Είμαι και εγω από αυτούς που το σκρίπτο (κατ΄αρχήν) με έκανε να ξαναπιάσω την κιθάρα μετά από πολλά πολλά χρόνια, παίζοντας τον πολύτιμο ρόλο της τακτικής νυχτερινής μου ψυχοθεραπείας...
Φύσει και θέσει είμαι αντίθετος σε κάθε προσχώρηση στην λογική της ΑΕΠΙ παρ΄ότι είμαι διατεθειμένος να καταβάλω ένα σημαντικό ποσό κάθε χρόνο για την λειτουργία του site, αρκεί αυτά να πάνε σε αυτούς που δικαιωματικά τους ανήκουν και αυτοί είναι όλοι όσοι κρατούν αυτό το site ζωντανό.
Δεν γνωρίζω αν το έχει ήδη γράψει άλλος φίλος , αλλά βάζω στοίχημα με όποιον θέλει ότι μέσα σε 6 μήνες από σήμερα θα υπάρξει "στον αέρα" ανάλογο "επαγγελματικό=εμπορικό" site με τιμές χαμηλότερες απο αυτές που ζητά η ΑΕΠΙ από το kithara.gr
Για το γ**ώτο και μόνο είμαι διατεθειμένος να συνεισφέρω με όσους πόρους διαθέτω (χρόνο,γνωριμίες, δημοσιογράφους, δικηγόρους, χρήματα) αν όχι για οτίδήποτε άλλο (= θετική έκβαση) τουλάχιστον για να τους κοστίσει ακριβά τόσο σε εικόνα και αξιοπιστία όσο και σε χρόνο και έξοδα. Και αυτό γιατί θεωρώ 100% καταχρηστικό τον τρόπο που ασκούν την "εξουσία" τους και αξιοποιούν την δύναμη των εντολοδοτών τους.
Τι προτείνω :
Κατ αρχήν δεν θα ήθελα να γράψω δημόσια όλες μου τις προτάσεις για ευνόητους λόγους αλλά είμαι και θα είμαι στην διάθεση όλων όσων πραγματικά ενδιαφέρονται για να τις συζητήσουμε προσωπικά
1. Αμεσα: Λύσεις Ε και Β
2. Απαίτηση επίσημης γραπτής θέσης της ΑΕΠΙ
3. Με βάση το 2. δημιουργία λίστας καλλιτεχνών και ανθρώπων του τύπου και των ΜΜΕ με τους οποίους θα έρθουμε σε επαφή.
4. Ανοιχτή πρόσκληση σε όλους τους φίλους /μέλη του kithara.gr που μπορούν να κάνουν ή έχουν επαφές με τις παραπάνω κατηγορίες ανθρώπων
5. Χτίσιμο υλικού παρουσίασης για το τί είναι το kithara.gr (μέλη, ιστορικό, σκοπός) καθώς και της κατάλληλης επιχειρηματολογίας /επικοινωνίας ανάλογα με το κοινό που θα απευθυνθούμε.
6. Μοίρασμα των επαφών που πρέπει να γίνουν στους εθελοντές.
7. Δικηγορική συνδρομή καθ' όλη την διάρκεια. (Μη σας φαίνεται βαρύ, εκτιμώ ότι πολλοί είναι αυτοί που και χωρίς αμοιβή θα ήθελαν να αναλάβουν μια τέτοια υπόθεση... έχει ψωμί

)
* Δεν είμαι δικηγόρος ούτε έχω κολλητό δικηγόρο* για να μην παρεξηγούμαστε
8. Ορισμός μιας βασικής ομάδας που και θα συντονίζει και θα αξιολογεί τα παραπάνω και θα φροντίζει να κρατά ενήμερους όσους ενδιαφέρονται
..Αντε και καλή τύχη μάγκες..
Υγεία σε όλους