Αποστολέας Θέμα: Υπάρχει μουσική που δεν αντέχετε να ακούτε?  (Αναγνώστηκε 106860 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος schizm

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
Φημολογείται πως στο νέο συντακτικό η κλητική προσφώνηση στο κοριτσάκι θα είναι εφεξής "ούμπαλο" και δη πρησμένο. :)

Αποσυνδεδεμένος Mίκα

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Γυναίκα
  • We are the facilitators of our own creative evolut
    • Προφίλ
Φημολογείται πως στο νέο συντακτικό η κλητική προσφώνηση στο κοριτσάκι θα είναι εφεξής "ούμπαλο" και δη πρησμένο. :)

Έλεος!! Έχεις βγεί εκτός θέματος... ;D ;D ;D :P :P :P :P

Αποσυνδεδεμένος Anaximandros

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Τα καλύτερα έρχονται!
    • Προφίλ

Έλεος!! Έχεις βγεί εκτός θέματος... ;D ;D ;D :P :P :P :P

Σχεδόν όλοι μας από καιρό ;)

Αποσυνδεδεμένος LuNaFrEaK

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Άντρας
  • Spiral Out...
    • Προφίλ
Τι έτσι εύκολα τα παρατάτε;;Γρήγορα στο ρινγκ για μια λασπομαχία ;D
(Ωχ βλέπω τώρα να με παίρνει και μένα η μπάλα) ;D

Θεος!! ;D ;D Δ αντεχω ν ακουω οτι δν καθεται καλα στ αυτια μου..απλα...
We were all born screaming....

Αποσυνδεδεμένος Ariel_1

• Επισκέπτης
  • **
  • Είμαι αυτό που κυνηγάω...
    • Προφίλ
νομίζω ότι κάθε είδος μουσικής έχει την χάρη και την ιδιαιτερότητά του. προσωπικά δεν μου αρέσει αυτό το στυλ ανάμεσα στην ποπ και το λαϊκό. αλλά αυτό που μας επηρεάζει περισσότερο νομίζω ότι είναι ο ερμηνευτής. από εκεί ξεκινούν όλα.............για σκεφτείται την κ Θώδη στα ξενόγλωσσά της. φταίνε τα τραγούδια και η μουσική;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ;D :-X

Αποσυνδεδεμένος Iced Jacob

• Παλιός
    • Προφίλ
νομίζω ότι κάθε είδος μουσικής έχει την χάρη και την ιδιαιτερότητά του. προσωπικά δεν μου αρέσει αυτό το στυλ ανάμεσα στην ποπ και το λαϊκό. αλλά αυτό που μας επηρεάζει περισσότερο νομίζω ότι είναι ο ερμηνευτής. από εκεί ξεκινούν όλα.............για σκεφτείται την κ Θώδη στα ξενόγλωσσά της. φταίνε τα τραγούδια και η μουσική;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ;D :-X

Αι λαβ γιου μπειμπι εντ ιφ ιτ'ς κουαιτ ολραιτ ;D
The road to hell is full of good intentions...

Αποσυνδεδεμένος Mίκα

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ

Αι λαβ γιου μπειμπι εντ ιφ ιτ'ς κουαιτ ολραιτ ;D
;D ;D ;D Α χα καλό.......!! ;D ;D

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Τα καλύτερα έρχονται!
    • Προφίλ
Γιατί λέτε να έγινε αυτή η ηχογράφηση του συγκεκριμένου τραγουδιού σε ερμηνεία Έφης Θώδη; Και γιατί αφού όπως λέτε δεν το λέει καλά, ακούγεται πολύ απ' τη συγκεκριμένη εκτέλεση;

Αποσυνδεδεμένος Mίκα

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
Γιατί λέτε να έγινε αυτή η ηχογράφηση του συγκεκριμένου τραγουδιού σε ερμηνεία Έφης Θώδη; Και γιατί αφού όπως λέτε δεν το λέει καλά, ακούγεται πολύ απ' τη συγκεκριμένη εκτέλεση;
Γιατί έχουμε αποπροσανατολιστεί ως άνθρωποι και το μυαλό μας βρίσκεται σε τετοιον λήθαργο που δεν μπορούμε να αναγνωρίσουμε τί είναι καλό και τί όχι.... ;D

Αποσυνδεδεμένος Mary_Ann

• Η πριγκηπέσα του μεταλά
  • Θαμώνας
  • I am in love with... MUSIC!!!
    • Προφίλ
Επίσης δεν αντέχω να ακούω κλαρίνο... Βιδώνομαι...  >:(
Και μισώ την ποπ μουσική και τα ελαφρολαϊκά... Το κεφάλι μου... :-X
Long roads... Long days... From sunrise to sunset... Sunrise to sunset....

Αποσυνδεδεμένος Iced Jacob

• Παλιός
    • Προφίλ

Επππππππππππππ
Προσεξε πως μιλας για το κλαρινο!!!!! ;D ;D
κοιτα γενικα στην Ελλαδα ειναι παρεξηγιμενο οργανο λογω δημοτικων.  Αλλιως δε μπορεις να φανταστεις ποσες πολλες δυνατοτητες εχει στη jazz και την κλασικη μουσικη
The road to hell is full of good intentions...

Αποσυνδεδεμένος Jimi Pap

• Παλιός
  • Make music,not priests!!
    • Προφίλ

Επππππππππππππ
κοιτα γενικα στην Ελλαδα ειναι παρεξηγιμενο οργανο λογω δημοτικων.  Αλλιως δε μπορεις να φανταστεις ποσες πολλες δυνατοτητες εχει στη jazz και την κλασικη μουσικη

Συμφωνω!Αν ακουσετε Σαλεα στα ατμοσφαιρικα του κομματια θα παθετε πλακα!Απ τη στιγμη ομως που βγαινουν κατι τυποι στην τηλεοραση σαν το Γιωργο Μαγκα  ;D λογικο ειναι να το μισησει ο κοσμος!

Επι του θεματος,δεν υπαρχει μουσικη που δεν αντεχω να ακουω.Ισως καποιες φορες με ενοχλει ο λαικοποπ συρφετος,ομως κατα τη γνωμη μου σε ολα τα μουσικα στυλ υπαρχουν διαμαντια.

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Τα καλύτερα έρχονται!
    • Προφίλ

Επππππππππππππ

Δηλαδή συγνώμη βρε παιδιά, ο Αχαλινωτόπουλος σας χαλάει;

Αποσυνδεδεμένος Mary_Ann

• Θαμώνας
    • Προφίλ

Επππππππππππππ

Δηλαδή συγνώμη βρε παιδιά, ο Αχαλινωτόπουλος σας χαλάει;

Εμένα δεν μου αρέσει το κλαρίνο σε ό,τι είδος μουσική και αν ακούγεται... Και σε τζαζ και απ' όλα. Μου τη δίνει ο ήχος του... Και ο Αχαλινωτόπουλος, μπορεί να είναι μουσικάρα, αλλά εμένα με χαλάει το όργανό του. Προσωπική μου άποψη πάντα...

Αποσυνδεδεμένος Raz

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • I dont give a fuck if you hate me
    • Προφίλ
Εμένα δεν μου αρέσει το κλαρίνο σε ό,τι είδος μουσική και αν ακούγεται... Και σε τζαζ και απ' όλα. Μου τη δίνει ο ήχος του... Και ο Αχαλινωτόπουλος, μπορεί να είναι μουσικάρα, αλλά εμένα με χαλάει το όργανό του. Προσωπική μου άποψη πάντα...
Ούτε εμένα μου αρέσει το κλαρίνο. Αλλά δεν το έχω ακούσει ποτέ σε jazz.. Μόνο κάτι από Κατσιμίχα που συνδυάζουν κλαρίνο και ηλ.κιθάρα..Νομίζω..

Αποσυνδεδεμένος KOYPEAS

• Θαμώνας
  • Καλύτερα Πειρατής Παρά Τηλεθεατής
    • Προφίλ
Θα ταχθω κ εγω εναντιον του κλαρινου αλλα εκεινου που ο ηχος του σου τρυπαει το τυμπανο απο το αυτι...ειδικα αμα ο κλαριντζης το παιζει ακριβως διπλα απο το αυτι σου για φιγουρα...kill 'em all!!!

Δεν μπορω με την καμμια να ακουσω τα σκυλαδικα-κλαψομου...*τουουουουουουτ*!!κλαψοαιδοια που σερνουν τη φωνη σαν αρκουδα σε καρναβαλι!

Επισης οταν στο μεταλ το συγκροτημα ειναι "κοπαναω διαολεμενα κ τραγουδαω ρευομενος ωστε να κανω μπουγιο κ να μην καταλαβουν οτι ειμαι ασχετος"..αστο καλυτερα...!!

Σκυλαδικα γενικα δεν ακουω αλλα...βλεπω!!!!

Τα υπολοιπα στυλ μου ειναι απο "ακουγονται ελαχιστα"(βλ. hip hop-r'n'b κτλ)εως καραγουσταρω(ροκ κ τα συναφη!!)

Εχω σε ειδικη κατηγορια "ακουω καθε ωρα χωρις σημασια"(easy listening) το μιχαλακη κ τους αλλους της σχολης του(εμιρλης κτλ).Οχι οτι δεν μπορω να τους ακουσω,αλλα ειτε ακουω αυτους ειτε το κενο...ενα κ το αυτο..
Αξίζει να υπάρχεις για ένα όνειρο
Collect some stars...

Αποσυνδεδεμένος gers

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
Εμένα πάλι μου αρέσει το κλαρίνο...
Όχι όλες τις φορές που το ακούω αλλά δεν μπορώ να φανταστώ παραδοσιακό πανηγύρι χωρίς κλαρίνο!!

Αποσυνδεδεμένος Raz

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • I dont give a fuck if you hate me
    • Προφίλ
Εμένα πάλι μου αρέσει το κλαρίνο...
Όχι όλες τις φορές που το ακούω αλλά δεν μπορώ να φανταστώ παραδοσιακό πανηγύρι χωρίς κλαρίνο!!
Ναι, το κλαρίνο είναι για τα πανυγύρια.

Πείτε μου κάποιος ένα τραγούδι που έχει κλαρίο που ίσως μου αρέσει? ???

Αποσυνδεδεμένος Jimi Pap

• Παλιός
  • Make music,not priests!!
    • Προφίλ
http://youtube.com/watch?v=Drt5X_yEt4c

Τωρα ενταξει αν καποιοι δεν το αντεχουν με τιποτα...γουστα ειναι αυτα.

ΥΓ.Δυστυχως δεν το βρηκα σε καλυτερη ποιοτητα.

Αποσυνδεδεμένος Mary_Ann

• Θαμώνας
    • Προφίλ
Ούτε εμένα μου αρέσει το κλαρίνο. Αλλά δεν το έχω ακούσει ποτέ σε jazz.. Μόνο κάτι από Κατσιμίχα που συνδυάζουν κλαρίνο και ηλ.κιθάρα..Νομίζω..

Ναι, είναι στο τραγούδι "της αγάπης μαχαιριά" και οφείλω να παραδεχτώ πως οι ηλεκτρικές είναι υπέροχες... Όταν φτάσει στο σημείο με το κλαρίνο εγώ προσωπικά, αλλάζω τραγούδι... Μου θυμίζει γίδια... Δεν λέει τώρα από τη μία το εν μέρει μέταλ σόλο της ηλεκτρικής και απ'την άλλη τα γίδια...  :-\ ::) Και είναι τόσο ωραίο κομμάτι... :-\

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Τα καλύτερα έρχονται!
    • Προφίλ
Καταρχάς θυμίζω στους Θανασικούς ότι οι Ashkabad στα Λάφυρα έχουν κλαρίνο και μάλιστα πολύ ωραίο. Επίσης και ο Μπρέκοβιτς σε αρκετά κομμάτια του έχει μέσα φανταστικό κλαρίνο.
Το κλαρίνο, είναι παρεξηγημένο όργανο, για τον ίδιο ακριβώς λόγο που είναι και το μπουζούκι (ειδικά όταν είναι με μαγνήτη).
Η τεχνική αρκετών κλαρινοπαιχτών που ξεκίνησαν με τα παραδοσιακά, βγάζει ακριβώς αυτό τον ήχο που δε σας αρέσει. Με κάποιες αλλαγές στην τεχνική, θα θυμίζει κάτι παλιές τζαζ ηχογραφήσεις που είχαν μέσα κλαρίνο. Τότε όμως δεν ακούμε πλέον παραδοσιακό κλαρίνο αλλά κλαρινέτο.
Ίσως λόγω του τετριμένου παιξίματος και λόγω των αρμονικών που βγάζει το κλαρίνο δεν είναι και τόσο συμπαθητικό από αρκετούς...

Αποσυνδεδεμένος Haker

• Περαστικός
  • *
    • Προφίλ
Γενικα απεχθανομαι να ακουω κλαρινα ή εμπορικους τραγουδιστες οι οποιοι απομακρυνονται κατα πολυ απο την ποιοτικη μουσικη. ;D

Αποσυνδεδεμένος Mary_Ann

• Θαμώνας
    • Προφίλ
Γενικα απεχθανομαι να ακουω κλαρινα ή εμπορικους τραγουδιστες οι οποιοι απομακρυνονται κατα πολυ απο την ποιοτικη μουσικη. ;D

+1

Αποσυνδεδεμένος joann

• Περαστικός
  • *
    • Προφίλ
ναι ηλεκτροποπ >:(
love m bass

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Τα καλύτερα έρχονται!
    • Προφίλ
Για την ποιοτική μουσική, υπάρχει συζήτηση που αξίζει να δει κανείς προτού να αρχίσει να μιλάει για ποιοτική μουσική. Και όπως λένε σε αυτή τη συζήτηση, είναι κάτι το εντελώς υποκειμενικό, οπότε με το να απαντάμε ''δεν αντέχω να ακούω ό,τι δεν είναι ποιοτική μουσική'', τότε συμφωνούμε και με όλους τους υπόλοιπους οι οποίοι θεωρούν μη ποιοτική ό,τι δεν τους αρέσει να ακούνε.