ναι δεν είναι δικαιολογία....αλλά ούτε οτι θα παίζεις στο 2 είναι δικαιολογία...
πρακτικά σε ένα live...λογικά θα βγαίνεις απο το PA οπότε μην πάρεις καν ενισχυτή και παίζε με Pod και βγαίνε απο monitors!...!!!!

το καλό set up είνια πάνω απόλα για την πάρτυ μας.... απο εκεί και πέρα... το τι χρειάζεται και πως το χειριζόμαστε είναι άλλη φάση...
εγώ το rack μου το έπαιζα μια χαρά σε live ...αρκετά δυνατά και με ποιοτικό ήχο...μέχρι....που αποφάσισα οτι οι κεφαλές μου ταιριάζουν καλύτερα ...γιαυτό το πούλησα...εκτός απο τον strategy και τώρα παίζω με ενα conford και ένα CAE OD100 ....(εναλάξ εννοείται) και τα δύο είναι πολύ δυνατά μηχανίματα...το CAE δεν το έχω παίξει ποτέ πάνω απο το 4 ...και ει΄λικρινά πήγε να πέσει το σπίτι μου...100 watt λάμπα...προφανέστατα τέτοια ένταση δεν χρειάζεσαι ακόμα και αν είσαι οι metallica αλλά τι να κάνεις...
το Egnater m4 είναι καλό μηχάνιμα...εγώ ήμουν αρκετά ευχαριστημένοσ...είναι πολύ βασικό με τι τελικό θα το παίξεις.... με το mesa μου έπαιζε καλά...με ενα VHT ήταν λίγο λασπομένο...έχω την εντύπωση...οτι ο VHT ό τελικός είναι λιγο "μυστήριος"...
γενικά ευέλικτο μηχάνιμα....midia όλα καλά.... καθάρα μια χαρά...το crunch ήταν μέτριο...
τα δυο distortion to rect ....είχε πολύ γκάζι όπως και το και καλά marshall...που δεν είχε σχέση με marshall...λίγο μεσέο σε μερικά σημεία θα το έβρισκα...και γενικά το eq του δεν ήταν τόσο ποιοτικά....
δυνατά έπαιζε καλά...χαμηλά...έτσι και έτσι...
γενικά καλά πάντως