κι αν γύρισες λίγο το θέμα, γιαυτό είναι τα forum:)
λοιπόν καταρχήν βλέπω ότι είσαι ανοιχτός σε όλες τις επιλογές, οπότε είσαι έτοιμος να το ψάξεις, που είναι πολύ καλό
πετάλια?
τα μεμονωμένα αναλογικά πετάλια όντως δίνουν καλύτερη ποιότητα από τα ψηφιακά
αν κατέληγες σε κάτι τέτοιο θα πρεπε να υπολογίσεις και συνδεσμολογία - υπάρχουν έτοιμες - για πιο εύκολες εναλλαγές
κάτι που υστερούν είναι, ότι όταν χρειαστείς να παίξεις 5 διαφορετικά πράγματα, πιθανόν να χρειαστείς ξανά μια πεταλιέρα
ποια καλά πετάλια προτείνω? πρέπει να μας δώσεις κάποιο budget γιατί οι τιμές πεταλιών έχουν πάρα πολύ μεγάλο εύρος
Vox Tonelab SE?
κατά πολλούς είναι η μόνη που μπορεί να συναγωνιστεί τα πετάλια, αλλά δεν επεκτείνομαι διότι θα γίνει ο γνωστός πόλεμος...
αυτό που αναμφίβολα μπορεί να πει κανείς, είναι ότι είναι μια ολοκληρωμένη λύση που καλύπτει τις ανάγκες των περισσότερων
επίσης έχει όπως θα χεις δει, αρκετά αναλογικά controls, ώστε να βοηθάει στην απευθείας ρύθμιση, όπως και πολλές άλλες
απτην μια, δεν αξίζει να μην χρησιμοποιείται κάτι τέτοιο, έχει πολλές δυνατότητες και σπαταλιέται πολλές φορές από πολλούς
απτην άλλη, σου δίνει όλες τις δυνατότητες να παίξεις κάτι άλλο όταν το αποφασίσεις, κι αυτό ισχύει με όλες τις πεταλιέρες
ενισχυτής?
συνήθως, κάθε κιθαρίστας που παίζει σε live, κάνει πρόβες σε ιδιωτικό χώρο, έχει δικό του έναν δυνατό αξιόπιστο λαμπάτο ενισχυτή
οπότε οπωσδήποτε πρέπει να μετρήσεις την τωρινή σου κατάσταση, έχεις παίξει ήδη σε αρκετά live, θα παίξεις στο μέλλον σε live πολλές φορές, σχεδιάζει η μπάντα σου να έχει ένα δικό της χώρο για πρόβες? όλα αυτά πρέπει να τα συζητήσεις, για να μην καταλήξεις σαν τους λίγους μεν, αλλά που έχουν πληρώσει επαγγελματικό ενισχυτή έπαιξαν σε 5 live και τον ευχαριστήθηκαν και τώρα τον χρησιμοποιούν καμιά φορά σπίτι τους, πριν καταλήξει στο ebay
πρόταση?
εγώ προτείνω να πάρεις δυο φιλαράκια σου, και να πάτε να ακούσετε και περιεργαστείτε εκτενώς κι ενδελεχώς όσο γίνεται μια πεταλιέρα όπως αυτή που ανέφερες, να την ακούσεις, να δεις αν σε καλύπτει ηχητικά και κυρίως να συγκρίνεις των ήχο των πεταλιών, εάν βρεις μικρότερη διαφορά απότι περίμενες, ή αν η διαφορά δε σου ακούγεται σαν λάθος ήχος, αλλά σαν διαφορετικός τότε προφανώς ίσως σε συμφέρει μια πεταλιέρα, εγώ αυτό ψηφίζω
αμα βρείτε φάρμακο για την φλυαρία, δώστε μου την παρτιτούρα...ζντοϊνγκ!