Διαβασα αρκετες αποψεις,εκανα την υπομονη και τις διαβασα.Σε μερικα συμφωνω και σε αλλες παλι οχι.Δεν μου αρεσει η προταση,ο ανθρωπος ειναι ζωο,δεν μπορω να το δεχτω,λυπαμαι.Εγω δεν ειμαι αθεη,αθρησκη,το δεχομαι.Απλα πιστευω οτι ο χριστιανισμος,ως εννοια δηλαδη και ολα αυτα που υποστηριζει η σημερινη εκκλησια δημιουργηθηκαν στο βυζαντιο,ολοι αυτοι οι αυστηροι κανονες,μονο και μονο για να φοβισουν τον κοσμο.Αγαπω τον Χριστο και πιστευω οτι υπηρχε,μονο και μονο για την αγαπη και την ισοτητα που μιλησε εμενα μου φτανει,μπορει οντως να μην ηταν ο υιος του Θεου,απλα να ηταν στο καταλληλο μερος την καταλληλη στιγμη και να μπορεσε να περασει τις αποψεις του,αυτο δεν με νοιαζει.Δεν ειμαι στην θεση να κρινω τον Θεο η τον Χριστο ή οποιαδηποτε αλλη θρησκεια.Εγω θελω να πιστευω σε αυτη την ανωτερη δυναμη,στην ελευθερια και την αγαπη οπως διδαξαι ο Χριστος.Οσο για τους παππαδες που τοσα ακουγονται,ειχα την τυχη να γνωρισω δυο πνευματικους οι οποιοι ηταν απο τους καλυτερους ανθρωπους που γνωρισα στη ζωη μου και χαιρομαι για αυτο.Ο καθενας μπορει να πιστευει σε αυτο που επιλεγει,εξαλλου ο ιδιος ο Θεος μας εδωσε ελευθερη βουληση.Α,και κατι τελευταιο.Η θρησκεια με την επιστημη εχουνσυγκλινουν σε μερικες αποψεις απλα τα εξηγουν διαφορετικα.