Επιτέλους και ένα site γι'αυτές τις enigma.Δεν είν'κακό.
Εάν είναι δυνατόν Αλέξανδρε,μπορείς να μου πείς πόσο σου κόστισε η 005;
Έχω κάτι κατα νου...
Περιπου 3500...
Σε περιπτωση που σε ενδιαφερει πωλειται η συγκεκριμενη δικη μου προς 2500 αψεγαδιαστη...
Και πριν παρεξηγηθω να αναφερω πως ο λογος ειναι επειδη παραγγελνω αλλες 3 καινουριες Enigma.. 
Alex
Να σαι καλά,αλλά η ερώτηση μου ήταν καθαρά ενημερωτική.Όταν σκέφτομαι "Custom κιθάρα" στο μυαλό μου έχω κάτι που δεν θα μπορέσω να βρώ αντίστοιχο σε εργοστασιακό μοντέλο.Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι θα έχει και την ίδια ποιότητα με μιά χειροποίητη,αλλά μπορώ να συμβιβαστώ.

..Όταν λέω custom κιθάρα εννοώ κάτι σαν κι αυτό:
http://www.gmwguitars.com/class/polka1.jpg
1ον) Θα μου προξενέψεις καμια από τις κόρες σου? 
2ον) Πόσο κοστίζει η JB?
Όχι δεν θα σου τις προξενέψω

Eιλικρινά προτιμώ να τις δώ καυσόξυλα,παρά να τις πουλήσω.Γιατί αυτό;Γιατί έχω βρεί 2 καλές κιθάρες,και με αυτές μπορώ να παίξω ότι μου αρέσει,από Hendrix μέχρι Godsmack.Σε κάποια φάση είχα 4,αλλά δεν χαιρόμουν καμία από αυτές.Γι'αυτο και φύγανε οι 2.Ίσως αργότερα να πάρω ακόμα μία,αλλά για την ώρα δεν μου χρειάζεται.
Ο Αλέξανδρος δικαιολογείται να έχει να έχει 9 κιθάρες.Είναι επαγγελματίας μουσικός.Για μένα που είμαι επαγγελματίας "κομπιουτεράς" και παίζω για την πάρτη μου,θεωρώ πως μιά χαρά (ίσως και παραπάνω απο μιά χαρά) είμαι με 2.Καλύτερα να κάτσω να μάθω να παίζω καλύτερα,παρά να σπαταλώ τον χρόνο μου ψάχνοντας να αγοράσω άλλες δέκα.Άσκοπο το τριπάκι,γιατί δεν κάνουν τα ράσα τον παπά.Εάν πάντως θεωρείτε πως (χωρίς παρεξήγηση) "αξίζετε" να έχετε 9 και παραπάνω κιθάρες...που μπορώ να αγοράσω το cd σας;

Έχω βαρεθεί να βλέπω ατάκες του στύλ "έχω αυτή τη super duper κιθάρα αλλά επειδή με ρωτάς στην πουλάω τόσο",η "θέλω και γω μια τέτοια,πόσο κάνει;"
Συγγνώμη για την (off-topic) παρένθεση.