Τάσο μου πούλα το AVT και πάρε το ROADKING να χαρείς λάμπα
Ναι πούλα Τάσο κ πάρε τον roadking να χαρείς λάμπα....
Τον νοίκιασε ένας φίλος (από γνωστό νοικιο-μάγαζο στο κέντρο) για δοκιμή. Ωραίος ενισχυτής δε λέω, αλλά θα πρέπει να αγοράσεις και το Ολ. Στάδιο μαζί για να παίζεις.
Σε αποθήκη με ηχομόνωση, με boogie καμπίνα, στο 1.5 ο ενισχυτής, ούτε που είχε ξεκινήσει να κελαηδάει, και μας έκαναν παρατήρηση να χαμηλώσουμε.
δεν μπορώ να βλέπω μηνύματα του τύπου να δουλέψω και να πάρω και δεν θα αξίζει …ε τότε μην πάρεις αλλά είναι δική σου γνώμη απλά το ότι εσύ δεν δύνασαι να αγοράσεις δεν σημαίνει ότι δεν αξίζει και το μηχάνημα
Φίλε μου ΠΟΛΛΑ πράγματα στη ζωή αξίζουν, αλλά τα πάντα κρίνονται με βάση την τιμή τους.
Αν έχεις λεφτά για πέταμα, τότε το θέμα δε σε αφορά.
Για όσους δεν έχουν όμως, είναι πολύ βασικό.
Αυτή είναι η άποψή μου.
Και ισχύει ΚΑΙ για τις Ferrari η άποψή μου. Κανένας δεν αμφισβητεί την αξία τους. Αλλά για να δώσεις 300 ή 400 ή 600 χιλιάρικα για μια ferrari ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, πρέπει να κουβαλάς πολύ μ@λ@κία στο κρανίο.
Στέλιο για να πάρω το boogie της αγγελίας πρέπει να δουελεύω 2 χρόνια
Nice irony...
ΟΚ, κάπου εδώ εγκαταλείπω κι εγώ τις συμμετοχές μου σε αυτό το thread, όπως, πιθανότατα, και σε όλα τα υπόλοιπα.
Κανένας δε μπορεί να βάλει νταβατζή στα λεφτά του αλλουνού.
Δώστε τα ωραία σας λεφτάκια για να αγοράζετε πανάκριβο και άχρηστο εξοπλισμό για να πλουτίζουν εταιρίες όπως η Mesa, η Gibson, η Marshall και τόσες άλλες.
Έτσι, απέχετε από την αγορά των μεταχειρισμένων που αξίζουν, κρατιούνται χαμηλές οι τιμές, και αγοράζουμε κι εμείς φτηνά.
Αν δεν υπήρχαν τόσες χιλιάδες (εκατομμύρια;;; ) άνθρωποι να σκάνε 4000 ευρώ για μια gib lp standard, πιθανότατα δε θα έβρισκα την wolfgang μου τόσο φτηνά όσο την πήρα.
Καλό βράδυ σε όλους, και καλές διακοπές (εγώ τουλάχιστον, φεύγω μεθαύριο

)