Αλεξ, το κάνεις να φαίνεται τόσο εύκολο... έτσι μου'ρχεται να πιάσω την κιθάρα μου τώρα και να παίξω κι εγώ έτσι... αλλά κρατιέμαι γιατί πιθανόν(
) να απογοητευτώ.
Μου'ρθε και η σκέψη οτι ίσως είχες καταληφθεί από κάποιο πνεύμα το οποίο κινούσε τα δάχτυλά σου, ενώ εσύ κοιτούσες από εδώ κι από εκεί αναρωτούμενος τι σου συμβαίνει.
Συγγνώμη, δεν ξέρω τι άλλο να πω, αν πάω να κάνω κριτική θα'ναι μια από τα ίδια, ενώ εγώ θέλω να πρωτοτυπώ.
Σε ευχαριστω φιλε Βασιλη...
Η αληθεια ειναι πως το ακουω συχνα αυτο για το οτι φαινεται ευκολο...
Απο τη μια να σου πω πως οντως απαιτει προσπαθεια το ολο θεμα..Το παλευω δλδ το πραγμα σε αυτο που βλεπεις..Απλα ειναι το υφος μου ετσι που δεν το φανερωνει αυτο..
Απο την αλλη δεν θα επαιζα κατι που δεν αισθανομαι ανετα μαζι του...Δεν προσπαθω δλδ ποτε να παιξω πραγματα περα των δυνατοτητων μου..Το αποτελεσμα θα ηταν απλα λαθος..
Μπορεις να πιασεις την κιθαρα σου και να το παλεψεις και εσυ..Χρονο και προσπαθεια χρειαζεται...Δεν ειναι κατι το απιθανο..
Οταν θα εισαι ετοιμος να παιξεις κατι αντιστοιχο απλα δεν θα χρειαζεται να "ιδρωσεις" για αυτο..Θα σου βγαινει "φυσικα"..
Τωρα για δαιμονια και αερικα δεν εχω ιδεα...Το μονο που νιωθω ειναι μια γριπη να με περιτριγυριζει αυτες τις μερες..

Το ταβανι ειναι απλα ενα σημειο συγκεντρωσης για να θυμηθω τι συμβαινει παρακατω στο κομματι..

Αντε!!! καμια συναντηση δεν θα εχουμε στο σπιτι συντομα?

Alex