Ευχαριστω για τα σχολια σας!
Φιλε denisgiann,εχω χρησιμοποιησει το Reason και μου φανηκε λιγο δυσκολο.Βεβαια και στο FL Studio στην αρχη δεν ευρισκα ακρη
αλλα τωρα τα παω καλυτερα!Στο FL Studio εχω κυριολεκτικα λατρεψει το Sytrus,το οποιο σε συνδιασμο με το Absynth 3 μου εχουν προσφερει πολλες διεξοδους!
Τελος για το λουπαρισμα που λες,πρεπει να σου πω πως δεν εχω ακομα τις μουσικες γνωσεις για κατι πιο συνθετο.Κανω κιθαρα κοντα τρια χρονια και ο καθηγητης μου λεει πως κινουμαι στα πλαισια του μινιμαλισμου.Δηλαδη ξεκιναω με μια μελωδια η ενα ρυθμο και σταδιακα εισαγω περισσοτερους ηχους.
Τελος σχετικα με τα κομματακια:
1)Το πρωτο προεκυψε τυχαια οταν ακουγα μια καινουρια βιβλιοθηκη ηχων για το Absynth και επεσα πανω στο pad της εισαγωγης.
2)Το δευτερο κομματακι μαρτυρα την επι χρονια ενασχοληση μου με τα ηλεκτρονικα παιχνιδια(ειμαι 21 και παιζω απο τα 10).Σε ενα φιλο μου του
θυμισε κατι παιχνιδακια με διαστημοπλοια σε στυλ side-scroll Galaga-Galaxian!!
3)Στο τριτο ολοι μου λετε για τον βασικο ηχο που ακουγεται.Τωρα που το ξαναβλεπω στο FL Studio,πιθανολογω οτι σας ενοχλει που παιζουν ταυτοχρονα τις ιδιες νοτες δυο "Rough Saw Brass".