Αποστολέας Θέμα: Hypnotize-SOAD  (Αναγνώστηκε 49946 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος master of puppets

• Ονειροπαρμένος
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Άντρας
  • γνωστός και ως....master of ΜΠΑΜΠΗΣ....
    • Προφίλ
    • Χάρτινα Όνειρα
Απ: Hypnotize-SOAD
« Απάντηση #75 στις: 02/01/06, 02:03 »

piran kainourgio melos sto group?  ???  ::)

Τέσσερις είναι? Σόρρυ...δεν το ήξερα... :-X ;D

Αποσυνδεδεμένος YmiRLinG

• Μπασίστας
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • A.C.A.B.=Always Carry A Banana
    • Προφίλ
« Απάντηση #76 στις: 02/01/06, 14:17 »

piran kainourgio melos sto group?  ???  ::)

Τέσσερις είναι? Σόρρυ...δεν το ήξερα... :-X ;D
Να προσεχεις αλλη φορα πριν ανοιξεις το στομα σου ;D :P ;)
Over large parts of the continent other people prefered to make money without working at all, and since the Disc had yet to develop a music recording industry they were forced to fall back on older, more traditional forms of banditry

Αποσυνδεδεμένος Apollon18

• Παλιός
  • Watch the weather change.....
    • Προφίλ
« Απάντηση #77 στις: 02/01/06, 21:24 »
Καλα ρε παιδια τι χιονοστοιβαδα ηταν αυτη?επειδη τον ειπα καμενο?Σιγα πως κανετε ετσι!!Αφου οτι και να πουν οι soad παλι θα σκιζουν!!! 8)
Κανα νεο για επισκεψη εχουμε?
All you know about me is what I've sold you
I sold out long before you ever heard my name
I sold my soul to make a record....And you bought one!!!

Αποσυνδεδεμένος Santa

• Παλιός
  • Ο μικρός τυμπανιστής
    • Προφίλ
« Απάντηση #78 στις: 02/01/06, 22:58 »
Καλα ρε παιδια τι χιονοστοιβαδα ηταν αυτη?επειδη τον ειπα καμενο?Σιγα πως κανετε ετσι!!Αφου οτι και να πουν οι soad παλι θα σκιζουν!!! 8)
Κανα νεο για επισκεψη εχουμε?

μπα... του χρόνου πάλι

Αποσυνδεδεμένος Holy Diver

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Σαλιγκάρια και μπανάνες!!!
    • Προφίλ
    • Το Όνειρο Ενός Περιέργου
« Απάντηση #79 στις: 04/01/06, 15:25 »
Επιτέλους δικαιωθήκαμε! Οι soad εξώφυλλο στο χαμστερ!
reveduncurieux.blogspot.com

Αποσυνδεδεμένος Santa

• Παλιός
  • Ο μικρός τυμπανιστής
    • Προφίλ
« Απάντηση #80 στις: 04/01/06, 17:04 »
Επιτέλους δικαιωθήκαμε! Οι soad εξώφυλλο στο χαμστερ!

σε χαλάει? δες τι γράφει μέσα για τους soad και μετά μου λες. Δες όμως πρώτα το αφιέρωμα ειδικά το κάτω κουτί στη δεύτερη και τρίτη σελίδα. Ελπίζω να μην πεις ότι τα έβγαλαν απ'το μυαλό τους :P

Αποσυνδεδεμένος RBnikos

• Παλιός
  • we're becoming .... Hostile!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #81 στις: 04/01/06, 17:42 »
στα 2-3 προηγούμενα τεύχη δεν τους ανέφερε.. ξαφνικά έγιναν το αγαπημένο συγκρότημα όλων των συντακτών...

Αποσυνδεδεμένος Santa

• Παλιός
  • Ο μικρός τυμπανιστής
    • Προφίλ
« Απάντηση #82 στις: 04/01/06, 19:00 »
στα 2-3 προηγούμενα τεύχη δεν τους ανέφερε.. ξαφνικά έγιναν το αγαπημένο συγκρότημα όλων των συντακτών...

Δεν γίνεται να γράφουν για αυτούς συνέχεια. Αν το έκαναν αυτό τότε θα έλεγες ότι ασχολούνται μόνο με τους soad. Και δεν έγιναν το αγαπημένο συγκρότημα απλά πολλοί συντάκτες έβαλαν το mezmerize/hypnotize στα καλύτερα άλμπουμ της χρονιάς που πέρασε. Και δικαίως αν κρίνουμε από τις πωλήσεις και μόνο

• Παλιός
    • Προφίλ
« Απάντηση #83 στις: 04/01/06, 20:57 »
Ναι και τωρα εμεις περιμεναμε τους καθυστερημενους στο χαμμερ(οι περισσοτεροι,οχι ολοι) για να δικαιωθουμε!Ειδικα αυτος ο Χακος,ελεος δηλαδη :P

Αποσυνδεδεμένος RBnikos

• Παλιός
  • we're becoming .... Hostile!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #84 στις: 04/01/06, 21:01 »
πρόσεξε..οι σοαντ παίζουν σε όλα τα άθρα των συντακτών.. με το που βγήκαν εξώφυλο τσουπ συνέχεια πετάμε και ένα σοαντ..και δεν λέω ότι δεν είναι καλοί προς θεού.. αλλά ξαφνική αγάπη??

• Παλιός
    • Προφίλ
« Απάντηση #85 στις: 04/01/06, 21:16 »
Παιδια μην πεσετε να με φατε.Μου εχει πει ενα παιδι που το επαιρνε καθε μηνα παλια οτι ειχαν βαλει 2 ή 3 στο toxicity!
Δεν ξερω αν ειναι αληθεια αλλα αμα ειναι ειναι και πολυ.... :-X
Εγω γιαυτο παιρνω το αγγλικο χαμμερ που και που και ησυχαζω.

Αποσυνδεδεμένος YmiRLinG

• Μπασίστας
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #86 στις: 04/01/06, 21:50 »
Καλα σκατα ειναι και το αγγλικο αλλα αλλο θεμα. Κοιτα και στο mesmerize ειχαν βαλει 9(και εναν τον αφηνουμε για την ιστορια). Να σου πω το βγαλανε και καλυτερο αλμπουμ της χρονιας. Παντα τους εκτιμουσανε αλλα στα @@ τι λενε. Και σκατα να λεγανε οτι ειναι εγω θα τους ακουγα. Αλλα γενικα παντα τους προωθουσαν τους σοαντ οποτε μπορουσαν στο χαμμερ
Over large parts of the continent other people prefered to make money without working at all, and since the Disc had yet to develop a music recording industry they were forced to fall back on older, more traditional forms of banditry

Αποσυνδεδεμένος Kiratzoharris

• Ο παραγωγός
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Να, ένας τέντυμπόης!
    • Προφίλ
« Απάντηση #87 στις: 04/01/06, 21:51 »
Eνταξει παντα λεγανε για δαυτους..Ο Καραολιδης στο αφιερωμα ειχε πει οτι το Toxicity θα ειναι ισως το καλυτερο αλμπουμ για αυτην την χιλιετια..Ελπιζω να διαψευσθει!
I am capitalism and you will tremble and cry when your boss tells you that they are downsizing, you will promise to work twice as hard.
TOMATOSE MOVIE

• Ονειροπαρμένος
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
    • Χάρτινα Όνειρα
« Απάντηση #88 στις: 04/01/06, 22:08 »
Eνταξει παντα λεγανε για δαυτους..Ο Καραολιδης στο αφιερωμα ειχε πει οτι το Toxicity θα ειναι ισως το καλυτερο αλμπουμ για αυτην την χιλιετια..Ελπιζω να διαψευσθει!

Κι εγώ..... ;D

Μα καλά πόσο αμπντάλια μπορεί να είναι?? Το mesmerize καλύτερο από το paradise lost και το ghost reveries??

Ε λίγο έλεος ρεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος Kiratzoharris

• Ο παραγωγός
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Να, ένας τέντυμπόης!
    • Προφίλ
« Απάντηση #89 στις: 04/01/06, 22:15 »
Ναι ρε αλλα αυτα δεν ειναι αποψεις μονο αυτων..Τον περισσοτερο κοσμο και να ρωτησεις αυτο θα σου πει ??? ::) :P Κατα τα αλλα μαζι σου..Και το Helloween το αλμπουμ του μηνα ουτε μεσα στην 20αδα τωρα..Ειναι γαι κλαματα.. ;D
I am capitalism and you will tremble and cry when your boss tells you that they are downsizing, you will promise to work twice as hard.
TOMATOSE MOVIE

Αποσυνδεδεμένος YmiRLinG

• Μπασίστας
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #90 στις: 04/01/06, 22:15 »

Κι εγώ..... ;D

Μα καλά πόσο αμπντάλια μπορεί να είναι?? Το mesmerize καλύτερο από το paradise lost και το ghost reveries??

Ενω προσπερσυ καλυτερο το morbid angel????? Ενω περσυ καλυτερο το mastodon? Ασε ρε. Δεν μπορουν να αρεσουν σε ολους ολα οσα βαζουν. Και σε τελικη εσυ υποτιθεται δεν εισια πολυ του χαμμερ τι σε νοιαζει τι κανουν? Εγω χαρηκα που το βαλανε πρωτο οπως χαρηκα που βαλανε 2ο το nevermore μονο οι soylfly μπηκαν πολυ ψηλα και οι biomechanical αξιζαν θεση στη πρωτη 15αδα και οχι θεση 21

• Ονειροπαρμένος
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
    • Χάρτινα Όνειρα
« Απάντηση #91 στις: 04/01/06, 22:18 »

Κι εγώ..... ;D

Ενω προσπερσυ καλυτερο το morbid angel????? Ενω περσυ καλυτερο το mastodon? Ασε ρε. Δεν μπορουν να αρεσουν σε ολους ολα οσα βαζουν. Και σε τελικη εσυ υποτιθεται δεν εισια πολυ του χαμμερ τι σε νοιαζει τι κανουν? Εγω χαρηκα που το βαλανε πρωτο οπως χαρηκα που βαλανε 2ο το nevermore μονο οι soylfly μπηκαν πολυ ψηλα και οι biomechanical αξιζαν θεση στη πρωτη 15αδα και οχι θεση 21

Μα συγγνώμη...έχεις ακούσει το paradise lost...? δεν έχειο μπει στην εικοσάδα...και είναι μέσα κάθε καρυδιάς καρύδι...τεσπα...

Αποσυνδεδεμένος YmiRLinG

• Μπασίστας
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #92 στις: 04/01/06, 22:59 »
Nαι ρε αφου πρωτος πρωτος πηγα και το πηρα και εχω και τη limited edition και συμφωνω οτι εινια καθε καρυδιας καρυδι μεσα αλλα προφανως σε καποιους αρεσουν. Το μεγαλο ελεος ηταν οι priest  και οι arctutrus  και οι shadow gallery τι να πω.  Μερικα πιστευω οτι τα βαζουν για να το παιξουν ψαγμενοι αλλα αφου γουσταρουν και τα βαζουν τι να τους κανουμε.

Αποσυνδεδεμένος ερεβος

• Shadowking
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ars longa vita brevis
    • Προφίλ
    • http://myspace.com/gorthaour
« Απάντηση #93 στις: 05/01/06, 00:55 »
Μας εχουν ζαλισει τα αρχ**ια στο χαμερ με τους Nevermore και τους SoaD οτι ειναι θεοι, η ελπίδα του μέταλ απίστευτες μπάντες, οι καλύτερες του αιώνα, ακόμα και η κλανιά τους μυρίζει λεβαντα κλπ...ΕΛΕΟΣ!!! Σιγα τις μπαντες....Δυο απλα καλες μπαντες ειναι και τιποτα παραπερα....Γιατι τοσος ντόρος???? Επειδη΄οι SoaD παιζουν ό,τι να ναι και καλα αυτο θεωρειται προοδευτικό και ψαγμενο???Η οι Nevermore που ξυνουν και γκαρίζουν ολοι την ωρα, που μπροστα τους οι Immortal ειναι η μελωδικοτερη μπαντα ολων των εποχων...Ασε που αντι να χρησιμοποιουν κυριως μουσικα κριτηρια μας κοτσαρουν ως επιχειρημα και τη σταση τους απεναντι στον Μπους (ειχαμε μια φαγουρα!!!!), τους στιχους και το ποσο καλα παιδια εινια, πλενουν σιδερωνουν κλπ...Νισαφι πια με αυτους τους μαλ**ες.
« Τελευταία τροποποίηση: 05/01/06, 02:04 από έρεβος -custom EMG- »
Twitter @mcrosog

Αποσυνδεδεμένος YmiRLinG

• Μπασίστας
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #94 στις: 05/01/06, 02:06 »
Ελα ρε ερεβε σοβαρεψου τι ξεσπασμα ηταν αυτο? Λες και δεν καναν παντα ετσι στο χαμμερ... Ασχετα αν εγω καραγουσταρω και nevermore και SOAD οντως το παραξυλονουν. Βεβαια δεν νομιζω να τους βριζεις οταν λενε για opeth anthema κτλ καλα λογια. Και σιγα μη διαβαζεις τα αρθρα για soad αμα δε θες. Εγω εχω βαρεθει ας πουμε να μιλανε για mastodon αλλα δεν το κανω και θεμα. Ψυχραιμια αποψεις ειναι αυτες

Αποσυνδεδεμένος ερεβος

• Shadowking
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ars longa vita brevis
    • Προφίλ
    • http://myspace.com/gorthaour
« Απάντηση #95 στις: 05/01/06, 02:11 »
Ελα ρε ερεβε σοβαρεψου τι ξεσπασμα ηταν αυτο? Λες και δεν καναν παντα ετσι στο χαμμερ... Ασχετα αν εγω καραγουσταρω και nevermore και SOAD οντως το παραξυλονουν. Βεβαια δεν νομιζω να τους βριζεις οταν λενε για opeth anthema κτλ καλα λογια. Και σιγα μη διαβαζεις τα αρθρα για soad αμα δε θες. Εγω εχω βαρεθει ας πουμε να μιλανε για mastodon αλλα δεν το κανω και θεμα. Ψυχραιμια αποψεις ειναι αυτες

Θα σου πω γιατι...Γιατι στη μεν περιπτωση των Opeth Anathema κλπ λενε τα καλα λογια μια στο τοσο κατα περισταση και τελειωσε...Για τους Mastodon που ανεφερες επισης...Για τους SoaD και τους Nevermore ομως δεν χανουν ευκαιρια...Σε καθε τευχος θα γραψουν και κατι...Και σε ασχετα θεματα...Εχει παραγινει το κακο με τις δυο αυτες μπαντες. Λες και προσπαθουν να προσυλητισουν τον κοσμο....Ουτε οι Managers τους δεν νομιζω να χουν τετοια πορωση.
Twitter @mcrosog

Αποσυνδεδεμένος Santa

• Παλιός
  • Ο μικρός τυμπανιστής
    • Προφίλ
« Απάντηση #96 στις: 05/01/06, 13:56 »

Θα σου πω γιατι...Γιατι στη μεν περιπτωση των Opeth Anathema κλπ λενε τα καλα λογια μια στο τοσο κατα περισταση και τελειωσε...Για τους Mastodon που ανεφερες επισης...Για τους SoaD και τους Nevermore ομως δεν χανουν ευκαιρια...Σε καθε τευχος θα γραψουν και κατι...Και σε ασχετα θεματα...Εχει παραγινει το κακο με τις δυο αυτες μπαντες. Λες και προσπαθουν να προσυλητισουν τον κοσμο....Ουτε οι Managers τους δεν νομιζω να χουν τετοια πορωση.

Βασικά παρ'το έτσι:
Αυτά που γράφει το χάμμερ δεν είναι παρά οι απόψεις των συντακτών. Είναι λογικό να μην συμφωνείς μαζί τους κάποιες φορές. Αυτοί πάνε π.χ. σε μια συναυλία και μετά γράφουν ότι ήταν απογοητευτική. Έλα όμως που ήταν πίσω πίσω και δεν είδαν τη συναυλία όπως ήθελαν. Εσύ όμως ήσουν μπροστά και μπορούσες να δεις την ενέργεια της μπάντας και πέρασες καλά. Άρα θα διαφωνήσεις με το άρθρο.
Το ίδιο και με τα άλμπουμ. Μπορεί ο συντάκτης να ακούει κλασικό rock ή prog και να μην του αρέσουν οι καφρίλες ή τα δυνατά riffs κτλ. Άν κατά λάθος τον βάλουν να σχολιάσει το Dark Ages των Soulfly είναι ολοφάνερο ότι θα κάνει κακή κριτική. Έτσι ισχύει και το αντίθετο.
Το χάμμερ είναι καλό μόνο για να ακούσεις μια δεύτερη γνώμη από άτομα που είναι μέσα στο θέμα(δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς αυτό), να δεις τι άλμπουμ κυκλοφορούν, πότε γίνονται συναυλίες, να μάθεις νέα από συγκροτήματα, να γνωρίσεις καινούριες μπάντες και τέλος να γελάσεις με τον ''κήπο του προφήτη''. Αυτό μόνο. Αν θες το εμπιστεύεσαι αν όχι κάνεις ότι θες. Και ας μην τα παραλέμε για soad και nevermore... επειδή έβγαλαν το hypnotize και το godless endeavor άλμπουμ του μήνα σημαίνει ότι είναι τρελοί φαν τους? αν αξίζει μια μπάντα θα πάρει καλές κριτικές. Εξάλλου όπως είπα και παραπάνω αυτή είναι απλά η γνώμη τους. Και γυρίστε τη συζήτηση στους soad πάλι γιατί γι'αυτούς είναι το topic

• Παλιός
    • Προφίλ
« Απάντηση #97 στις: 05/01/06, 15:31 »
Μαλλον εχεις δικιο να γυρισουμε την συζητηση γιατι ετσι και αλλιως το περιοδικο δεν στεκει.παλια που δεν ακουγαν σοαντ το παθαιναν αυτο με αλλα συγκροτηματα και απο οτι εχω καταλαβει εχουν καποιο προβλημα με τα cd των Metallica απτο Black album και μετα ή μου φαινεται?(καλα οχι οτι ειναι φοβερα,αλλα ενταξει,τρωγονται).Τις περισσοτερες φορες εχουν προκαταληψεις ειδικα οτι φερνει προς το nu.

Στο κατω κατω το καλυτερο album των σοαντ ειναι το πρωτο και αυτοι απτο toxicity που βγαλαν τους εκαναν θεους.Αν ακους φανατικα σοαντ ξερεις πολυ καλα το πρωτο album.Αυτοι μαλλον δεν το εχουν ακουσει καν.Απλα κοιτανε τι παιζει στα ξενα περιοδικα και στο ιντερνετ σε μουσικα σαιτ και βλεπουν οτι πουλανε οι σοαντ πολυ και λενε "δεν τους βαζουμε εξωφυλλο να πουλησουμε και εμεις"

Γυρναω τωρα σε νεα.Ακουσα οτι ετοιμαζουν lost in hollywood βιντεοκλιπ.Αληθευει?θαναι πολυ γαματο αν αληθευει.

Αποσυνδεδεμένος YmiRLinG

• Μπασίστας
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #98 στις: 05/01/06, 16:35 »

Στο κατω κατω το καλυτερο album των σοαντ ειναι το πρωτο και αυτοι απτο toxicity που βγαλαν τους εκαναν θεους.Αν ακους φανατικα σοαντ ξερεις πολυ καλα το πρωτο album.
Kαλα αυτο ειναι τελειως υποκειμενικο. Μπορει σε καποιον φανατικο να μην αρεσει. Τι παει να πει οτι δεν ξερει?

Κοιτα SOAD οταν βγηκε το μεσμεραηζ δεν τον ειχαν καν σιντι του μηνα. Και μεχρι να βγουν τα αλμπουμς δεν τους ακουμπαγανε. Εγω πιστευω ας πουμε οτι με μαστοντον εχει παραγινει. Εσυ με σοαντ. Νταξει γενικα δν υπαρχει δημοκρατια στην προβολη συγκροτηματων εκει μεσα αλλα τι να κανουμε? Και το King ολο δηλωσεις του εχουν αλλα δεν παραπονιεται κανεις οτι τον προωθουν

Αποσυνδεδεμένος Santa

• Παλιός
  • Ο μικρός τυμπανιστής
    • Προφίλ
« Απάντηση #99 στις: 05/01/06, 18:50 »
Μαλλον εχεις δικιο να γυρισουμε την συζητηση γιατι ετσι και αλλιως το περιοδικο δεν στεκει.παλια που δεν ακουγαν σοαντ το παθαιναν αυτο με αλλα συγκροτηματα και απο οτι εχω καταλαβει εχουν καποιο προβλημα με τα cd των Metallica απτο Black album και μετα ή μου φαινεται?(καλα οχι οτι ειναι φοβερα,αλλα ενταξει,τρωγονται).Τις περισσοτερες φορες εχουν προκαταληψεις ειδικα οτι φερνει προς το nu.

Στο κατω κατω το καλυτερο album των σοαντ ειναι το πρωτο και αυτοι απτο toxicity που βγαλαν τους εκαναν θεους.Αν ακους φανατικα σοαντ ξερεις πολυ καλα το πρωτο album.Αυτοι μαλλον δεν το εχουν ακουσει καν.Απλα κοιτανε τι παιζει στα ξενα περιοδικα και στο ιντερνετ σε μουσικα σαιτ και βλεπουν οτι πουλανε οι σοαντ πολυ και λενε "δεν τους βαζουμε εξωφυλλο να πουλησουμε και εμεις"

Γυρναω τωρα σε νεα.Ακουσα οτι ετοιμαζουν lost in hollywood βιντεοκλιπ.Αληθευει?θαναι πολυ γ**ατο αν αληθευει.

Δεν έχω ακούσει κάτι. χμμ... γιατί να είναι γ**άτο? είναι ένα ήρεμο τραγούδι που απλά δείχνει την απέχθεια του m***kian για τις γειτονιές του Hollywood. Καλά δεν έχουν βαρεθεί να βγάζουν video clips αυτοί? πόσα έχουν βγάλει μέχρι τώρα? 8? 9? και όχι τίποτα άλλο αλλά αναγκάζομαι να τα κατεβάζω με τις ώρες :D