Κουφά Forever!!!
-Ξέρεις γιατί οι Κινέζοι δεν τρώνε με αυτό το δάχτυλο; ( και του δείχνει τον αντίχειρα του)
-Γιατί ρε ηλίθιε;
-Γιατί είναι δικό μου!!! χαχαχαχα!!!!
Αυτό το ανέκδοτο είναι δικό μου και βρίσκεται (το μισό όμως) ακριβώς κάτω από κάθε μήνυμα που στέλνω (περιοχή των σχολίων νομίζω την λένε…μια-μια οι ντομάτες παρακαλώ!
Άκου ένα καλό…Ποιοι είναι αυτοί που σε κοροϊδεύουν ότι και αν πεις και σε γράφουν κανονικά ό,τι και αν ρωτήσεις;
-Δεν ξέρω, για πες…
-Τα παιδιά από το forum του kithara.gr !!!!!!ΧΑΧΑ!!!
-Γιατί σε κοροϊδεύουν ότι και αν πεις;
-Γιατί σε γράφουν ό,τι και αν ρωτήσεις;
…Με νόημα...
Ήτανε μια παρέα τριών ατόμων και συζητούσανε:
-Μάγκες εγώ γνώρισα τον προ-προ-προ-προπαππού μου!!! Λέει ο ένας.
-Ρε συ πολλά ψέματα δεν λέει τύπος; Λέει ο ένας στον άλλον δίπλα του.
-Όχι ρε βλάκα! Κεκές είναι ο άνθρωπος!!! Λέει ο άλλος!!!
Αυτό το έβγαλε ένας φίλος μου…σοβαρά!!!
-Τι είναι πράσινο και γίνετε κόκκινο;
-Τι;
-Ένα βατραχάκι στο μπλέντερ!!!
Ήταν ο Ιησούς πάνω στον σταυρό και δίπλα του ήταν οι δύο ληστές (άμα θυμάμαι καλά)
-Τέκνα μου ελάτε λίγο πιο κοντά…Εντάξει Πέτρο παιδί μου, μας πιάνει;…
Ήταν ο Ιησούς με τους μαθητές του στο Μυστικό Δείπνο…
-Λοιπόν παιδιά μου. Αύριο όπως σας έχω πει, θα με σταυρώσουν…Για αυτό θέλω λοιπόν ο καθένας από εσάς να μου φέρει ένα δώρο αύριο, για να μου απαλύνει τον πόνο…
Την επόμενη μέρα πάει ο Ιησούς στους μαθητές του:
-Εσύ παιδί μου Πέτρο τι μου έφερες;
-Αααα εγώ Ιησού σου έφερα λίγο χασισάκι. Θα το καπνίσεις και δεν θα καταλάβεις τίποτα…
-Ευχαριστώ παιδί μου Πέτρο. Εσύ Ιωάννη τι μου έφερες;
-Εγώ Χριστούλη σου έφερα μπόλικο LSD. Έτσι λοιπόν, όταν το πάρεις, θα σπάσεις τον σταυρό και θα αρχίσεις να τρέχεις…και δεν θα σε βρει κανείς…
-Οοοο Ευχαριστώ παιδί μου. Εσύ Άννα τι μου έφερες;
-Εγώ Ιησού σου έφερα δύο σύριγγες γεμάτες ηρωίνη. Θα τις πάρεις και θα πεθάνεις μια και καλή και δεν θα μπλέκεσαι σε σταυρός και ιστορίες…
-Ευχαριστώ τέκνων μου…Εσύ Ιούδα τι μου έφερες;
-Την Δίωξη Ναρκωτικών Ιησού μου…
Αυτά τα λίγα…όποιος άλλος θέλει να πει κανένα ανέκδοτο ας το στείλει, είναι ευπρόσδεκτο…ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΦΟ!!!
Άντε Γειιιααα!!!