Είδες που δεν έγινα κατανοητός? Δε φταις εσύ, μιας και όταν συμβεί σφάλμα επικοινωνίας την ευθύνη μοιράζονται και ο πομπός και ο δέκτης του μηνύματος. (Εκτός και αν ο πομπός είναι κομπλεξικός, οπότε "φταίει ο μαλ**ας ο δέκτης"

).
Ο τρόπος με τον οποίο συνέκρινα τις δυο μεταγραφές ήταν παρα σάγγας διάφορος του τεχνικού ζητήματος. Δε μίλησα ευθέως (παρά μόνο σε παρένθεση) για την απαιτούμενη τεχνική των κομματιών, ούτε για τα όρια τεχνικής του Williams ούτε για το πόσο κατώτερες λόγω τεχνικής είναι οι γνωστές μεταγραφές Piazzolla.
Μίλησα για ευρύτερη εξερεύνηση των δυναμικών της κιθάρας, των αρμονικών της ( πχ κατι αρμονικές στον αέρα στο "24ο ταστο" δλδ στον αέρα, που πρεπει να χεις σημαδεψει τη χορδη με μολυβι για να καταλαβεις που θα παιξεις ), εκμετάλλευση της πολυφωνίας της κλασικής κιθάρας με διαβατικά μπάσα, αναστροφές, πολλαπλές φωνές
(που σημαίνει περίεργες θέσεις, όταν έχεις να βγάλεις για παράδειγμα και τρεις φωνές σε κάποιο φουγκάτο movement - παίζοντας με λάθος στάση σώματος το Invierno έπαθα την τενοντίτιδά μου

- και εξακολουθώ να μιλώ για τεχνικά θέματα σε παρένθεση.. ffs..μιλάμε για Assad!

)...
Με ρυθμική αυστηρότητα και δυναμική χορού ενώ ταυτόχρονα ευελιξία στο ύφος μιας ΚΑΙ οι 4 εποχές έχουν και το αργό μέρος τους οπου προσωπικά ζητώ το λιτό και λυρικό παίξιμο εν αντιθέσει με τα ακροβατικά, ημιπιτσικάτα ριφάκια, τα ξεσπάσματα και τις πεταχτές διαφωνίες (βλέπε Primavera

) των γρήγορων μερών - κυκλική θα χαρακτήριζα τη δομή της κάθε "εποχής" μεμονωμένα.
Ακόμα και ο Χειμώνας που αρχίζει ρομαντικά ( F Sharp Minor ), γυρίζει σε πιο απότομα μέρη, πέφτει σε λυρικό G Minor, ανεβαίνει σε δυναμικό A minor, πέφτει σε δραματικό E Flat Minor, πάλι σε G minor και κλείσιμο με ένα νέο θεματάκι σαν από bachικό πρελούδιο σε E Flat major. Απλά καταπληκτικό.
Bach παίζω μόνο από ανάγκη, για τεχνική και brain exercise. Σέβομαι Tarrega, Sor, Aguado, Paganini... κλασικούς δλδ. Και λατρεύω τους της εποχής μας. Τον Αργεντίνο μάστορα, τον Κουβανό πρωτοπόρο και άλλα μικρά και μεγάλα ονόματα. Ακόμη δυστυχώς δεν έχω αναπτύξει μεγάλο ρεπερτόριο. Αλλά ξέρω τι μου αρέσει