Χάσατε το μουσικό όργανό σας ή σας το έκλεψαν; Δηλώστε το εδώ!
0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Και φυσικά 0 € για το τελωνείο.
Παράθεση από: Minotaur στις 01/08/07, 15:55Και φυσικά 0 € για το τελωνείο. Θα μας γνωρίσεις τον φίλο σου?
Εξαιρετική κιθάρα. Κάτι μου θύμιζε, γι αυτό και ρώτησα. Ο λόγος ήταν ότι την είχα πετύχει στο ebay πριν μερικούς μήνες και την είχα ψάξει. Ξεφεύγει αρκετά από το budget μου, αλλά με είχε βάλει σε πειρασμό...
Μήπως αυτό σε ξαναβάζει σε πειρασμό;
Οχι ρε τι λες Τωρα θα πειραματιστω με καθαριστικα και κερια αυτοκινητων που βγαζουν τις γρατζουνιες...τι κιθαρα, τι αυτοκινητο και τα 2 στρογγυλα πραγματα που γυριζουν γυρω απο τον αξονα τους εχουν!
Σας ευχαριστώ πολύ όλους παιδιά για τα καλά σας λόγια. Απόλλων τσέκαρε εδώ αν θέλεις για το μοντέλο, από εκεί την αγόρασα κιόλαςhttp://www.musiciansfriend.com/product/Fender-American-Special-Mahogany-HSS-Stratocaster-Electric-Guitar?sku=511165 .Btw για άλλη μια φορά το USPS έγραψε.Παραδόθηκε στις 11:00 Πέμπτη και την παρέλαβαΔευτέρα στις 13:00! Και όλα αυτά μόλις με 125$ και ασφαλισμένη για 2000$....Και φυσικά 0 € για το τελωνείο.
Όταν πρόκειται για κιθάρες, ο πειρασμός είναι μια μόνιμη κατάσταση. Πάντως εσύ καλού-κακού κάνε ένα εμπεριστατωμένο review σε μερικές μέρες όταν θα την έχεις τσακίσει...
Βαλε κι ενα review.Απο οτι βλεπω ειναι σχεδον μια deluxe χωρις τα ηλεκτρονικα της.Και το σωμα φυσικα που ειναι μαονι.Με παραξενεψε το serial που ειναι DZXXXXXXXX οπως στις deluxe.Εβαλες τους SCN?Θα ξετρελαθεις!
Enema ο λουκανικομαγνήτης τί λέει από ήχο??
Εγώ πάλι ως ελληνικό σύστημα ξέρω το συνδυασμό σφυρί-καλέμι.Α και φυσικάη ηλεκτροκόληση.Κάτι μαστόρια της δίνουνε και καταλαβαίνει."Που να τρέχω τώρα ναψάχνω για βίδες".. Ελπίζω να μη παίρνεις ιδέες για την καυμένη την κιθαρούλα.
Η Yamaha ERG 121 δεν είναι στη μέση;; Το βρήκα σωστά;;