Εγώ πάλι νομίζω έχω σχετικά αντίθετη άποψη απο τους υπόλοιπους....
Ναι ο ήχος δε σε βοηθάει καθόλου και νομίζω ότι αν το έπαιζες με καλύτερο ήχο κανείς δε θα έκανε τα σχόλια που έκανε τώρα.
ΟΚ, θα κάλυπτε κάπως ο ήχος το παίξιμο σου αλλά εγώ δε το θεωρώ κακό. Αν ξέρεις να χρησιμοποιείς τον ήχο που φτιάχνεις προς όφελος σου νομίζω πρέπει να το κάνεις.
Αυτό που παρατήρησα είναι τα πολύ καλά vibrato σου...Τα λιγοστά που υπάρχουν σε αυτό το video νομίζω είναι όλα χρονικά τέλεια. Τέλεια ταλάντωση, και με το σωστό ύφος το κάθε ένα.
Οπότε για μένα αυτό που άκουσα μου άρεσε. Παίρνω σα σημείο αναφοράς τον 10αρι Marshall ο οποίος δείχνει το αντίθετο απο πολύχρονη ενασχόληση και νομίζω ότι είσαι σε παρα πολύ καλό δρόμο.
Αυτό που είπα πιο πάνω για την χρησιμοποίηση του ήχου προς όφελος σου, καλό θα ήταν να το εφαρμόσεις και στις επιλογές σου γενικότερα.
Ένας φίλος μου έλεγε στις ηχογραφήσεις να παίζω πάντα τα μισά απο αυτά που μπορώ. Εγώ φυσικά δε το ακολουθώ γιατί δε παίζω τίποτα με τη σιγουριά που είχε αυτός στο μυαλό του και κατα συνέπεια είναι όλα "πειραματικά".
Αυτό όμως έχει ένα μέρος που μπορείς να το χρησιμοποιησεις.
Πχ. διαλεξε κάτι την επόμενη φορά που θα αναδεικνύει στο παίξιμο σου αυτό στο οποίο τα πηγαίνεις καλύτερα. Κατα τη δικιά μου γνώμη αυτό είναι το vibrato σου.
Η βιασύνη που αναφέρθηκε δε θεωρώ ότι είναι και τόσο σημαντικό όσο αυτό που είχα να πω για τα vibrato σου.
Μπορεί να κάνω και λάθος....η επόμενη φορά θα δείξει.
Οπότε περιμένω κάτι με ανάλογο περιεχόμενο.