Πραγματικά καλή ιδέα το θεματάκι.
α)Να παίρνω το αυτοκίνητό μου ξημερώματα - όταν δεν υπάρχει κανείς έξω και μυρίζεις τον καθαρό αέρα, ακούγωντας μουσική και σιγοτραγουδώντας. Το κάνω μία φορά την εβδομάδα και ξεμπλοκάρω.
β)Το χαμόγελο του συντρόφου μου, τις βραδιές μας - εκείνες τις μαγικές στιγμούλες που ζούμε μαζί και τίποτα δεν έχω να πω γιατί όλα τα λέμε χωρίς να μιλάμε. Να ξυπνάω μαζί του, να του φτιάχνω πρωινό, να διαβάζουμε βιβλία, να του λέω παραμύθια για να αποκοιμηθεί. Δεν θα τελειώσω ποτέ αν συνεχίσω, οπότε προχωράω.
γ)Να γράφω - νομίζω δεν θα σταματήσω ποτέ. Είναι από τις μεγαλύτερες ανάγκες που έχω και εύχομαι ποτέ να μην στερέψω - όχι από λέξεις, αλλα από συναισθήματα.
δ)Να είμαι στην πατρίδα μου. Είναι άλλος ο αέρας της κρήτης, άλλη αλμύρα έχει η θάλασσά της και διαφορετικό ήλιο βλέπω κάθε που είμαι εκεί.
ε)Να ξυπνάω το πρωί πίνοντας καφέ, ακούγωντας ραδιόφωνο και λύνωντας σταυρόλεξα με τις ώρες χωρίς να βιάζομαι να φύγω για τη δουλειά ή τη σχολή.
Δύσκολα περιορίστηκα σε πέντε. Αλλα καλό είναι αυτό,ε; Σημαίνει πως πολλά πράγματα αγαπώ και αυτό το θέμα ήταν η αφορμή να τα θυμηθώ πάλι λιγάκι.