καθως κοντοζηγωνει η ωρα του πτυχιου, ας σας πω μια εμπειρια μου φοιτητικών ετων...

ειχα εργασια σε ενα π**αρα καθηγητη, κ ηθελε να του κανουμε ενα συμπλεγμα γραφειου-συρταριερα-βιβλιοθηκη-καρεκλα-πινακα ανακοινωσεων-κλπ.κλπ. σε μακετα!!!
και μαλιστα σε κλιμακα 1:25
(αρκετα μεγαλη για τα μεγαλα επιπλα κ πολυ μικρη για τα μικρα

)
εχω τελειωσει κακην κακως τις μακετες, τις εχω βαψει και τις παω στον πρωαναφερομενο π**αρα!!!να αναφερω ότι την εξεταση ειχε λυσαξει να τη κανει στο κεντρικο αμφιθεατρο της σχολης για να κανουμε παραλληλα κ εκθεση μακετας.
τις κειταζει απο δω, τις κειταζει απο κει, κ κει που ο μαμακας τις κραταει, τραβηξε κατι παραπανω με περισσοτερη δυναμη απ'όσο πρεπει (ως γνωστον οι μακετες ειναι πολυ ευπαθεις)
με αποτελεσμα το μισο κ παραπανω να του μηνει στο χερι κ το αλλο μισο να πεσει κατω...
(εγω παρολιγον εφραγμα)... και μου λεει τοτε σε σοφιστηκε υφακι:
"μπραβω, μπραβω κοριτσι μου, εκανες πολυ καλη δουλεια...να μονο που μαλλον δε τις κολλησες καλα!(

) , δε πειραζει όμως, δε θα σου κοψω τιποτα γι αυτο, να τα φτιαξεις όμως γιατι πρεπει να μπουν κ στην εκθεση!!!"
τον κειταζω κ γω λοιπων με το βλεμμα που σκοτωνει και του λεω:
"περασα ?"
"ναι, φυσικα" μου λεει "όμως να το φτιαξεις ε? ειναι παρα πολυ καλες μακετες και για την εκθεση ειναι υπέροχες"
και του λεω κ γω:
"να τι ς φτιαξεις μονος σου ετσι που τις καταντησες! αντε γειαα" και παραταω κ τις μακετες εκει κ φευγω
αρχισε να τσιριζει:
"Γυριστε πίσω δεσποινης μου, ελατε να παρετε τις μακετες να τις φτιαξετε, ελατε ειπα!!! θα σας κοψω επιτοπου!!!"
γυρναω, τον κειταζω κ του λεω:
"εσυ ηθελες ρε φιλε το μεγαλο αμφιθεατρο, και παντα όταν ανοιγει, όλες οι καμερες ειναι ενεργες!!! στο κοντρολ αυτη τη στιγμη σε εχουν δει να μου λες οτι περασα και να με απειλεις ότι θα με κοψεις για κατι που το εκανες εσυ"
και πιανω τις μακετες και τις πεταω κατω κ τις παταω! ευχαριστηση τρελη! ηταν η μοναδικη δουλεια που κουραστηκα να δημιουργησω (περισσοτερο ψυχολογικα), και να τη καταστρεψω με τοση ευχαριστιση!!! του καθηγητη όμως του εκανα ζημια μεγαλη γιατι δε υπηρχαν πολλες μακετες τις προκοπης για την εκθεση!!!