Το οτι είναι hybrid είναι ένα μειονέκτημα...Οπως αναφέρθηκε και σε άλλο post δεν είναι και η καλύτερη λύση..Είναι δλδ σαν να κανεις προενίσχυση με μια πεταλιέρα-προενισχυτή που έχει πάνω λάμπα έτσι (πχ demonizer,hot british κτλ...) ? Τελικά η απόδωση είναι καλύτερη από έναν φουλ τρανζιστοράτο ?
Και κάτι άλλο ,Αν βάλω μια καμπινούλα με λιγότερα watt από αυτά που έχει στην έξοδο ο ενισχυτής,κινδυνεύει έτσι ? Απλά τη θέλουμε τη καμπίνα και για ψευτοσυναυλίες και ΄δεν ξέρω κατα πόσο θα αποδώσει 1 μεγάφωνο . Βέβαια είναι όντως υπερβολικό για ένα διαμέρισμα,έχω το behringer gmx 212 και πάνω από το 5 στο master με το κανάλι στο 7-8 το πάω μόνο στο προβάδικο και σύνήθως στα χοντρά τζαμαρίσματα όπου όλοι παίζουμε τέντα...
Αν βάλεις 1 χ 12" μειώνεις το feedback ? Εχω πρόβλημα ,σε μεγάλες εντάσεις σφυρίζει και κάνει ένα περίεργο που και όταν μπλοκάρεις τις χορδές συνεχίζει

Πως το κόβεις αυτό ? Οταν δεν είναι υπερβολική η ένταση ,αν δεν είμαι φάτσα στον ενισχυτή σταματάει,αν όμως του δώσω λίγο ακόμα σφυράνε τα πάντα. Και δεν μιλάω μόνο για το behringer και ένας άλλος μου το έκανε αυτό , ένας custom 30αρης όταν τον πήγαινα τέντα σφύραγαν τα πάντα με κάθε κιθάρα . Μήπως φταίει η ακοστική του δωματίου ?