Αποστολέας Θέμα: Φωτογραφιες κιθαρων!!  (Αναγνώστηκε 1247703 φορές)

0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος gkou

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Γυναίκα
  • https://myspace.com/gkou
    • Προφίλ
    • my songs and my covers
Απ: Φωτογραφιες κιθαρων!!
« Απάντηση #2025 στις: 22/02/09, 20:20 »
Παιδιά για να μην παρεξηγηθώ, εγώ αναφέρθηκα στην κιθάρα στη φωτο του Giorgaras! :)

Αποσυνδεδεμένος Giorgos K.

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Άντρας
  • Προσωπικό κείμενο
    • Προφίλ
« Απάντηση #2026 στις: 22/02/09, 20:25 »
Με γεια ρε Γιωργάρα!Φοβερή εμφανισιακά ( μόνο αυτό ξέρω να σου σχολιάσω) κι επίσης καλόπαιχτη να είναι αγόρι μου!!! :)
φχαριστώ! :D
σας ευχαριστω όλους παίδες
edit:είναι δυνατόν αυτή η rr να μην είναι usa??πανέμορφη!

edit:666 μηνύματα ακριβώς! >:D
« Τελευταία τροποποίηση: 22/02/09, 20:32 από GiorgarasK. »
Υπογραφή

Αποσυνδεδεμένος Σκίρων

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ... γιος της φωτιας της βροχης και της σταχτης
    • Προφίλ
« Απάντηση #2027 στις: 23/02/09, 00:52 »
ευχαριστω ρε μαγκες  ;)

κωστα (jesus) για παρτη  σου!

« Τελευταία τροποποίηση: 23/02/09, 00:59 από Σκίρων »

Αποσυνδεδεμένος norway

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • 0001 0011 0100 1001
    • Προφίλ
« Απάντηση #2028 στις: 23/02/09, 01:11 »
Παιδιά για να μην παρεξηγηθώ, εγώ αναφέρθηκα στην κιθάρα στη φωτο του Giorgaras! :)

για την δικια μου ομως δεν πεταχτηκες να πεις μια καλη κουβεντα  ;D ;D ;D :roll  αχχ θεια  :P
"Without evil there could be no good so it must be good to be evil sometimes" Satan

Αποσυνδεδεμένος Δημήτρης (Gear)

• Παλιός
  • Ψευδοπροφήτης
    • Προφίλ
    • Ψευδοπροφήτες
« Απάντηση #2029 στις: 23/02/09, 11:27 »
Και καθώς ο Βαγγέλης (aka Salinas) πέρασε από το σπίτι με κινητό που βγάζει καλύτερες φωτό από το δικό μου, να και μια καλούτσικη

Αριστερά η Excalibur Custom HSH, μοντέλο 94 και δεξιά η Excalibur Surfreter Supra HSH , μοντέλο 2000.

Ψευδοπροφήτες

το νέο E.P των Ψευδοπροφητών "τρέξε" είναι πλέον διαθέσιμο από το site μας.

Αποσυνδεδεμένος Stinky

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • <Secondhand King>
    • Προφίλ
« Απάντηση #2030 στις: 23/02/09, 11:30 »
Ωχ! Εσκασε η επιθεση.. Κουκλαρες και οι 2 αλλα η excalibur θα στειχειωσει τον υπνο μου!

Αποσυνδεδεμένος hot_sauce (φλουτσ)

• Συντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #2031 στις: 23/02/09, 11:37 »
@Gear: πως είναι το παίξιμο με την άταστη?

Ωχ! Εσκασε η επιθεση.. Κουκλαρες και οι 2 αλλα η excalibur θα στειχειωσει τον υπνο μου!
και οι 2 Excalibur δν λέγονται? :P

Αριστερά η Excalibur Custom HSH, μοντέλο 94 και δεξιά η Excalibur Surfreter Supra HSH , μοντέλο 2000.

Αποσυνδεδεμένος Salinas

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Γουστάρω κιθάρα...
    • Προφίλ
« Απάντηση #2032 στις: 23/02/09, 11:37 »
πως είναι το παίξιμο με την άταστη?

Φρίκη...

(με την καλή έννοια...)
http://www.myspace.com/undermeband"Io mi dico e' stato meglio lasciarci, che non esserci mai incontrati..."
Takamine Santa Fe

• Συντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #2033 στις: 23/02/09, 11:41 »
καμία λεπτομέρεια??  :)

δν έχω καν δει άταστη από κοντά....!

υγ. πως το "φρίκη" έχει καλή έννοια?

Αποσυνδεδεμένος Salinas

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Γουστάρω κιθάρα...
    • Προφίλ
« Απάντηση #2034 στις: 23/02/09, 11:47 »
υγ. πως το "φρίκη" έχει καλή έννοια?

Φρίκη: όχι ότι είναι φρικτό το παίξιμο, αλλά ότι σε φρικάρει.

Γενικά το να το λες "κιθάρα" αυτό το όργανο το αδικεί λιγάκι, γιατί τ μόνο που φέρνει σε κιθάρα είναι το σχήμα και οι χορδές!
Δε μπορείς να πιάσεις ακορντα... Φέρνει ανάμεσα σε ούτι, βιολί κάτι τέτοιο τέλος πάντων....
http://www.myspace.com/undermeband"Io mi dico e' stato meglio lasciarci, che non esserci mai incontrati..."
Takamine Santa Fe

Αποσυνδεδεμένος Δημήτρης (Gear)

• Παλιός
  • Ψευδοπροφήτης
    • Προφίλ
    • Ψευδοπροφήτες
« Απάντηση #2035 στις: 23/02/09, 11:48 »
@Gear: πως είναι το παίξιμο με την άταστη?

Βασικά δεν περιγράφεται εύκολα, παίζεται και σαν κανονική κιθάρα (οι συγχορδίες είναι κάπως προβληματικές) αλλά μπορείς να ξεφύγεις και να χαθείς τελείως.

Για λεπτομέρειες, ο Βαγγέλης έβγαλε και αυτές τις 2 που μπορεί να βοηθήσουν

Ψευδοπροφήτες

το νέο E.P των Ψευδοπροφητών "τρέξε" είναι πλέον διαθέσιμο από το site μας.

Αποσυνδεδεμένος Υπνοβάτης...

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • I love it when it rains potatoes
    • Προφίλ
    • Ypnovatis
« Απάντηση #2036 στις: 23/02/09, 12:19 »
Όταν οι άλλοι σου λένε σταμάτα και συ απλά δεν μπορείς να την αφήσεις από τα χερια σου?

Αποσυνδεδεμένος DarkHorse

• Θαμώνας
  • Join the Dark Side, we have Cookies.
    • Προφίλ
« Απάντηση #2037 στις: 24/02/09, 16:14 »
Παράθεση
Πολύ όμορφη η J Custom DarkHorse να τις χαίρεσαι και τις 2!  Wink

Σαν πρώην Ibanezόφιλος να σε ρωτήσω,πως σου φαίνεται η J Custom σε σχέση με τις γνωστές της σειράς RG;

Φιλε Serviani, η Ibanez MIJ ειναι ωραιες κιθαρες εως πολυ καλες θα ελεγα. ΜΙΚ και ΜΙΙ αστα και βραστα...
Δεν γνωριζω ποια RG ειχες, αλλα εχω παιξει με πολλες Ιαπωνικες RG και απλως θα πω οτι η J Custom ειναι απο αλλο πλανητη.  Ποιοτικα, η αποψη μου, ειναι καλυτερη απο Jem. Θα ελεγα, για να μην συγγρινω με αμερικανικες custom shop μιας και δεν εχω παιξει, ειναι αντιστοιχες με esp custom.  Απολυτα ευχαριστημενος, μπορω να πω (για εμενα) ειναι η καλυτερη κιθαρα που εχω πιασει εδω και 20 χρονια που ασχολουμαι με το αθλημα  :)

« Τελευταία τροποποίηση: 24/02/09, 16:15 από DarkHorse »

Αποσυνδεδεμένος Serviani

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #2038 στις: 24/02/09, 19:35 »
Φιλε Serviani, η Ibanez MIJ ειναι ωραιες κιθαρες εως πολυ καλες θα ελεγα. ΜΙΚ και ΜΙΙ αστα και βραστα...
Δεν γνωριζω ποια RG ειχες, αλλα εχω παιξει με πολλες Ιαπωνικες RG και απλως θα πω οτι η J Custom ειναι απο αλλο πλανητη.  Ποιοτικα, η αποψη μου, ειναι καλυτερη απο Jem. Θα ελεγα, για να μην συγγρινω με αμερικανικες custom shop μιας και δεν εχω παιξει, ειναι αντιστοιχες με esp custom.  Απολυτα ευχαριστημενος, μπορω να πω (για εμενα) ειναι η καλυτερη κιθαρα που εχω πιασει εδω και 20 χρονια που ασχολουμαι με το αθλημα  :)

Λόγω μιας μακρόχρονης "συμβίωσης" μου με κιθάρες (MIJ κυρίως) της εν λόγω εταιρείας,έχω μια κάποια εκτίμηση σε αυτήν και χαίρομαι που διαβάζω καλά λόγια απο άνθρωπο με σχετική εμπειρία.
Τα τελευταία χρόνια είναι εμφανής η διάθεση τους να δώσουν βάρος στα φθηνότερα μοντέλα και αυτό είναι θετικό βέβαια αλλά προσωπικά θα ήθελα και μια μεγαλύτερη προσοχή στη λεπτομέρεια στα ακριβότερα japan μοντέλα,υποθέτω ότι αυτό ισχύει στις j-custom.

• Θαμώνας
    • Προφίλ
« Απάντηση #2039 στις: 24/02/09, 21:30 »
Παράθεση
Τα τελευταία χρόνια είναι εμφανής η διάθεση τους να δώσουν βάρος στα φθηνότερα μοντέλα και αυτό είναι θετικό βέβαια αλλά προσωπικά θα ήθελα και μια μεγαλύτερη προσοχή στη λεπτομέρεια στα ακριβότερα japan μοντέλα,υποθέτω ότι αυτό ισχύει στις j-custom.

Εχεις δικιο, αλλα εχω την εντυπωση πως αν οχι ολες, οι περισσοτερες εταιριες εχουν πεσει στο ιδιο τρυπακι -βλεπε ESP LTD, Dean, Fender, Epiphone, Jackson και η λιστα τελειωμο δεν εχει.  Κοινος παρανομαστης ειναι η χωρα κατασκευης (Κορεα, και ακομα χειροτερα Ινδονυσια). Απ την την μια καλα κανουν και διαθετουν φτηνοτερα μοντελα σε χαμηλοτερες τιμες γιατι υπαρχουν διαφορετικες απαιτησεις για διαφορα επιπεδα και διαφορετικες τσεπες. Αυτο που με χαλαει ειναι οταν για φτηνες κιθαρες χρεωνουν δυσαναλογα (παντα πρως τα πανω).  Τουλαχιστον οι φτηνες Ibanez ειναι μεν χαλια, αλλα ειναι φτηνες.  Τουλαχιστον παιρνεις αυτα που πληρωνεις, το ιδιο ισχυει με τις j-custom μιας και κοστιζουν απο 2 χιλιαρικα και πανω. Δεν θα αναφερω αλλες εταιριες, μην νομιζουν οι φιλοι οτι ειμαι κολυμενος  ;D

Αποσυνδεδεμένος mace

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • I STILL LOVE MY PARKER...but I love my rack better
    • Προφίλ
    • Telos Epoxis
« Απάντηση #2040 στις: 24/02/09, 21:33 »
Ειχες πολλες ακριβες ESP και το λες αυτο;Η μηπως θεωρεις οτι οι Horizon η οι Μ-ΙΙ,Μ-ΙΙΙ (κιθαρες κοντα στα 1500) δεν ειναι αρκετα ''προσεγμενες'' για 'σενα;;;Ενταξει.καταλαβαινω να μας αρεσουν οι κιθαρες καποιας φιρμας πιο πολυ απο καποιες αλλες αλλα μη λεμε κι οτι θελουμε.....
From childhood's hour I have not been...As others were; I have not seen...As others saw; I could not bring...My passions from a common spring...From the same source I have not taken...My sorrow; I could not awaken .....E.A.POE

• Θαμώνας
    • Προφίλ
« Απάντηση #2041 στις: 24/02/09, 22:02 »
Παράθεση
Ειχες πολλες ακριβες ESP και το λες αυτο;Η μηπως θεωρεις οτι οι Horizon η οι Μ-ΙΙ,Μ-ΙΙΙ (κιθαρες κοντα στα 1500) δεν ειναι αρκετα ''προσεγμενες'' για 'σενα;;;Ενταξει.καταλαβαινω να μας αρεσουν οι κιθαρες καποιας φιρμας πιο πολυ απο καποιες αλλες αλλα μη λεμε κι οτι θελουμε.....

Οχι, παρεξηγηση.  Οι Εσπ ειναι φοβερες, και μαλλον η επομενη κιθαρα μου θα ειναι ESP. Αλλα οι LTD ειναι φτηνες.  Δεν τους κατηγορω, αντιθετα λεω πως σχεδον ολοι κανουν το ιδιο σχετικα με τα φτηνοτερα μοντελα τους.  Ξαναδιαβασε το ποστ μου, δεν ειμαι κολυμενος με συγκεκριμενο κατασκευαστη, ειμαι κολυμενος με καλες κιθαρες.  Αυτο με απολυτη ειληκρινεια  :)

« Τελευταία τροποποίηση: 24/02/09, 22:05 από DarkHorse »

Αποσυνδεδεμένος norway

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • 0001 0011 0100 1001
    • Προφίλ
« Απάντηση #2042 στις: 24/02/09, 23:03 »
εχει μερικες LTD οπως οι 1000 deluxe series που ειναι αρκετα καλες  :)
"Without evil there could be no good so it must be good to be evil sometimes" Satan

Αποσυνδεδεμένος Alexisonfire

• Θαμώνας
    • Προφίλ
« Απάντηση #2043 στις: 24/02/09, 23:35 »
Τουλαχιστον οι φτηνες Ibanez ειναι μεν χαλια, αλλα ειναι φτηνες.  Τουλαχιστον παιρνεις αυτα που πληρωνεις

θα μου επιτρεψεις να διαφωνησω καθετος φιλε μου σε αυτο το σημειο  :) . Ωντας ιδιοκτητης φτηνης ibanez. για να καταλαβεις και την ποιοτητα της κιθαρας εχω αυτη  http://www.thomann.de/gr/ibanez_gsa6j_jb_jumpstart.htm με 15αρη ομως ενυσχητη (δεν πειρα jumpstart) και μαζι με ενα πεταλακι των 25 ευρω πιστευω πως τα 345e που εδωσα με ανταμειυσανε με το πραπανω, εχω δοκιμασει παρομοιες και εως 100-200 παραπανω ευρω κιθαρες στο amp μου και στο πεταλακι μου και μπορω να πω οτι η ibanez τους ''εριχνε'' και με το παραπανω, τωρα αυτο ειναι και θεμα αυτιων και γουστων του καθε ενος (αμα σ αρεσει ο ηχος τελειωσε  ;D), απλα σου λεω οτι μερικες φορες τα λεφτα δεν ειναι αναλογα με την ποιοτητα  :D

φιλικα παντα  :D

οκ πισω στα θεμα μας, ποσταρετε κι αλλες φοτος!! ;D για εγω ντρεπομαι να βγαλω την δικια μου, μπροστα στα μεγαθηρια που ποσταρατε προηγουμενος xD
« Τελευταία τροποποίηση: 24/02/09, 23:40 από Alexisonfire »

Αποσυνδεδεμένος norway

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • 0001 0011 0100 1001
    • Προφίλ
« Απάντηση #2044 στις: 25/02/09, 01:58 »

οκ πισω στα θεμα μας, ποσταρετε κι αλλες φοτος!! ;D για εγω ντρεπομαι να βγαλω την δικια μου, μπροστα στα μεγαθηρια που ποσταρατε προηγουμενος xD
doesnt matter post it anyway  ;D

Αποσυνδεδεμένος alexisgt

• Επισκέπτης
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #2045 στις: 25/02/09, 02:24 »
Χωρίς να σημαίνει κάτι, ο Glen Drover πάντως (Megadeth era)
έχει παίξει σε συναυλίες και με LTD (απ' τις καλές σειρές)...

(Ίσως είναι ένδειξη του ότι, καλύτερη κιθάρα είναι αυτή που ταιριάζει καλύτερα στο χέρι σου)

« Τελευταία τροποποίηση: 25/02/09, 02:36 από alexisgt »

Αποσυνδεδεμένος norway

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • 0001 0011 0100 1001
    • Προφίλ
« Απάντηση #2046 στις: 25/02/09, 03:31 »
και ο τυπος απο τους Static X παιζει με LTD  :)

Αποσυνδεδεμένος mace

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • I STILL LOVE MY PARKER...but I love my rack better
    • Προφίλ
    • Telos Epoxis
« Απάντηση #2047 στις: 25/02/09, 08:54 »
Οκ παιδες....ας αφησουμε τα μιση και ας παιζει ο καθενας με οτι του αρεσει και τη βρισκει πιο πολυ.Δεν εχει σημασια αν η κιθαρα σου κοστιζει 100 η 1000 ευρω....αν για σενα ''αξιζει'' ολα τ'αλλα ειναι φουμαρα...πλεον εχω ως επι το πλειστων ακριβα οργανα...την ιδια ευχαριστηση μου δινουν σε σχεση με τα πιο φτηνα που ειχα (και εχω)απο τη στιγμη που μου ''καθονται'' στο χερι καλα  ....ΑΛΛΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΚΑΜΙΑ ΦΩΤΟΟΟΟΟΟΟΟ   :) :) :) :) :) :)
From childhood's hour I have not been...As others were; I have not seen...As others saw; I could not bring...My passions from a common spring...From the same source I have not taken...My sorrow; I could not awaken .....E.A.POE

• Συντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #2048 στις: 25/02/09, 09:28 »
http://www.thomann.de/gr/ibanez_gsa6j_jb_jumpstart.htm
την έχω δοκιμάσει....ΠΆΡΑ πολύ καλή! φοβερό μπράτσο....
είναι στη λίστα μου για καινούρια κιθάρα.. ;)

Ορίστε και 2 δίκές μου:

Yamaha ERG-121

Ibanez 12-χορδη (δν θυμάμαι το μοντέλο)
« Τελευταία τροποποίηση: 25/02/09, 11:29 από hot_sauce »

• Θαμώνας
    • Προφίλ
« Απάντηση #2049 στις: 25/02/09, 11:15 »
Παράθεση
Οκ παιδες....ας αφησουμε τα μιση και ας παιζει ο καθενας με οτι του αρεσει και τη βρισκει πιο πολυ.Δεν εχει σημασια αν η κιθαρα σου κοστιζει 100 η 1000 ευρω....αν για σενα ''αξιζει'' ολα τ'αλλα ειναι φουμαρα...πλεον εχω ως επι το πλειστων ακριβα οργανα...την ιδια ευχαριστηση μου δινουν σε σχεση με τα πιο φτηνα που ειχα (και εχω)απο τη στιγμη που μου ''καθονται'' στο χερι καλα

Respect... τελος του off topic   :D
hot_sauce  ωραιες φαινονται, πιο μικρες φοτο δεν γινοταν ;D
Η ακουστικη τι λεει? παντα ηθελα μια 12χορδη...