παντως δεν θα θεωρουσα τα συγκροτηματα της hydra αδηκιμενα - και γενικα - αναρωτιεμαι για την σημασια της λεξης - αδηκιμενο - ειναι κατι που αξιζει ευρυτερης αποδοχης ας πουμε.. τωρα μερικα (λιγα πραγματα, ομολογουμενως - ουτε καν ονοματα δεν θυμαμαι) συγκροτηματα που εχω ακουσε απο την προαναφερθείσα εταιρία μου φανηκαν ακρως πειραματικα, και όχι για τα δικα μου αυτιά - τεσπα, τους σεβομαι και λοιπα - απλα δεν πιστευω πως η αποδοχη που εχουν αυτη την στιγμη είναι μικρη ωστε να τα λεμε αδηκιμενα

))) πχ τα αυτια και τα ματια μου πιανουν συνεχεια ονοματα οπως isis σε φορουμζ και μαγαζια. μπλεχτηκα λιγο στις λεξεις αλλα ελπιζω να με καταλαβαινετε.. νταξει μονο προσωπικη γνωμη ειναι

)
αλλα το θεμα ειναι καλο - και ας υπαρχει καποιο ήδη - πιστευω πως ειναι καλη φαση να βγαίνουν καινουργια θεματα του είδους ωστε να λενε τις αποψεις τους καινουργια μελη και ετσι..
ενα αδηκιμενο συγκρότημα που σκεφτομαι ειναι..
all about eve με θαυμασια τραγουδιστρια (απο τις καλυτερες και πιο ξεχωριστες χροιες που εχω ακούσει) και καλούς μουσικούς (εκ των οποιων ο tim bricheno που αργοτερα πηγε στους sisters of mercy και ο marty wilson-piper απο τους the church) - και πολυ ομορφη μουσικη - ισως λιγο μελαγχολικη (εδω που τα λεμε αμα ενα αλμπουμ ειναι βαρυ ο καλλητεχνης πρεπει να παιρνει τον ρισκο του - γι'αυτον τον λογο θυμαμαι δεν ηταν ο "καρυωτάκης" της λενας πλατωνος ο δίσκος που ξεκίνησε την σολο καριέρα της, αλλα το "σαμποτάζ" - επειδη η εταιρια σκεφθηκε πως παραήταν βαρύς για ξεκίνημα) - αλλα πολλες φορες επισης αισιόδοξη και ανοιξιάτικη - είχαν αυτή την καπως χιππικη ατμόσφαιρα στα τραγούδια - ίσως να φανηκαν ντεμοντέ στους ακροατές.. τέλος πάντων, μετα απο το ντεμπούτο τους (πλακα πλακα δειτε το εξωφυλλο του και μετα συγκρίνετέ το με τα εξώφυλλα του velvet darkness they fear των theatre of tragedy και το enter των within temptation - δεν ξερω βεβαια αν οι aae ήταν πρώτοι με τετοιο εξώφυλλο) - εβγαλαν ενα θαυμάσιο πραγματικα αλμπουμ (scarlet & other stories) που απέτυχε εμπορικά - οπως και το επόμενο αλμπουμ (touched by jesus) που ητανε εξίσου όμορφο - αλλά τωρα είναι πολύ δύσκολο να το πετύχεις οπουδήποτε
δεν μου ερχεται καποιο αλλο συγκρότημα στο μυαλό - δηλ. είμαι more or less ευχαριστιμενος με τον βαθμό απήχησης που εχουν οι καλλητεχνες που μ'αρεσουν στο κοινο.. ισως γενικα να θεωρώ υγιές να "αδηκούνται" καποιοι - γιατι πιστευω αρκετα στο οτι η μουσική προέρχεται απο την καρδιά και απευθύνεται στην καρδιά μόνο (κατα κυριο λόγο) όταν δεν χρησιμοποιείται σαν μεσο βιοπορισμού - αλλα σαν hobby - σαν μια αναγκη περα απο τα χρηματα και απήχηση στον κόσμο γύρω...