θα μοιραστω μαζι σας ενα ονειρο που εβλεπα συχνα σε ηλικια νηπιου και τοτε με τρομοκρατουσε,τωρα ειναι οτι πιο κουφο.
σφουγγαριζε,λεει, η μανα μου μπροστα στο ανοιχτο μας ψυγειο και εγω περναγα και καταλαθος την εκλεινα μεσα...μετα πηγαινε ο παππους μου και η γιαγια μου και ανοιγαν το ψυγειο και η μανα μου ειχε μεταμορφωθει σε καρπουζι!!τοτε αρχιζαν να την τρωνε και εγω να ουρλιαζω..."μη,μη τρωτε την μαμα μου"...ξυπναγα παντα κατατρομαγμενος...

με τα ονειρα εχω αριστη σχεση...συχνα τα ελενχω απολυτα...βλεπω ολοκληρα σεναρια που πολλες φορες τα γραφω γιατι αξιζει τον κοπο..ακομα ενα τρελο που κανω ειναι οτι αν βλεπω ονειρο μπορω να ξυπνησω και αν κοιμηθω συντομα βλεπω το υπολοιπο!!!!

(ακομα υπαρχουν καποια σκηνικα απο σπιτι ή και τοπια που τα βλεπω πολυ συχνα και μεσα τους εξελισονται διαφορετικα ονειρα καθε φορα..)
ενα 'πακετο" που εχω κληρονομικο ειναι οτι,σπανια,ξυπναω και ειμαι εντελως παραλυτος στο κρεβατι.δεν μπορω να βγαλω ουτε φωνη και ακομα βλεπω κομματια απτο ονειρο ξυπνιος τα οποια φευγουν οταν μετα απο λιγη ωρα καταφερω να κουνηθω..πραγματικα τρομαχτικη φαση.....