ναστε καλά παιδιά! σας ευχαριστώ θερμά όλους...
μαργαρίτα, πάντα μπαίνεις στον κόπο να καταθέσεις τα σχόλιά σου και σ' ευχαριστώ πολύ γιαυτό!!
γιώτα, μου, σχεδόν κάθε απόπειρά μου εμπνέεται από άτομα και καταστάσεις που τρέχουν γύρω μου.
ε, λοιπόν, για τα τόσο θετικά σχολιά σας και μόνο, μια αφιέρωση νομίζω τους πρέπει... σ' ευχαριστώ πολύ καλή μου...
sweetdreams, καλως ήρθες λοιπόν στην παρέα μας! και περιμένουν κι εμείς να εκφραστείς και να το μοιραστείς μαζί μας...
απόλλων, τα λόγια σου με κολακεύουν ιδιαίτερα! σ' ευχαριστώ πολύ! Ωστόσο, πιστεύω πως υπάρχουν πολλά άλλα εξίσου αξιόλογα ποιήματα μέσα στο συγκεκριμένο site, από παιδιά που πραγματικά γράφουν, αν όχι "σωστά", τουλάχιστον ειλικρινά και καταθέτουν σημαντικά κομμάτια της ψυχής τους... δεν είναι πάντα εύκολο να εκτίθεσαι στην κριτική, έστω κι αν πρόκειται για "ερασιτεχνικό" επίπεδο... σ' ευχαριστώ πολύ!!!!!! τα φιλιά μου!
pascal μου, το πρόχειρο χαρτί δεν αναγνωρίζεται μετά από τόσες μουτζούρες... α, έχει και κάτι σκίτσα ανάμεσα στους στίχους, λες αμα γίνω διάσημη να έχει αξία σαν χειρόγραφο?

να σαι καλά!!
twixaki σ' ευχαριστώ πολύ! Γιαυτό κι εγώ θα προσπαθώ σε ταράζω όσο πιο πολύ μπορώ!!