Λοιπον...εχω μεινει αφωνος, με καποιες "αντιρρησεις". Οι θεσεις σου, τα "ανοιγματα" και τα γυρισματα σου, ειναι παρα πολυ καλα, σε ενα οχι και τοσο ευκολο τραγουδι.
Οι αντιρρησεις μου...Πολυ βαθος, που πολλες φορες καλυπτει κακες "καταληξεις" ή προβληματικες ουρες. Δεν υποννοω οτι εχεις τετοια προβληματα, ομως το βαθος δεν μας αφηνει να "διακρινουμε" την καθαροτητα της φωνης σου.
Ο δευτερος προβληματισμος μου ειναι , οτι γενικα στα λάϊκα τραγουδια, δεν μπορεις να πεις οτι καποιος "φαλτσαρει" ή οτι στοναρει. Πχ, ο Μητροπανος ειναι ενας παρα πολυ μεγαλος λαϊκος τραγουδιστης, ο οποιος εχει τη ταση να φευγει σε αρκετα τραγουδια ( ακομα και απο ηχογραφησεις ). Ομως, το λαϊκο αναζητα αυτη την τεχνοτροπια ( γι'αυτο και ο Περικλης ηταν παρα πολυ καλος σε οτι ειχε σχεση με ζεμπεκικα ) και δεν μπορει καποιος να κρινει εναν τραγουδιστη, οπω θα τον εκρινε σε ενα πιο "straight" τραγουδι.
Να κανω μια προταση? Επειδη ειμαι απιστος Θωμας, οποτε βρεις χρονο, διαθεση και εξοπλισμο, γιατι δεν μας γραφεις και καποιο κομματι που δεν εχει σχεση με λαϊκο ρεπερτοριο? Και με λιγοτερο βαθος στη φωνη

Παντως αυτο που ακουσα ( επειδη σε πηρα απο τη μουρη τοση ωρα..εγω και ο Ψιψινακης ) ηταν παρα πολυ καλο..Καλυτερο και απο κατι τραγουδιστριες που εμφανιζονται ως ντιβες της βραδινης σκηνης.