Παιδιά γειά σας!!
Πολύ το παιδεύτε το θέμα, αλλά έτσι είναι αυτά τα πράγματα.
Όπου λαλούν πολλοί κλπ κλπ...

Αν και έχω να μπω πολύ καιρό στο κιθάρα, θα ήθελα να σας βοηθήσω σχετικά με το κάμπινγκ γιατι ειμαι απο Λάρισα και όλο το περάσμένο καλοκαίρι αλλά και τα τελευταία σ/κ κάνω κάμπινγκ στο Νέο Παντελεήμονα.
Όπως ειπε και ο Βασιλης στην περιοχή αυτή υπάρχουν καμιά δεκαριά κάμπινγκ το ένα δίπλα στο άλλο, κατά μήκος της παραλίας που είναι αρκετά μεγάλη.
Το καλύτερο κατα την γνώμη μου ειναι ο Ορφέας.
Ειναι το λιγότερο οικογενειακό, αλλά παράλληλα ήσυχο.
Με μεγάλα πλατανια και πολύ φτηνό, σαν το κάμπινγκ στο Στόμιο κυμαίνονται οι τιμές πάνω κάτω...
Βέβαια μην περιμένετε τρελές παροχές... τα απαραίτητα... φως, νερο, ρευμα, τουαλέτες με χαρτι υγειας (τα περισσοτερα καμπινγκ ειναι ανευ), ντουζιέρες κλπ.
Υπάρχει και εστιατόριο στο κάμπινγκ με μαγειρευτα, σούβλες (κεμπαπ, κοκορέτσια), σούπερ μάρκετ κλπ...
Με την παρέα μου συνηθως, δεν τρωμε στο εστιατόριο, αλλά τα παίρνουμε πακετο ή στη λαδόκολα αν πρόκειται για κεμπαπ και τα τσακιζουμε ή παραλία, ή στη σκηνή... μια χαρα ειναι!!!
Το μόνο μειον ειναι ότι η παραλία δεν ειναι ακριβως μπροστά στο καμπινγκ... αλλά προχωράς για κανενα 2λεπτο σε ενα δρομακι για να βγεις θάλασσα.
Σιγα τα ωα δηλαδή!!!
Αυτά ειχα να σας πω και για οτιδήποτε άλλο μπορειτε να με ρωτησετε!!!