Τη δικιά μου Warmoth, την οποία την έχω πάνω από 4μισι χρόνια δεν την αλλάζω με τίποτα.
[Body: red dyed/black back flame maple laminate alder / pearloid pickguard, vintage tremolo unit & Callaham sustain block
Neck: vintage-modern AAA birdseye maple - 6115 steel frets, custom 12'' radius, Schaller locking tuners and 1'' 11/16 graphite nut.
Pickups: Kinman AVn Blues pickups]
Μιλάμε για απίστευτη ποιότητα, απίστευτη συναρμογή και απίστευτο φινίρισμα. Την έφτιαξα μόνος μου, βέβαια (πράγμα το οποίο προϋποθέτει να πιάνουν πολύ τα χέρια σου και να έχεις εμπειρία στη ρύθμιση (τι πάει να πει σετάρισμα;) οργάνων. Αυτό, βέβαια, σημαίνει να μην αρκείσαι στις δουλειές των τσαπατσούληδων Ελλήνων «τεχνικών» αλλά να την ψάχνεις και λίγο (δεν εμπιστεύομαι κανέναν ούτε για αλλαγή λαδιών - πόσο μάλλον για σέρβις - στο αυτοκίνητο και τη μηχανή μου γιατί η διαρκής παρουσία μου έχει προλάβει πολλές πατάτες από τους «τεχνικούς» - όρος για γέλια στην Ελλάδα της προχειρότητας και της αρπα-κόλλας). Θέλει υπομονή, επιμονή στη λεπτομέρεια. Η κυριότερη δυσκολία έγκειται στο κόψιμο του nut.
Κάτι για τα τελωνεία. Επικρατεί απόλυτη ασυδοσία μετά την ολυμπιάδα (πρέπει να βουλώσουν τις τρύπες). Αν παραγγείλει κάποιος από χώρα εκτός ΕΕ, πρέπει να περιμένει τρελούς δασμούς (για αξία πάνω από 24$). Πριν από λίγο καιρό παρήγγειλα ένα tremolo Wilkinson από τη Stewart MacDonald (USA) και για κόστος 90$ + ταχυδρομικά (ναι, στην αξία του δέματος μετράνε και αυτά!!), η DHL μου ζήτησe 150€ για να εκτελωνίσει το δεματάκι!!!