Πραγματικά, ένα λιγομίλητο σχόλιο τύπου "σπέρνεις-τα σπας" φτάνει και περισσεύει, παρόλο που είμαι κατά παρόμοιων replies επειδή μου θυμίζουν κλασικό τρόπο να ανέβει το postcount όποιων βαριούνται να σχολιάσουν:Ρ
Παρόλα αυτά θα το τραβήξω λίγο. Μπράβο κι από'μένα, απλά μου έφτιαξες τη μέρα (εκεί που ήμουν έτοιμος για ύπνο χάρηκα και θα το τραβήξω λίγο ακόμα) και μου ξανάδωσες την πίστη μου στο forum που με είχε ξενερώσει με τα Πυξ-Λαξ φαινόμενα. Ένα ευχαριστώ ακόμα που μου έδωσες το έναυσμα να ξανασχοληθώ με τη fusion, hobby που έσβησε όταν πλακώθηκα με τον fusionίστα,πληκτρά, πρώην κολλητό μου πριν δύο χρόνια, λέω να τον πάρω κανά τηλέφωνο τώρα που το σκέφτομαι και να ξεσκονίσω-επανεμπλουτίσω τη δισκοθήκη μου, γιατί τελευταία φορά που κοίταξα μόνο κάτι σε Ponty και di Meola θυμάμαι.
Έπρεπε να ξαναβάλω το video για να προσέξω το καλοστρωμένο κρεβάτι και τη χωρίστρα που ανέφερε κάποιος, εμένα αρχικά μου τράβηξε την προσοχή το εμφανώς άνετο και ξεκούραστο παίξιμο που βγάζει ένα
άψογο αποτέλεσμα. Πολύ καθαρός ήχος, και όντως, με ένα καλό drummer το κομμάτι θα απογειωθεί. Επειδή ανέφερες κάτι για album, έχεις βγάλει τίποτα στο παρελθόν, έχεις τίποτα στα σκαριά που ετοιμάζεται; Ενημέρωσέ μας, ενδιαφερόμαστε

Δε σου εύχομαι "εις ανώτερα" μου ακούγεται υπερβολικό. Συνέχισε έτσι