φερθω λιγο καλυτερα σαν ανθρωπος στις γιορτες απεναντι σε οποιον συνανθρωπο εχω και να κανω και κανα δωρο για καναν αλλο παρα να καθομια και να κλαιγομαι για τα λαμπακια!!!!!