Αποστολέας Θέμα: Κατι στα Γερμανικα απο Yet και Lisi  (Αναγνώστηκε 3297 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Yet!

• Επισκέπτης
  • **
  • Φύλο: Άντρας
  • Ζω μεσα στις Αναμνησεις...
    • Skype - Radioyet!
    • Προφίλ
    • Radioyet The Realy Greek Internet Radio !
Αγαπητοι μου φιλοι..γεια σας.. Μια διασκευη του Vienna του Billy Joel στα Γερμανικα..Οι στιχοι ειναι συνεργασια της δεκατριαχρονης Κορης μου Ναταλιας και εμενα.. Στα Φωνητικα εγω και η γερμανιδα LISI....Μπορειτε να το κατεβασετε απο εδω:  http://www.filipidis.de/Farben.mp3
Οι στιχοι για εκεινους που γνωριζουν Γερμανικα...

Die Farben

Die zeit vergeht..
Alles rast an mir vorbei..
Ich bin so einsam..
Es ist furchtbar dieses allein sein..
)(
Die Kaelte spuere ich ueberall..
Alle Freunde sind fremd geworden..
Seit Du weg bist..
Seit Du nicht mehr bei mir bist..
)(
Diese Farben um den Himmel und der Erde,
sind fuer mich.. Ein Zeichen dass es Dich gibt..
)(
Ich sehe Dich noch..
Du liegst neben mir im Bett..
Wir sind jetzt eins..
Unsere Koerper sind so heiss..
)(
Dein Atem ist schwer..
Dein Laeheln ist so schoen fur mich..
Ich freue mich sehr..
Dass Du an meiner Seite bist..
)(
)(
)(
sind fuer mich.. Ein Zeichen dass es Dich gibt....
Καλη σας ακροαση.. Χρηστος
« Τελευταία τροποποίηση: 13/02/06, 13:32 από Yet! »
www.Radioyet.de Το δικό σας Ελληνικό Ραδιόφωνο ! Κάθε Δευτέρα Τρίτη και Πέμπτη στις 22.00 η Ώρα Ελλάδος!

Αποσυνδεδεμένος Ikaros

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • When i found her,i lost my mind...
    • Προφίλ
Απ: Κατι στα Γερμανικα απο Yet και Lisi
« Απάντηση #1 στις: 13/02/06, 02:58 »
  Επιτελους ενα γερμανικο κομματι...ωραια εισαγωγη!Περιμενα να ακουσω κατι σε πιο ροκ-μεταλ πριν καν το κατεβασω και με εξεπληξες!Νομιζω πρωτη φορα ακουω γερμανικη μπαλαντα και μου αρσει!Μπραβο
…χαρά στον Ίκαρο αψήφιστα που υψώθη φτεροπλάστης…

Αποσυνδεδεμένος vangelis

• Συντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ..pera apo ton orizonta...
    • Προφίλ
    • Music
« Απάντηση #2 στις: 13/02/06, 11:52 »
δυστυχως δεν μπορω να κρινω καλα την ποιοτητα της παραγωγης, ειναι πολυ χαμηλο το 64 κβ...η προφορα σου ειναι πολυ ελληνικη...ιδιαιτερα στην λεξη körper, η κοπέλα φαλτσαρει σε μερικα σημεια...

σαν συνθεση ειναι συμπαθητικο...

προσπάθησε να βρεις άλλες φωνές για το κομμάτι...αυτό τουλαχιστον θα εφτιαχνα εγω....
Vangelis
― Παλιέ μου φίλε τί γυρεύεις;
χρόνια ξενιτεμένος ήρθες
με εικόνες που έχεις αναθρέψει
κάτω από ξένους ουρανούς
μακριά απ' τον τόπο το δικό σου.
Seferis

Αποσυνδεδεμένος hello_earth

• Επισκέπτης
  • **
    • Προφίλ
    • Προσωπική σελίδα
« Απάντηση #3 στις: 13/02/06, 12:39 »
καλημέρα..
το ακουσα και εγω.
να πω την αλιθεια, δεν συμπαθώ ιδιαίτερα τα γερμανικά σε τραγούδια - τουλάχιστον σε εξαρχής μη γερμανικά τραγούδια - επειδή είναι λίγο σκληρή γλώσσα - ή τουλάχιστον ακούγιεται πολλές φορες. - γι'αυτο δεν μπορω να κρινω :( ουτε εχω ακούσει το κανονικό κομμάτι - αλλά ξέρω πως είναι δυσκολο να μεταφράσεις ενα κομμάτι σε άλλη γλώσσα... φαίνονται οντως κάποια λάθη στην φωνή της κοπέλας, χωρις να ξέρω να πω ποια ακριβώς - ακούγιεται κάπως χαλαρή σε τόνο η φωνή - θέμα εξάσκησης ίσως; - το ρεφραίν παντως είναι πολυ πετυχημένο, με την πολυ ψιλή δεύτερη φωνή - και τα αντρικα φωνητικά μια χαρά είναι - ιδίως με αυτο το εφφέ που κανει σαν να τραγουδας απο βάθος - απαλύνει αυτο που δεν μ'αρέσει στα γερμανικα :) ευχαριστο είναι παντως :)

Αποσυνδεδεμένος Yet!

• Επισκέπτης
  • **
  • Ζω μεσα στις Αναμνησεις...
    • Skype - Radioyet!
    • Προφίλ
    • Radioyet The Realy Greek Internet Radio !
« Απάντηση #4 στις: 14/02/06, 21:43 »
Αγαπητοι μου φιλοι σας ευχαριστω που διαθεσατε τον χρονο για να ακουσετε το τραγουδι μας.. Φυσικα ειναι πολυ σωστες οι επισημανσεις σας οσο αφορα την κοπελα που τραγουδα.. Για να παιξω τον συνηγορο του Διαβολου πρεπει να σας πω οτι η LISI τραγουδησε για πρωτη φορα μπροστα σε μικροφωνο και φυσικα χρειαζεται πολυ δουλεια ακομα.. Μεχρι να της βρω τον καταληλο Ηχο, της αλλαξα  γυρω στα 5 Μικροφωνα!!!Κατ Αρχας για πιο VINTAGE Ηχο προσπαθησαμε με ενα Echolette D12 του 70 , Schure 55SW του 60,  Schure Unispfere,Πυκνωτικο Tbone,και τελικα καταληξαμε στο Schure Beta 58a..Εκει ειχαμε τα καλυτερα αποτελεσματα αλλα αυτο δεν μπορει να διωρθωσει τον τροπο που τραγουδαει καποιος αλλα και τα "Φαλτσα" οπως εσεις πολυ σωστα επισημανατε..Επισης θα ηθελα να σας ευχαριστησω και για τα καλα σας λογια.. Σε αυτο το σημειο πρεπει να επισημανω την πολυτιμη προσφορα της Κορης μου Ναταλιας γατι αν και 13 Χρονων εγραψε ενα μεγαλο μερος των Στιχων.. Ανερχομενο Ταλεντακι η πιτσιρικα.. Την βλεπω συντομα στο Κιθαρα να δημοσιευει Στιχους...Να και η Φωτογραφια της.. Πολλους Χαιρετισμους.. Χρηστος..
www.Radioyet.de Το δικό σας Ελληνικό Ραδιόφωνο ! Κάθε Δευτέρα Τρίτη και Πέμπτη στις 22.00 η Ώρα Ελλάδος!