το μόνο πράγμα που που τη "σπάει" στην Tonelab είναι ότι το δικό της effect loop δεν είναι ουσιαστικά χρήσιμο για wet & dry καταστάσεις γιατί ουσιαστικά σε βοηθάει μόνο να απομονώνεις τα πετάλια που βάζεις στο effect loop.
Ασε που βρίσκεται "μπροστα" απο όλα δηλ. μετα το input της κιθάρας οπότε δεν μπορείς να βάλεις ένα αναλογικό πετάλι Tremolo ας πούμε μετά απο ενα βρωμικο ενισχυτή....(τι σοϊ effect loop είναι αυτό δεν ξέρω

)
γενικά δουλεύει καλύτερα ΜΟΝΗ της παρά σε συνδιασμό με αλλα πετάλια.
Αν την συνδέσεις κατευθείαν στο return του ενισχυτή σου ή σε κονσόλα πρέπει να διαλέξεις το line setting και να ανεβάσεις ΠΟΛΥ τα channel volumes, εμένα προσωπικά μου αρέσει πιο πολύ ΜΠΡΟΣΤΑ από τούς διάφορους ΛΑΜΠΑΤΟΥΣ ενισχυτές με το amp setting γιατί κρατάω και λίγο απο το χαρακτήρα του ενισχυτή.
Πάντως και στα return φανταστικά ακούγεται.(έτσι κι αλλοιώς η λυχνία της λειτουργεί ως power amp stage όχι pre amp γι αυτό και ακούγεται τόσο καλα)
ΠΑΝΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΩΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΣΗ.Τα preset της είναι,όπως και στις περισσότερες πεταλιέρες για παιδάκια......