Υπέροχο τζαμάρισμα Χρήστο. Συγχαρητήρια και στους 3 σας αν και μόνο εσύ τα ακούς

Τζαμάρισμα με τα όλα του, 
Χαίρομαι πάρα πολύ που σου αρέσει σα jamming event. Είχα κλωτσήσει να το κάνω post στο παρελθόν (με παρότρυνε ο Arg0 - τον ευχαριστώ πολύ για όλα), αλλά καθώς η μουσική μου μοιάζει περισσότερο με ασκήσεις κλιμάκων (το ξέρω, ας μην το συζητάμε), είπα να μη λερώσω το site με ανούσια πράγματα, καθώς υπάρχουν και σοβαροί άνθρωποι που ασχολούνται με τη μουσική εδώ. Αλλά καθώς επικοινώνησα πρόσφατα με τον Toker και μου έστειλε την κασέτα, θυμήθηκα τα jam και ένιωσα όμορφα που το άκουσα μετά από τόσο καιρό και θυμήθηκα το γέλιο που έπεφτε στο στουντιάκι. Ο Toker μάλιστα είναι φοβερός τύπος, πέρα από το ότι το λέει και το εννοεί πως ή Κύπρος πρέπει να δοθεί πίσω και πως το Αιγαίο πρέπει να αποστρατιωτικοποιηθεί, έχει απίστευτο χιούμορ. 'Ενα βράδυ είχαμε ανεβεί στο gothic club για μπύρες εν τω μέσω της πρόβας και πέρασε από μπροστά mας μία δίμετρη ξανθιά Γερμανίδα με αγγελικό πρόσωπο (μιλάμε για σώμα με σασί, όχι αστεία, και πλήρη εξοπλισμό...). Οπότε ο Toker λέει: "Jesus!!!" Και φυσικά ο Tilmann κι εγώ γυρίσαμε και τον κοιτάξαμε με απορία... Ο Toker κοίταξε προς τα πάνω και είπε: "F*ck!!! I am a Muslim!" Μιλάω και με τους δύο κατά καιρούς, οπότε θα τους διαβιβάσω τα καλά λόγια. Ειδικά του Toker θα του μιλήσω πιο άμεσα, θα του πω: "kithara.gr καρντάσ χαμπέρ ισίν Toker λεβέντ: 'τσοκ γκιουζέλ τουμπερλέκ μαϊμού!!!' "
Το βράδυ ή γενικά μέσα στο ΣΚ θα το κατεβάσω φίλε και θα σου πώ.
Γιατί είχες σταματήσει να μελετάς?
ΤΗΑΝΧ για το post στην σελίδα μας!!!
Ελπίζω να σου αρέσει ο Marshall, κατά λάθος βγήκε τέτοιο κομμάτι σε τέτοιο γκαζάτο μηχάνημα. Τιμή μου και ευχαρίστησή μου να ακούω τη μουσική σου και χαίρομαι που είσαι κι εδώ. Το γιατί τα παράτησα είναι μεγάλη ιστορία, ίσως για καλούς λόγους (ελπίζω), αλλά ας μη βγαίνουμε εκτός θέματος στο thread, ας τα πούμε όταν βρεθούμε (το εύχομαι) ή μέσω ΠΜ.
ωραιο τζαμ, το ακουω με μεγαλο ενδιαφερον...πολυ καλο...
Χαίρομαι πάρα πολύ που το βρίσκεις ενδιαφέρον, από σένα έχω να μάθω άπειρα πράγματα περί ακουστικής και ομολογώ πως με έχεις βάλει σε σκέψεις για να πάρω και να βάλω ακουστική σε κομμάτια που βουίζουν ακόμη μέσα στο κεφάλι μου. Ευχαριστώ πολύ Βαγγέλη.