Λοιπόν....ας τα πάρουμε με τη σειρά:
Το site είχε soundclips,αλλά έχει καιρό να αλλαχτεί.Δεν ξέρω τι ακριβώς γίνεται με αυτό το θέμα.
Το production model του Τelegun είναι το FatBoy 50.Οι ενισχυτές είναι all-round,αν και ως επί το πλείστον αγοράζεις ένα Telegun για το lead channel

Eπίσης ο Jim φτιάχνει και custom ενισχυτές,αλλά αμφιβάλλω αν θα καθόταν να φτιάξει ένα fender....φτιάχνει όμως combos.
ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ???
Και γιατί ωρέ παιδιά δεν έχουμε μάθει κι εμείς κάτι τόσα χρόνια???
Γιατί δεν ψάνετε αρκετά,και γιατί τρώτε πρόλογο

Θα κάτσω να δω το site με λεπτομέρειες. Ή μήπως κάτι δεν πάει καλά?Στην τιμή ας πούμε?....
(Σημειωτέον ότι δεν έχω κάτσει να δω το σάητ ακόμα...) Ουπς τώρα είδα ότι είναι υπο κατασκευή.
Ο ήχος και η ποιότητα κατασκευής είναι στον χαρακτήρα ενός Diezel/Soldano/Bogner.
Η αναλογία τιμής/features είναι κατά την άποψή μου καλή,μιας και για την τιμή ενός πχ Εngl Powerball(τιμή thomann),παίρνεις ενισχυτή μετα ίδια features(ίσως και περισσότερα),αλλά καλύτερο ήχο,κατά τη γνώμη μου.
Και εγώ βρίσκω τους Engl πολύ τραχείς και "plain sounding".Στην ίδια κατηγορία βάζω και μηχανήματα όπως JSX,5150.
Εγώ δεν θα τα αγόραζα.Aλλά και πάλι τι ξέρω εγώ;Eγώ παίζω με ένα JCM 800 του 83,ένα Jubilee του '88,έχω παίξει και με ένα Super Lead του '69....anyway,όπως είπε και ο Κομφούκιος,"one man's dream sound is another man's Peavey Bandit"
Όσον αφορά το θέμα τιμής...πίτα ολόκληρη και σκύλος χορτάτος δεν γίνεται παιδάκια.Μιλάμε για boutique ενισχυτές.Εννοείται πως είναι ακριβοί,και δεν είναι για όλους.Ο συγκεκριμένος των Sarissa κόστισε γύρω στα 2000 ευρώ.
Αν δεν θές να τα δώσεις,πάρε το Engl,και πιθανότατα θα είσαι και ευχαριστημένος.
Αν θές ένα plexi ενισχυτη,πές μου να σου φτιάξω εγώ έναν,θα στον φτιάξω ΠΟΛΥ φτηνότερα από τον κύριο Germino(ΚΑΙ point-to-point),και παίζει να κάνω και σχεδόν την ίδια δουλειά.Το ίδιο κάνω και με πετάλια,ασχέτως αν δεν το διατυμπανίζω.
Aλλά αν θέλεις έναν ενισχυτή που να μπορεί να κάνει πολλά πράγματα και να τα κάνει όλα καλά,παίρνεις ένα Bogner/Diezel/VHT/Telegun,και φυσικά το πληρώνεις αναλόγως.Το πλεονέκτημα με τον Telegun είναι πως μπορείς να προαποφασίσεις πως θέλεις να ακούγεται.
Όπως είπα,το τί θεωρεί ο καθένας καλό ήχο είναι υποκειμενικό.