Λοιπον... Επανερχομαι, πολυ καιρο αργοτερα!
Πλεων ειμαι σε μια φαση που καπια τραγουδια, ευκολα, μπορω να παιζω και να τραγουδαω μαζι. Ελα ομως που εχουμε σχεδων ετοιμη μπαντα, αλλα τραγουδιστης δεν παιζει να βρεθει, και θελουμε να παιξουμε πολλα κοματια τα οπια δεν μπορω να τα βγαζω συνχρονος και σε κιθαρα και σε φωνη. Μια λυση ειναι βεβαια σε καπια απο αυτα τα κομματια να στιριχθει ολο το κομματι στην αλλη κιθαρα, και εγω να μπαινω σε σημεια που δεν εχει φωνη και οπου μπορω η/και ειναι αναγκεο. Σε καπια ισως παρουμε και βοηθεια απο καπιον για τα φωνιτικα, υπαρχουν ομως κοματια που ειναι αναγκεες η δυο κιθαρες και αυτος που εχω στο μυαλο μου για βοηθεια δεν ειναι σε θεση λογο φωνης να τα τραγουδισει. Θα μου πειτε, αρχιστε με πιο ευκολα κομματια και σιγα-σιγα με την εξασκηση ισως τα καταφερεις. Δεν γουσταρω ομως να συμβιβαστω. Θελουμε να παιξουμε καπια κομματια και θα τα παιξουμε, και δεν θελω και να παραδσω τα οπλα, τι παει να πει δεν μπορω; Δες τι παιζουν ο Hetfield και οι Nile, και ομως τραγουδανε μια χαρα (και οχι μονο αυτοι, ενα σορο ακομα αλλοι)