Τελικά δεν μας είπες, πως πήγε η scalloped Fender που έφτιαξες?
Πλησιάζει καθόλου την εργοστασιακή του malmsteen?
δυστυχως δεν εχω βαλει ακομα τους μαγνητες...παντως με αυτους που εχει που ειναι τυπου texas special μπορω να πω οτι δεν καταλαβαινω καμια διαφορα απο αμερικανα...οπως και να χει αυτο που εχω καταλαβει ειναι οτι καταλαβαινεις διαφορα απο οργανο σε οργανο κυριως στα καθαρα του αντε και στα bluesιαρικα του και οχι τοσο σε μεταλ ακουσματα που ασχολουμαι εγω κυριως...σιγουρα καταλαβαινεις απο στρατο σε λεσπολι και στα βρωμικα αλλα απο μεξικανα σε αμερικανα δεν εχω παρατηρησει με βρωμα καποια διαφορα...ειναι περιεργη φαση οι στρατο κιθαρες απ οτι εχω καταλαβει τοσο καιρο,και αποψη μου για μεταλ παντα καταστασεις μιλαω επειδη το αυτι μου δεν εχει συνηθισει και ψαχτει σε πιο καθαρα ακουσματα μια μεξικο στρατ μπορει να γινει ενα πολυ καλο all around οργανο και δεν αξιζει να παει κανεις αλλα 500 ευρο παραπανω παρα μονο για να λεει οτι εχει αμερικανα...
εγω παντως ειμαι πολυ ευχαριστημενος και απο την ροκινγκερ...γενικα οπως ειπα και πριν rockinger-strat usa-strat mexico ειναι και τα 3 οργανα πολυ κοντα το ενα στο αλλο...μην ξεχναμε οτι παλιοτερα ειχαν κυκλοφορησει πολυ χειροτερες στρατο απο 5 και βαλε κομματια οι οποιες σημερα θεωρουνται απο πολλους θεικα οργανα...σημερα μια μεξικο αποτελειται απο 3 κομματια,με ενα καλο σεταρισμα γιατι να ειναι χειροτερη απο μια παλια αμερικανα στρατ 5-8 κομματιων ξυλου?δεν βρισκω λογο...υπερεκτιμημενες για μενα οι αμερικανες στρατ...αν τα εχεις τα σκας αν οχι δεν χρειαζεται να ξεφυσας επειδη γραφει μεξικο η κιθαρα σου...
το εχω πει και θα το ξαναπω...best value for money για μενα ειναι οι lespaul studio και sg...δυστυχως την πρωτη την σνομπαρουν πολλοι και ειναι κριμα ,το οργανακι βγαζει πολυ καλο ηχο που δεν αντικατοπτριζει τα 2 χιλιαρικα απο μια custom (αποψη μου),ειδικα αν εχεις και μια καλη λαμπα για καθαρα πεταει το λεσπολι!!!
σορυ για την φλυαρια αλλα ειναι απλα μια αποψη μιας και εχω σχεδον ολες τις μαρκες απο κιθαρες και με τον καιρο εχω καταληξει σε αυτα τα συμπερασματα...
και κατι αλλο...το θεωρω λαθος μερικοι που λενε να αγορασεις οποια σου ακουγεται καλυτερα στο αυτι και στο χερι...καλως η κακως με 10 λεπτα σ ενα μαγαζει μια κιθαρα δεν την ακους και δεν την μαθαινεις στο χερι σου καλα...καλο θα ηταν αν εχει καποιος κανεναν φιλο να του την αφησει καμια βδομαδα να πειραματιστει και τοτε θα βγαλει ακριβη συμπερασματα...δεν ειναι και σεταρισμενες στα μαγαζια οποτε λαθος συμπερασμα μπορει να βγει πολυ ανετα...
ετσι κι εγω παιζοντας με την μια και με την αλλη με τον καιρο αλλαζα γνωμες και τωρα κατεληξα και τουλαχιστον οι 2-3 απο ολες τις κιθαρες μου μου ειναι "αχρηστες"...καλη η ποικιλια αλλα οπως και στις γκομενες μια ειναι η καψουρα...