ωραίος,
διαφωνώ στο ότι δεν ξέρεις πως θα βγει η κιθάρα όσο έμπειρος και να ναι ο τεχνίτης, γιατί κάποιοι τεχνίτες δούλευαν κανονικά στην παραγωγή των ίδιων σοβαρών εταιριών, κι αν έχεις δει και τα σχετικά video των εργοστασίων θα καταλάβεις ότι ίδιες είναι οι πιθανότητες να βγει καλή ή όχι η κιθάρα με τις σοβαρές εταιρίες
εγώ να πω από τη δική μου εμπειρία, ότι έχω πιάσει δύο κιθάρες παραγγελία - ε δεν έχω παίξει και με 200ες -
μιλάμε για διαφορετικό πράγμα βέβαια, δλδ μιλάμε για παραγγελία σε εξειδικευμένο τεχνικό στο εξωτερικό (σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη),
για τουλάχιστον τη μία από τις δύο που έχω πιάσει, επίσης για ακριβή παραγγελία και φυσικά όλα custom
καταρχήν έμεινα ευχαριστημένος από τον ήχο, το οποίο ναι μεν όπως είδαμε και στο forum είναι υποκειμενικό, αλλά συνήθως οφείλεται στο ότι δεν δοκιμάζονται/συγκρίνονται οι κιθάρες επιτόπου, και οι γνώμες βασίζονται απλά στην υποκειμενική εμπειρία του καθενός
εγώ δεν εκφράζω γνώμη εύκολα αν δε συγκρίνω επιτόπου τις κιθάρες, και συγκεκριμένα επειδή ο ιδιοκτήτης είχε πρόσβαση σε αρκετές κιθάρες είχαμε τη δυνατότητα να τις ακούσουμε με 2,3 κλασσικά μοντέλα, ενώ ο συγκεκριμένος με έπεισε να φτιάξω στο μέλλον μια δικιά μου
να πω ότι για όποιον ενδιαφέρεται, εννοείται πως φυσικά δε γίνεται λόγος για μεταπώληση, πως όταν φτιάχνεις μια κιθάρα τη φτιάχνεις με απόλυτη σιγουριά ότι θα την κρατήσεις - είναι κανόνας αυτό - κι επίσης το καλύτερο είναι αυτό που είπα δλδ παραγγελία ακριβή σε κάποιο πιο έμπειρο τεχνίτη, αλλιώς δεν αξίζει, ενώ δεν απορρίπτω αυτά που είπε ο night.crawler, δε χρειάζεται ο ένας να χει δίκιο κι άλλος άδικο, edit: επίσης προσωπική μου απόψη - αν δεν κάνεις τρομέρό σχέδιο, μην το κάνεις καθόλου, αγόρασε έτοιμη