Χίλια ευχαριστώ fteo, να σου πω μια αλήθεια όσο κι αν φανεί παράξενο, τα σημεία που αναφέρεις τρόμαξα κι εγώ να τα βγάλω, η ηχογράφηση αυτή είναι το μόνο που έχω. Κατάλαβα πόσο κι εγώ (όπως και οι περισσότεροι εκείνη την εποχή) ήμουν επηρεασμένος από το Midnight, το Day at the Beach και το The Forgotten Part I του Satriani. Αλλά το σημείο γύρω στο 2:15 που αναφέρεις μου πήρε πάνω από 20 λεπτά να το βγάλω προχθές με το αυτί, τελικά είναι πιο πονηρό από όσο νόμιζα. Χαίρομαι πάρα πολύ που σου άρεσε σαν άκουσμα.
Ένα άλλο σημαντικό πράγμα που κατάλαβα είναι πως το κομμάτι θέλει αρκετή μελέτη, διότι τα ακόρντα είναι πολύ πιο απαιτητικά από ό,τι περίμενα (αλλά αυτό τότε ήταν λόγω της πολλής παρέας με τον Πάνο Τσακίρογλου - ο δάσκαλος του Σωτήρη Γκόγκου, αξίζει να γνωρίσει ο καθένας και τους δύο αυτούς κιθαρίστες αν ανέβει στη Θεσσαλονίκη, θα γνωρίσει δύο ανθρώπους που λιώνουν για τη μουσική).
'Εχω αποφασίσει να το περισώσω, είτε με το να το ηχογραφήσω πιο σοβαρά, είτε με το να γράψω παρτιτούρα/ταμπλατούρα (η ταμπλατούρα είναι χρήσιμη διότι είναι γεμάτο tapping). Θα δω το πότε θα γίνει αυτό (χρειάζεται να βρω και tone για όλα τα σημεία με tapping), ελπίζω να μου ξανακάνεις τη χάρη (την οποία υπερεκτιμώ) να αφιερώσεις και πάλι χρόνο να το ξανακούσεις όταν θα βγει.