Οι πιο παλιοί αν με θυμάστε... είχα μια yamaha eg112 που έκανε το λάθος να την πάρω ως πρώτη μου κιθάρα και τα τελευταία 5 χρόνια που βρίσκεται στα χέρια μου έχει τραβήξει τα πάντα.....
Ειδού! Οι 2 τελευταίες μετατροπές που της έκανα ......

Εδώ έχει :
Κλειδιά gotoh , μαγνήτη κάτω Seymour Duncan custom custom (μοιαζει με jeff beck αλλά με πιο πολλά πρίμα) ,
μαγνήτη πάνω της μαμάς της , Λιγο καιρό πριν τη φωτο είχε 5way switch απο αμερικάνικη στρατ (εδώ τον έβγαλα δεν θυμάμαι γιατί)...
Οι καλιτεχνικές παρεμβάσεις στο pickguard έγιναν με αυτοκόλητο μεγέθους A4.
Εδώ έχει κλειδιά τα ίδια και emg60(neck) στη θέση bridge που με εντυποσίασε με την απόδωσή του ! Ολα τα άλλα ηλεκτρικα εκτός του βίσματος και του volume απουσιάζουν.
(για να μην παρεξιγηθώ ,επειδή είμαι από αυτούς που κράζουν τους active μαγνήτες για διάφορους λόγους, αυτοί απλά μου ξέμιναν όταν ,ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!, τους έβγαλα από την αλλη κιθάρα μου...Βεβαια για να δείτε πως είμαι αντικειμενικός(και όχι μετριόφρων

) η ιδέα που είχα να βάλω τον 60 στη yamaha ήταν απλά εκπλικτική...Αποδιδει τέλεια και μιλάμε οτι εγινε ΑΛΛΗ κιθάρα )
Επισης επειδή είχα βγάλει πολλές φορές το μπράτσο χτυπησε τις βόλτες και αναγκάστη και έβαλα πιο μεγάλες βίδες με αποτέλεσμα το μπρατσο τώρα να πατάει τέλεια στο σώμα , και να επιτρέπει οι χορδές να είναι στην ελάχιστη απόσταση απο ταστιέρα χωρίς να τρίζει ....
Τι άλλο να θέλει κάποιος απο μια κιθάρα .. ?