Να στε καλα παιδια... Παντως θα σας πω κατι. Αν βρεθει ποτε στο δρομο σας μια Fender plus χτηπηστε τη χωρις δευτερη κουβεντα...
Απλα αυτος ο λαιμος δεν υπαρχει. Παιζει μονο του χωρις πλακα. Πεζεις μιση ωρα και μετα θες ενα ραντεβου σε ψυχολογο για να συλεθεις. Νιωθω οτι δεν θα την αποχωριστω ποτε...
Οσον αφορα την jb, ειναι επισης ευκολοπαιχτη και εχει πολλα κοινα σημεια με την plus. Απλα προς το παρον εργοστασιακη δεν ειναι στα μετρα μου. Θα κανω μια αλλαγη στον bridge για να ερθει στα ισια της κατι σε Tone zone σκεφτομαι, και λογικα θα κανει καλο combo με τους νοιζλες που ειναι low output... Και μετα ξαναμιλαμε
χαχαχαχχα.
Την εβαλα πλαι πλαι με το telegun msd και τα βγαζει περα μια χαρα και σε σκληρο ηχο, αλλα οχι τοσο ευκολα οσο o dually red της plus..Aλλα απο καθαρο και σκασιμο αλλο πραμα σου λεω... Σε κανει να θελεις να παιξεις τα μπλουζ

ΕDIT
τωρα που το σκεφτομαι εχω και ενα pickguard λευκο με τζιφρες που εχω μαζεψει απο jeff scot sotto, m.a. batio, leatherwolf, tokyo blade, manilla road,dokken, skid row... Λετε να της παει?