Δεν εκανα κριτικη, απλα επεσημανα κατι το οποιο θα βοηθουσε στην αποφυγη επιπλεον αρνητικων κριτικων προς τα ποιηματα σου. Κριτικη ειναι τελειως διαφορετικο πραγμα, που αμα διαβασεις καλυτερα το post μου, θα δεις πως δεν κανω.
Οσο για τους pa και parlats, μπορω να πω οτι εσυ αναζητησες αυτη τη κριτικη. Οταν προκαλεις, τι περιμενεις? Να σου πουνε ευχαριστω και να σιωπησουν?

Ισα ισα που πριν γραψεις αυτο το περιφημο
Κι ένα, επαναλαμβανόμενο παράπονο προς όσους μέμφονται τα δυσνόητά μου, κατακρίνοντάς με για..."επιτήδευση" : Που βρίσκονται, άραγε ; Που είναι η όποια κριτική τους ; Η σιωπή τους καταρρίπτει κάθε επιχείρημά τους και όχι μόνο ! Κρίμα !
κανεις απο αυτους δεν ειχε απαντησει.
Γι'αυτο καλυτερα να μην γραφουμε τετοιες προκλητικες δηλωσεις, αμα δεν θελουμε στη συνεχεια να περασουμε σε σταση αμυνας ( και μαλιστα ειρωνικης, που μετα απο το βρισιμο, θεωρω οτι ειναι οτι χειροτερο σε ενα forum..ιδιαιτερα αμα γινεται συνεχομενα ). Ας εμενες απλα στο "ευχαριστω" αυτων που εγραψαν καλες κριτικες στο ποιημα σου.
Τωρα αν αναζητας μια κριτικη απο μενα, ωστε να μπορεσεις να δικαιολογησεις και την επιθεση εναντιον μου,μπορω να σου πω οτι τα ποιηματα σου γενικα δεν με γεμιζουν, γιατι περα απο τις δυσκολες λεξεις, τα βαθυτερα νοηματα ειναι τοσο απλα, που θα μπορουσαν να αποδοθουν και αλλιως ( οπως εχει γινει εδω και δεκαετιες απο αναγνωρισμενους ποιητες ). Παρολαυτα, ισως να ειναι η πολιτικη των μοντερνων Ελληνων ποιητων, να παιζουν τοσο πολυ με τις λεξεις, πανω σε τοσο κλασσικα συναισθηματα, ωστε να μπορεσουν να ισορροηπησουν την ελλειψη νεων θεματων για τα ποιηματα τους. Οπως και να εχει, σιγουρα ξερεις να χειριζεσαι καλα τη γλωσσα, αλλα περαν αυτου, προσωπικα τα ποιηματα απλα μου δινουν ενα μονοτονο και ιδιο παλμο.."λεξικου"...Με ολη τη καλη διαθεση αυτα..Ελπιζω να μην εξαφανιστει ομως και αυτο το ποιημα