Ελα ρε ερεβε σοβαρεψου τι ξεσπασμα ηταν αυτο? Λες και δεν καναν παντα ετσι στο χαμμερ... Ασχετα αν εγω καραγουσταρω και nevermore και SOAD οντως το παραξυλονουν. Βεβαια δεν νομιζω να τους βριζεις οταν λενε για opeth anthema κτλ καλα λογια. Και σιγα μη διαβαζεις τα αρθρα για soad αμα δε θες. Εγω εχω βαρεθει ας πουμε να μιλανε για mastodon αλλα δεν το κανω και θεμα. Ψυχραιμια αποψεις ειναι αυτες
Θα σου πω γιατι...Γιατι στη μεν περιπτωση των Opeth Anathema κλπ λενε τα καλα λογια μια στο τοσο κατα περισταση και τελειωσε...Για τους Mastodon που ανεφερες επισης...Για τους SoaD και τους Nevermore ομως δεν χανουν ευκαιρια...Σε καθε τευχος θα γραψουν και κατι...Και σε ασχετα θεματα...Εχει παραγινει το κακο με τις δυο αυτες μπαντες. Λες και προσπαθουν να προσυλητισουν τον κοσμο....Ουτε οι Managers τους δεν νομιζω να χουν τετοια πορωση.
Βασικά παρ'το έτσι:
Αυτά που γράφει το χάμμερ δεν είναι παρά οι απόψεις των συντακτών. Είναι λογικό να μην συμφωνείς μαζί τους κάποιες φορές. Αυτοί πάνε π.χ. σε μια συναυλία και μετά γράφουν ότι ήταν απογοητευτική. Έλα όμως που ήταν πίσω πίσω και δεν είδαν τη συναυλία όπως ήθελαν. Εσύ όμως ήσουν μπροστά και μπορούσες να δεις την ενέργεια της μπάντας και πέρασες καλά. Άρα θα διαφωνήσεις με το άρθρο.
Το ίδιο και με τα άλμπουμ. Μπορεί ο συντάκτης να ακούει κλασικό rock ή prog και να μην του αρέσουν οι καφρίλες ή τα δυνατά riffs κτλ. Άν κατά λάθος τον βάλουν να σχολιάσει το Dark Ages των Soulfly είναι ολοφάνερο ότι θα κάνει κακή κριτική. Έτσι ισχύει και το αντίθετο.
Το χάμμερ είναι καλό μόνο για να ακούσεις μια δεύτερη γνώμη από άτομα που είναι μέσα στο θέμα(δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς αυτό), να δεις τι άλμπουμ κυκλοφορούν, πότε γίνονται συναυλίες, να μάθεις νέα από συγκροτήματα, να γνωρίσεις καινούριες μπάντες και τέλος να γελάσεις με τον ''κήπο του προφήτη''. Αυτό μόνο. Αν θες το εμπιστεύεσαι αν όχι κάνεις ότι θες. Και ας μην τα παραλέμε για soad και nevermore... επειδή έβγαλαν το hypnotize και το godless endeavor άλμπουμ του μήνα σημαίνει ότι είναι τρελοί φαν τους? αν αξίζει μια μπάντα θα πάρει καλές κριτικές. Εξάλλου όπως είπα και παραπάνω αυτή είναι απλά η γνώμη τους. Και γυρίστε τη συζήτηση στους soad πάλι γιατί γι'αυτούς είναι το topic