Μαζεψα τα μωρα μου για φωτογραφιση, λειπουν καποια οργανα ακομα (κατι λαπστιλ κτλ), αλλα τιποτα τρελο.
Πρωτες οι Dime-o-κιθαρες μου, σε παραταξη στο υπογειο

Washburn 333 Camo (πιθανως προς πωληση για να βγουν καποια αλλα εξοδα), Washburn DimeSLime, Washburn Boogiebolt Custom (limited edition), Dean Razorback 7-string.
Μια 333 Dimebolt μου λειπει μονο τωρα

, αντε και εκεινη η Ντιν με τη σκουρια, αλλα πολυ ακριβη

Οι φωτογραφιες ειναι αρκετα απαισιες, τα οργανα δεν εχουν καμια σχεση απο κοντα, πολυ πιο ομορφα. Δυστυχως η φωτογραφικη μου βγαζει τελειες φοτο στο φως του ηλιου, αλλα με τεχνητο φως δεν τα παει καθολου καλα...
Δευτερη φοτο, οι singlecut:

Hohner LP, Epiphone Joe Perry Boneyard, ESP Eclipse Custom. Οπως καταλαβαινετε μου αρεσουν οι ΕΜG στις ΛεςΠολ μου

Εκτος απο την Επιφον που εχει Gibson BurstBuckers, εκτος φασης στη μεσαια θεση, για αλλες καταστασεις.

Tα ibanez-οιδη:

Αria (της αδερφης μου, προς πωληση, καθεται στο δωματιο της εδω και χρονια, αλλα η φοτο ειναι στο δωματιο της, οποτη την εβαλα μεσα

), και Schecter Syn Custom.
Kαι τα μπασα

Yamaha BBG5S, J&D Fretless, Custom 6-string.
Θα ηθελα να μαζεψω ολους τους ενισχυτες και τις καμπινες καποια στιγμη να βγαλω φοτο ολα μαζι, αλλα μαλλον θα πρεπει να ειναι καλοκαιρι γιατι δεν χωρανε σε ενα δωματιο, να τα βγαλω εξω, και να εχω 2-3 για βοηθεις γιατι παει η μεση μου