Αν και έχω αρκετό καιρό που το άκουσα, τώρα εδέησα να απαντήσω.
Λοιπόν, ως προς το ύφος Coldplay κτλ, σίγουρα είσαι σε πολύ καλό δρόμο- θα μπορούσε άνετα να ενταχθεί στο εν λόγω στυλ (και δεν εννοώ επ' ουδενί πως περιορίζεται σε αυτό, ή πως "θυμίζει κάτι"), και μάλιστα με αρκετές αξιώσεις. Προσωπικά όμως, έχω ακούσει περισσότερο τα άλλα δύο κομμάτια που έχεις ανεβάσει- όχι για άλλο λόγο, αλλά επειδή είναι πιο κοντά στις μη- μέταλ και φανκ προτιμήσεις μου!
Πέραν της προσωπικής προτιμήσης λοιπόν, πιστεύω πως το Wish χρειάζεται μια άλλη φωνή για να απογειωθεί. Αυτό το ύφος απαιτεί έναν τραγουδιστή με μεγάλη εκφραστικότητα, και αν μιλάμε για συγκρίσεις σε επίπεδο δισκογραφίας, χρειάζεται μια πραγματικά καλή φωνή!
Θα μου πεις τώρα, άντε βρες τέτοια φωνή στην Ελλάδα, ιδίως στα ψηλά και με αντίστοιχη βρετανική προφορά (αν γίνομαι κατανοητός), αλλά κάτι τέτοιο θα κολάκευε πολύ τη σύνθεση- που όπως είπα αν και δεν είναι στο στυλ μου, αναγνωρίζω πως είναι πολύ αξιόλογη, και αυτό γίνεται πιο σαφές μετά από μερικά ακούσματα, αφού στην αρχή δεν είχα πιάσει αρκετές λεπτομέρειες.
Το πιάνο είναι επίσης αρκετά ενδιαφέρον, μιας που το θυμήθηκα! Ίσως λίγο πιο δυνατά το μπάσο στη μίξη για να ακούγονται λίγο καλύτερα κάποια licks?