εγώ δεν καταλαβαίνω με τπτ, τι ήχο θες δλδ, δεν ξέρω τι παίζει αλλά υποπτεύομαι πρόβλημα στα νύχια?
μεγάλο ποσοστό του ήχου που βγαίνει από παίξιμο σε κλασσική εξαρτάται από τα νύχια, οπότε πρέπει να είναι σωστά φτιαγμένα
το asturias, βγαίνει από το κλασσικό set χορδών, θες κάτι διαφορετικό από αυτόν τον ήχο, ή δε μπορείς να τον πετύχεις σαν ήχο?
για κομμάτια κλασσικής πιστεύω ότι ο ήχος είναι αρκετά δυνατός, καθαρός και οξύς, αφού είναι για κλασσική κιθάρα, εκεί με χασες δλδ
να πω ότι όντως ισχύουν τα παραπάνω, οι κλασσικές δεν αντέχουν σιδηρένιες χορδές, αλλά να συμπληρώσω για όσους δεν θυμούνται ότι είχε έρθει ένα μικρό κύμα κλασσικών κιθάρων, που φορούσαν απτην αρχή όλες τις χορδές σιδερένιες, κι είχαν διαφορές στην κατασκευή, κάπου στο χωριό έχω τρεις τέτοιες, άχρηστες πια, είναι πολύ παλιές κι όχι δικές μου, πιστεύω πως βγήκαν κάτι σαν μόδα πάνω στο marketing και δεν έπιασαν, όπως και αρκετά άλλα σχήματα και κατασκευές
edit: ωχ είδα το τελευταίο reply που έλεγε σήμερα, και δεν κοίταξα το post που είναι 2005...οπότε απλά γενικά λέμε τώρα...